Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
A ešte k tomu pH,hovorím o pH krvi,ale aby bolo jasné fyziologické je 7,4. Nezlučiteľné so životom je už ph 7, a 7,8. Si uvedomte tú tenkú hranicu smerom nadol a hore !
ľudia preboha prestaňte špekulovať či mám,alebo nemám jesť toto alebo tamto!
skutočne začínam mať pocit,že tu s touto debatou urobíme viac škody ako osohu.
O zdravej výťive sa píše veľmi veľa,nie je problém nájsť si informácie,ale neupadnite do FANATIZMU !,čo sa mi zdá,že už sa niektorým stalo, a rozmýšlajte !!
A Damian prosímťa,napísať,že šťava z toho ovocia a zeleniny niekoho vylieči, to je tak hrubé zavádzanie ! neuveriteľné !
ináč s metabolizovaním b 17,to je teda fakt,to by som aj ja chcela vidieť,ako by sa molekula b 17 rozpadla až rovno v rakovinovej bunke,kt.by bola napr.v hypotalame.to potom mi to vychádza tak ,že GIT nám je na nič !
Nikto nespochybňuje zdravú výživu ako jeden z nástrojov na dosiahnutie zdravia,ALE upínať sa len k tomu,myslieť,že len to pomôže pri chorobách ako je rakovina je neuveriteľný nezmysel !!
Všetko, čo sa v tele deje treba posudzovať komplexne, a tak na to pozerať a nevrhnúť sa iba jedným smerom,aj keď sa nám to možno páči.
A opäť,už som k tomu písala,ale znova,Damian,vieš,čo to je pozerať na umierajúceho človeka ? Ty si myslíš, že keby vedel takému človeku niekto pomôcť,že by to neurobil ?
Ty si myslíš,že lekári študujú 6 rokov ťažkého štúdia a potom v podstate celý život,lebo atesty atď, že to robia preto,aby pozerali na umierajúcich s nejakým finančným kalkulom ? ŽIADNYMI PENIAZMI sa nedá zaplatiť pocit,že by si niekomu nepomohol,ak by si pomôcť vedel. Pretože to je o svedomí a to sa nedá kúpiť.
no a ten zeleninovy dzus-kolko deci ho asi vyjde na den? ma sa vypit naraz, ci postupne? pred ci po jedle, ci medzi? a jadierka? pred jedlom?
dobre ranko,
a ked budem jest kysle ovocie , kysle uhorky, kyslu kapustu, znamenato, ze si vytvorim v tele kysle prostredie a v tom sa rakovine dari, ci ako to je?
damion, dakujem , kontakt mam , citala som jeho knizku a velmi sa mi pacila, ze som tomu rozumela a posobilo ta na mna ako celok, to je to co mi na vacsine doktoroch vadi,ze tam tu ucelenost postradam. Na druhej strane tiez si myslim ze vacsina doktorov nepozera na peniaze a myslia to uprimne a keby som robila hore na Kramaroch tak uz davno scvoknem , takze ich aj obdivujem a velakrat potrebujem :).
Igris, moja mama mala myom. 'Odbornici' jej vybrali jej celu maternicu. Potom jej Prof Dusan Zachar povedal, ze to sa nemalo stat, ze sa to dalo krasne vyliecit dietou. Chces kontakt na Prof Zachara?
'ODBORNIK' je tiez pojem relativny. Taky odbornik Prof Ivan Koza z NOU tiez zial radi, ze sa moze jest vsetko, aj masko. A sam dobre vie, ze trhova cena chemoterapie sa pohybuje od 120 do 450 tisic korun v zavisloosti od pripravku. No, preco by ho mala zaujimat vyziva, ked je tak dobry odbornik a lieci za 450 tisic, ze?