Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
tak nevzdychajme a zacnime si pytat od doktorov /lekvarov :)/ a institucii aj taketo rady, mozno naozaj nevedia , ze to ludi zaujima. Pozri si tento web, vacsina dotazovanych hlada niaku tabletku, ktora im zarucene pomoze a verim tomu ze aj doktorov podla toho posudzuju.
Sorry, Andrej, zabudol som. Tieto uvedene stranky mozes hned zmazat!
Prave som bol na stranke nar. onkol. uradu. www.nou.sk. Tam nic nie je! Tam nie su rady pre pacientov. Tam nie je nic!!!. Na europskych onko strankach aspon radia o tom, co ma clovek jest, aj ked sa tam propaguje chemoterapia. Ale na SK nic!!! NOU.sk len reze, ozaruje a toxikuje. Videli ste, ake linky odporucaju pacientom??? www.altavista.com, www.markiza.sk a www.webcom.sk. Toto je do neba volajuci vysmech biednym, ktori v utrpeni zomieraju na rakovinu. Boze dobry!!! Vysmach a tragedia!
pre IGRIS,
tie veci o ktorych niekto tvrdi ze su ekstremisticke tak su len a len PRAVDIVE A REALNE.
Urcite typy pretoze by prisli o koryto tak nazyvaju veci NEPRAVYMI menami, a ti ktori NEVEDIA CO JE CO, NALETIA...
Nedavno som cital v jednom citanicku o tom ze Jozef Visarijonovic Dzugasvili aka STALIN bol gruzincom....
Tak sa clovek najprv zamysli ako my vsetci NADAVAME NA RUSOV..... ze rusi toto ze rusi honto..
A tu sa ukazuje ZE JE CI BOLA TO VLASNE POLITIKA NERUSOV...gruzinca ci kohokolvek.....
Jasny je fakt ze niekto ma zodpovednost za urcite veci.
A v mnohych pripadoch to neboli rusi..
Kto ma zodpovednost za to ze vitamin B17, ci zdrava vyziva ako taka SA UMYSELNE UTAJUJE A ROZNI ''EKSPERTI'' nam tu prezentuju SOVINISTICKE nazory na temu ZDRAVIE A AKO HO DOSIAHNUT A UDRZIAVAT?
kosa, ďakujem
pre CCC,
na tvoje problemy s hornymi cestami dychacimi je ABSOLUTNE PRIMITIVNE RIESENIE....VITAMIN B 17!
(xixixi) si robim srandu. OSPRAVEDLNUJEM SA.
teraz vazne.
treba zvisit prijem vitamin C aspon na 500mg denne PRED ZACIATKOM SEZONY ( niektori FARMACEUTI poznaju vitamin C pod nazvov CEVITAMIC ACID).
Inac pokus sa najst schopneho LEKVARA a ak by sa dal urobit rozbor -biopsija-tvojich ciev.
Je potrebne STALE=KONSTANTE mnostvo vitaminu C v bunkach pri ktorom ochorenie hornych ciest dychacich nenastava.( mas za domacu ulohu zistit, comu sa toto mnozstvo rovna).
Toto je prva rada.
V pripade ze by to nepomohlo, tak
vymyslime nieco ine.Ale do Septembra Oktobra Novembra mame este styri mesiace.
Dakujem.
zds povedz mi prosímťa čo si myslíš o symbiotikách ? užívaš nejaké špeciálne prípravky, alebo sa spoliehaš len na výživu ako takú ?
pre ZDS,
dakujem ze ma chapes.
optimom je pH=7.443.
dakujem este raz.
pre ZDS
ano, hovor anechaj hovorit,
hovor ze B17 NEPOMAHA- a dokaz to,
A NECHAJ HOVORIT ZE B17 POMAHA A NECH TO DOKAZU ( xixixi!!!).
Len reagujem na tvoj postoj a si myslim ze to je dobry postoj.
Ale az prilis ludi a vela MOCICHTIVICH A DRZITELOV MOCI ( podla Karla KRYLA) si je vedomych ze...NEHCAT HOVORIT BUDE ZNAMENAT KONIEC ICH MOCI DRZITELSTVA...
a preto NENECHAJU HOVORIT.
Cely proces liecenia rakoviny je PRIMITIVNY a hlavne NEDAVA ZISK.
toho sa boja...ze by museli sa naucit nejaku profesiju a zacat....ROBIT MANUALNE NIECO UZITOCNE.
pre CCC,
nazov tejto debaty je PRAVDA O VITAMINE B 17 .
a pravda je taka ze VITAMIN B 17, ktory jednoznacne PODPORUJE NAPRAVU karcinogenych pripadov, SPOLITIZOVALI.
Je to v sucasnosti -moj hruby odhad - $ 5 (slovom) pet BILIONOV...( milion, miliarda bilion).
Treba do toho zaratat okrem medicinskych a farmaceutickych kovbojov aj skutocnych kovbojov-produkcija mlieka mesa vajec).....