Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
KOSA
a melasa je tak isto skodliva ako cukor? a co med a materska kasicka? su sladke, ako su na tom.
muka? ved je zakladom stravy-pocnuc chlebom nasim kazdodennym, cestoviny, pizza, kekse, suchare, vsetko je muka. co s tym?
a co sa jedla a stravy tyka, tak verim ze vplyva na traviaci trakt a na organy, ale preco na leukemie, lymfomy, nadory mozgu, kosti a podobne? co to s tym ma?
preco je infracervene ziarenie skodlive? ved to je teplo a teplo lieci. a co infralampy ktorymi sa bezne svietim takmer stale, pri chorobe i bolesti hlavy dutin chrbta a tak. mikrovlnne ziarenie je infracervene?
a ten pocitac? myslim haddisk nie monitor. to je v pohode?
myslim, ze by sa uz malo konecne daco vymysliet na rakovinu, alebo zverejnit, lebo nas to tu pozabija vsetkych. mobil pouzivaju uz aj 5 rocne deti!!!
pokiaľ sa dobre pamätám, tak eskimáci dosť dlho odolávali rakovine, to už ale neplatí, lebo ryby sú kontaminované ťažkými kovmi
my sme ožarovaní oveľa viac zdrojmi..keď si zohrievaš jedlo v mikrovlnke, nemala by si byť v tej miestnosti-infračervené žiarenie.
žiarenia z obrazovky počítača by som sa tak nebála ako mobilu, to ešte len príde..neverím,že mobil neškodí viac.
a ten cukor..je prakticky všade..vo víne sú ochranné faktoty, kt.sú dôležitejšie ako ta trocha cukru..cukor ale nie je ani tak nebezpečný kôli rakovine ako kôli obezite a s ňou súvisiacimi chorobami
a cim sa asi zivia eskimaci? ja myslim, ze susenym masom odjakziva. kde by dosli k zelenine ovociu. a je tam vacsi vyskyt rakoviny? ja neviem. vie niekto?
a co vravite na cukor v takom antioxidante ako je napr. aj cervene vinko-zdraviu prospesne denne 2 deci. ved i to sa prisladdza bielym cukrom takmer kazde, pokial nieje vynimocne vydareny rocnik ze ma prirodzenu cukornatost
Ivka1
hej, ale ako casty ohrev jedla? aj 3 a viackrat za den na osobu?
no a ked clovek travi denne 8 hodin pri PC?v praci a tak , potom este doma kazdy den?ved to je nevyhnutnost
pre LIDULA,
biely cukor je na 96.8 % karbohydrat a zvysok tvoria voda, odpadove latky, ZIADNE vitaminy a mineraly.
Hnedy cukor ma ake take stopy po mineralnych latkach.
Vsetko zavisi na cukrovare, ako ten cukor ''varia'', mozno vies ze molasy ci melasy, teda medziprodukt ktory sa vytvara pri ''vareni'' cukru sa kedysik pouzival na SKRMOVANIE DOBYTKOM ALE I INYCH ZVIERAT....
To iste sa deje pri muke;kedysik sa pouzivala muka NEBIELA.
V dnesnych casoch vsetko na bielo( mucne jedla) su absolutne nevhodne.(vcitane KNEDLIKOV ktore na SK tak s oblubov boli konzumovane hlavne s gulasom-segedinsky, madarsky ci coja viem aky.)
Ako sa hovori biela smrt ( cest vynimkam v radoch lekarov a doktorov).
Inac cesky spisovatel(Karel Capek napisal hru BILA NEMOC, stavim sa ze on vedel v tamtych rokoch tajomstvo rakoviny, ale popisal to z ineho pohladu ...
Faktom je ze biely cukor= biela smrt (sladka).
pre CLEASA,
myslim ze tunak od DAMIAN-a sme dostali vcelku slusny popis toho co rakovinu sposobuje ( co rakovina ja), takze na zaklade toh mozme jasne povedat ze minimalne mnozstvo radiacije ktore denno denne mame okolo seba nie je zdraviu skodlive.
Inac, ak sa divame na slnko ako zdroj radiacije?....