Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

pre ANDIE,

na PSYCHYATRIJU tunak sa specializuje DAMIAN.
prosim obrat sa s tvojimi psychyatrickymi problemami na DAMIAN-a.

dakujeme.

kosa

pre JAJKA,

NEPIJEM mlieko ( za totality ho bolo u nas dost), ci uz pasterizovane alebo homogenizovane- V kartonoch bolo mojov drogov .
V miestnosti kde spim musi byt teplo, to znamena take teplo pri ktorom tvoj organizmus si v noci odpocinie a nie je nuteny VYHRIEVAT aj telo aj izbu.

Po sprche nesmies vychadzat min 2 hodiny vonku- PLANUJ si cas tak aby netrebalo vychadzat vonku sviezo po sprche; samozrejme vlasy SU suche ale organizmus nie je pripraveny na nahlu zmenu( vietor, ina teplota vonku).
kup si nejaku ciapku aby si si chranil dutiny. toto je CELOROCNY RECEPT, aj teraz chodievam s prikryvkov hlavy. mozno sa to bude niekomu zdat cudne( teda okoliu) ale neber okolie vazne-mysli na tvoje zdravie.
nemam uz dlhe vlasy-kratky uces urychluje proces susenia vlasov.

Zozen si KVALITNY MED- najlepsie priamo od ''medara''- vcelara.
Povec mu ze to musi byt med z nektara.
Niektori vcelari ''PRIKRMUJU'' vcely cukrom. samozrejme toto nieje problem ak je suchy rok-teda stromy su suche nasledkom coho je malo nektaru, preto aj ja by som prikrmoval vcely cukrom aby nepodochli. Avsak vcely spracuju aj tu sladenu cukrom vodu a vytvoria...MED. CUKROVY MED.
ten neobsajuje ziadne mineraly a vitaminy ( ktorych je v normalnom mede aj tak velmi minimalne mnozstvo, ale v spojeni s prirodzenym cukrom tvoria zazrak).
Takyto med-''CUKROVY''potom nema liecive vlasnosti(kedysik v starej CINE pouzivali na sladenie cukor s cukrovej trstiny a med pouzivali ako medecinu). povec vcelarovi ze zaplatis aj viac- ak kilo medu stoji povecme 100 tak povec ze zaplatis 200 korun za kilo medu.Nekupuj pancovany med z obchodu, je pasterizovany, a moze sluzit ako sladidlo, ale nema medicinske vlasnosti.)
zozen si KVALITNY vitamin C.
Je to taky v kotrom je LEN A LEN kyselina ascorbova ( u nas najbeznejsie).NESMU tam bit ziadne ine latky a primesy- vitamin C predavany s dodatkami tohoto tamtehoto atd atd, sposobuje poruchy metabolizmu a je sice pouzitelny ale nielen z moralneho hladiska doporucujem CISTY VITAMIN C aka acidum ascorbicum.Samozrejme, je to doplnok tvojej zdravej zivotospravy. Mozes toho hltat kolko chces - povecme 500mg po jedle.Vobec nieje pravda ze vitamin C sposobuje oblickove kamene.Toto je len oblbovak zo strany tych ktori nechcu aby sme zili zdravo.
Vyhybaj sa prievanu, toto je SPUSTAC zapaloveho procesu PND a ND -neviditelny nepriatel.(preto ti radim kupit si prikrivku hlavy)-ukol cislo 1- kup si 4-5 aby si furt mal cistu, davaj pozor a nenos spinave oblecenie- z principu.
Prestan jest BIELY CUKOR a vsetko co ten biely cukor obsahuje.Napisal tunak Damian velmi dobre v svojich clankoch na temu cukru.

Zapal sa zacina vtedy ked su dutiny upchate a nasledne vo vnutri dutin nastava rozmnozovanie sa bakterii ktore nepotrebuju kyslik.
Ja som mal urobenu este punkciju teda prebil mi lekvar chrupavku(bol som na tom tak zle ze reku no co uz ked zomriet tak este aspon vyskusam co som nevyskusal), a bol by som isiel aj na tu operaciju. Ale mal som stastie ked som stretol NELEKVARA-ODBORNIKA, ktory mi vela veci vysvetlil. Hlavne to, ako sa dutiny upchavaju a ako potom v dutinach sa tie bakterije rozmnozuju, a ako zvyseny tlak posobi hrozne bolesti-pametam si ze boli aj obdobia kedy mi trebalo prelezat aj 3-4 dni po 12 hodin denne.
Ak byvas v meste, treba ti regularne vycestovat z mesta niekam na dedinu-zmenit vzduch.
Niekto mi poradil, ze treba vyhrievat dutiny nad horucov vodov ci parov ( v kastroli mas zahriatu vodu s kotrej sa pari, nahodi na seba uterak a cumis jak vol 5-7 minut do tej vody).Rada bola ze ak ta boli hlava tak je lepsie dutiny vyhrievat gumacom (teda gumovym vreckom do kotreho nalejes horucu vodu, to prikry uterakom, daj si to na dutiny).
Zmenit mikroklimu.
Rusi-Ukrajinci (stari rusi) mali-maju jedno velmi trefne prislovie:
kto nevyda peniaze na dobreho kuchara, bude musiet vydat peniaze na dobreho LEKARA (skutocneho DOKTORA).Vetsina ludi na SK nadava na rusov (hlavne kvoli 1968 co chapem). Mne poradil ako bojovat s tymto problemom(PND) prave- RUS...( mam sa na vsetkych rusov pozera ako na dobrych ci zlych?..)
Inak sezona sa zacina ( sezona tepla) takze mas priblizne 5 mesiacov na to aby jesen uz ti nerobila ziadne problemy, eventualne aby sa problemy MINIMALIZOVALI. Nezabudni ze po 2007 roku nastane 2008, atd atd.

Chapem ze moznoze vsetko nebudes dodrziavat.
Zmena zivotospravy (rozober si slovo zivotosprava- nie je to len o tom co jes, ale ako zijes celkovo, robota stres, volny cas atd atd) je jedinym sposobom ako si mozes pomoct.
Ak, AK, budes zase u tvojho lekvara ORL tak sa opytaj na jeho nazor( platis si poistenie a v cene poistenia mas pravo na nazor tych PSEUDOODBORNIKOV ako liecit chvorobu od lekvara).
Pouzivanie ATD uzatvara ten BLUDNY KRUCH, a ten musis kdesik Zacat a NARUSIT.
V kazdom pripade to co ti poradi lekvar, a rady odomna POROVNAJ, POUVAZUJ A VYUZI TO CO JE PODLA TEBA PRE TEBA TO NAJLEPSIE.Cas ktory NEPREMARNIS liecenim sa ''CHRONICKEHO=NELIECENEHO ochorenia zapalu PND ci ND'' vyuzi na nieco UZITOCNE( cestuj, ak nemas prachy tak sa nauc jazyk-jazyky).
Tieto rady davam preto lebo sa spravam podla principov KRESTANSKYCH, nie katolickych.

Vela zdaru.

ps: B15? Nuz, su to ruka v ruke dva najdolezitejsie vitaminy( z B 17) v tom realnom boji s rakovinov kedy sa rakovina prejavuje - ked uz ide to NAOSTRO....
Zdoraznujem este raz, precitaj si prispevky napisane od prispievatela Damian, poskladaj si z nich lego.Su to prispevky kotre davaju prehlad o tom co R. je a co sa ma robit,aby clovek boj s R. NEPREHRAL.
Prehra len ten kto NEVERI ZE TEN BOJ MOZE VYHRAT.
PREHRA LEN TEN KTO NEVERI.

PS2: ak si lekvar a si tu zo ZISTNYCH dovodov, tak sa zacni spravat podla 1 pravidla LEKARA:
1;NEUBLIZ PACIENTOVI-NEPOSKOD PACIENTA.

Vela zdaru.

kosa

prezrel som si prehlad vitaminov.
samozrejme B15/b17 chybaju....
dalej ma zaujalo kolko z kazdeho mnozstva je rekomendovanych=odporucanych.
najviac ma zaujal fakt, ze su to rovnake davky pre vsetkych.
tunak pritomni odbornici, co sebe o tomto myslite?
mozu sa odporucane davky takto jednoducho pausalizovat?

kosa

pre ZDS,
07/05/2007 23:34,L.20

super prispevok!
Inac to iste (ZAZITOK) som mal aj ja s dutinami!
8 rokov bolesti prinosovych a nosovych dutin, a ''lekvar-ODBORNIK'' mi doporucoval operaciju.
Mal som stastie ze som stretol NELEKVARA - ODBORNIKA.
Som tu bez operacie prinosovych dutin,bez pravidelneho prisunu ATB (jednalo sa hlavne o PNC,Ampicilin a vtedy velmi znamy OXYTETRACIKLIN znamejsi pod obchodnym nazvom OXYMYKOIN- dobry zabijak, aj ked ja osobne som sa citil po 2 dnoch jak majster sveta, ale po 2 mesiacoch ten isty problem-zapal PND) a odvtedy som nevidel ''PORADNU ORL'' co je uz dobrych 15 rokov.
LEKVARI na SK? Dakujem, neprosim.

kosa

pre IGRIS,
to je to, tiez sme to jedli,a tiez nam rodicia prizvukovali ze toho vela netreba zjest ( nehovorili ze NESMJEME), a to znamenalo ze sme v sezone zjedli aj 200 g denne. Ked nam uz nechutilo tak sme jednoducho prestali.
Inac robili sme si zasobu na zimu, to bola u nas taka tradicija.
Mali sme aj 20 kg, ktore sa potom jedli pravidelne az do naslednej sezony.

koda

pre MILLI,
napisane 04/05/2007;22:03, sl.38

napisane ze rakovinove bunky su prirodzenym mnozenim sa odumretych ludskych buniek, ktore stratili schopnost autodestrukcie...
zaujimava myslienka hlavne v tom ze odumrete bunky maju schopnost sa mnozit.
odkial mas tuto tezu ? ( furt som si myslel ze odumrete bunky-mrtve bunky sa rozkladaju).
dik za odpo.