Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Ivka 1

Žiarenie z počítača je tiež jedným z možných faktorov pri vzniku onkologického ochorenia. Mikrovlnka by
sa mala používať max.na ohrev jedla.Neodporúča sa varenie v mikrovlnke.

lidula

pre ZDS,
zds, prosim ta, ak pouzivam miesto bieleho cukru hnedy , a niekedy trstinovy, je to zajedno, a lepsie ak obmedzim aj tie, alebo su v pohode? lebo citala som aj to, ze je jedno, ci biely, ci hnedy cukor. ako to je?

lidula

pre IGRIS
Igris, prosim ta, kde kupujes mandlove mlieko-to som este nepocula, a ine tie dobroty :) ? ale hlavne to mandlove mlieko ma zaujima. my mame tiez problemy so zahlienenim aj s alergiami...

cleasa

co si myslite o ziareni z pocitaca, je skodlive? myslim , ci vplyva na rakovinu?myslim tym ziarenie z monitora ale aj ziarenie zo samotneho hardisku-je i to skodlive?
a ako je na tom mikrovlnka? ZDS, vies mi odpovedat?alebo kto

evee

zaujimalo by ma ako asi dopadne vyskum americanov na ten liek co objavili cesi na lymfomy a leukemiu... ked to maju skumat 6 rokov! ktovie za ten cas, ak je ozaj pravda, ze liek uz existuje, len ho taja koli ziskom, tak sa budu snazit ututlat i tento!! ak to tak skvele funguje na psoch tak naco 6-8 rokov treba vyskumy na ludoch? ked by to mnohym mozno mohlo zachranit zivotry? ako sa verejnost dozvie ze ako pokracuje vyskum a ak povedia ze je to neucinne, tak sa im da dôverovat??ked tu pisete to co pisete o skorumpovanosti celeho spolocenskeho systemu farmaceutickej spolocnosti na ukor zivota cloveka. je to strasne. to sa s tym neda nic robit? odkial viete ze liek existuje a na akom principe?preco sa to nezverejni?a kto na to vie odpovedat

ccc

pochybujem, že ti niekto môže povedať niečo smerodatné..možností je veľa, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to nebude tak vážne ako sa obávaš...tak sa snaž ukľudniť, zajtra uvidíš, ale zbytočne sa nestresuj, to nepomáha ničomu

marecek

minulý týždeň som si všimol hrču na krku v oblasti kľučnej kosti veľkú asi ako menšie jablko, vôbec to nebolí no strašne ma to znepokojuje.Je aj viditeľná.Neviete niekto prosím Vás čo to môže byť???Som už objednaný u lekára na ultrazvuk na zajtra,no som stale nervoznejší,tak vás prosím ak niekto niečo o tom viete,alebo máte nejaké skúsenosti s niečim podobným tak napíšte:-(VDAKA

ccc

bebu
v zásade si pochopila správne, čo som ti chcela povedať, takže rado sa stalo..a o priateľa sa skutočne neboj, čo sa týka rakoviny, nemáš na to dôvod nehovoriac o tom, že určite veľmi dobre vie ako sa vyhýbať aj ostatným chorobám.
s tým implantovaním nádorov zvieratám si myslím, že taký nádor treba asi hneď napojiť na cievne zásobenie, pretože bunky v nádore sa veľmi intenzívne množia,niekoľkonásobne rýchlejšie ako tie ostatné (veď to je aj základom patomechaniznu rakoviny)a bez požadovaného prísunu živín by dlho nevydržali..
a čo sa týka tých rizikových faktorov "spúšťačov" ako si to pomenovala, tých je veľa a všeobecne sa o nich vie-fajčenie,zvlášť v spojení s alkoholom,karcinogény,žiarenie..výživa atď,tých faktorov je quantum a keď sa stretne viacero takýchto faktorov a naše telo nedokáže takéto bunky eliminovať, tak nastane problém.
Ináč ak ťa to zaujíma, na tom linku, čo napísala igris je veľa vecí pekne a jednoducho vysvetlených.

kosa

pre BEBU,
ak pochopime ze rakovina je povodu dietologickeho, tak samozrejme ze rakovina ( nadorov, sarkom atd atd) je neinfekcne ochorenie.

bebu

pre ccc
ccc, velmi pekne ti dakujem za vysvetlenie. ozaj nestiham to tu vsetko citat, naozaj ste popisali vela stran, mozno raz, ked bude cas precitam, len vidim, ze si dost studovana v tomto smere, preto som sa obratila na teba s otazkou. ja neviem, este som u nas aspon v nemocnici ochranny stit nevidela a lekari sa chrania asi tym co je bezne k dispozicii, ale to je asi vsade inak.
kazdopadne si mi odpovedala na to, co som potrebovala vysvetlit/moj priatel operuje nadory a teda stava sa tam ozaj kadeco a tak mam strach aj miesto neho,vies chirurgovia a muzi nie su az tak opatrni k sebe/ nerozumiem vela veciam co ste tu popisali, lebo nepracujem v zdravotnictve a vystudovala som celkom iny smer, tak nemozem vediet ako je to s tou DNA, ale myslim, ze som to trochu pochopila - takze sa neda implantovat respektive nakazit nadorom ineho cloveka,ani ked sa z neho/samozrejme nechtiac/odsiepi kusok a omylom ci neopatrnostou ci nestastnou nahodou dostane do tela zdraveho cloveka-napr.i tak ako som to opisala v predoslom prispevku?(vies napadlo mito pretozesa implantuju nadory aj zvieratam. a nemoze to byt ani jednym z tych viacerych faktorov-spustacov, ktore su potrebne, aby nadorove ochorenie v tele vzniklo? tak som to pochopila, dufam ze spravne.
pekny den ti prajem a vela uspechov v praci, sice neviem kde pracujes, ale vidim ze ta to ozaj bavi a maz zaujem sa vzdelavat. a to je dobre. dnes uz sa to len tak nevidi. dakujem ti, ahoj