Pravda o rakovine - VITAMIN B17

igris

mne osobne vadi , precedis cez sitko, alebo spravis s olupanych dostat kupit, ja si tiez pomalicky zvykam na kadeco a postupne pritvrdzujem :)

lidula

igris
dakujem ti pekne, pozriem, precitam, vyskusam...
a tie mandle preco so supkou? logickejsie mi pridu bez supky. nevadi tam?

damian

ESKIMACI NEMAJU RAKOVINU!!! PRECO??? Tradicnou eskimackou stravou je jelenie maso, v ktorom sa nachadza velke mnozstvo pozostatkov B17. Taktiez, eskimaci maju specialitu - zeleny salat, z obsahu zaludka jelenov a sobov, kde sa nachadza tundrova trava, a listie zo sipky, taktiez bohata na nitrolosidy - B17. Takisto, Eskimaci jedia susene SALMON BERRY (neviem prelozit)bohate na B17. Tak preto Eskimaci nemaju nadory napriek tomu, ze jedia susene maso. Vedci davno potvrdili, ze u Eskimakov niet rakoviny.

igris

toto bola tema o mlieku , je tam popisanych aj kopec blbosticiek :), obcas sme sa nechali uniest, ale snad tam najdes aj veci zaujimave
www.zdravie.sk

igris

lidula, tu je oficialny recept :)
www.zdravie.sk
ale da sa to narychlo s osupanych mandiel, iba rozmixovat s trochou vody v mixeri a potom doliat viac, da sa to aj z natura kesu orechov, mne osobne to najviac chuti s tym bananom a trochu javoroveho sirupu.
Mandle maju ale zas viac vapnika.
Na tuo temu sa tu toho dost popisalo v inych temach skus pohladat, ak nenajdes pomozem

ccc

cleasa keď vymysleli polarizačné svetlo a infralampu na liečbu,tak si tým neškodíš..ak to používaš tak ako sa má.
časť vĺn preniká aj z mikrovlnky,preto sa na ňu nemá ani pozerať, keď si niečo zohrievaš

cleasa

myslelasom ze ziarenie ostava vo vnutri mikrovlnky...
a ked sa liecim infralampou tak si vlastne skodim?!
a co bioptron lampa-polarizacne svetlo?

ccc

cleasa o všetkom na čo sa pýtaš sa tu už písalo, tak sa pozri na staršie príspevky v tejto téme, ak ťa to tak zaujíma

ccc

no aby som sa opravila mikrovlnky vyžarujú o niečo dlhšie žiarenie ako infračervené,ale v každom prípade toto žiarenie preniká do podkožia, kde je absorbované podkožnými štruktúrami, tak môže dôjsť ku poškodenie podkožia, pretože tam nemáme receptory na teplo
rodičia čo dávajú mobil 5 ročným deťom nevedia čo robia..
s každým žiarením je to asi tak, že sa nevyhneme, ale treba to eliminovať na najnižšiu možnú mieru