Pravda o rakovine - VITAMIN B17

igris

andie, myslim ze nemas uplne pravdu. Neviem ci sa mi to podari vysvetlit ako to vnimam ja :), pred rokom a pol som sa tu na webe hadala ze to je fanatizmus aby sme vsetci chovali kozy a pili ovocne a zeleninove stavy, ale casom som dospela k nazoru , ze aj mne vadi stale sa nahanat za odstranovanim nasledkov choroub a ver tomu ze to viem dobre :), ale zamerat sa na pricinu a to vobec este neviem dobre, ale snazim sa a vidim vysledky. Obcas si pripadam ako blazon, ked sa snazim presadzovat zmeny, ktore /nazvem to "nestandartne"/vo svojom najblizsom okoli a inokedy stracam chut niekomu nieco vysvetlovat preco to tak robim. Je na tom nieco divne ked niekto chodi cely rok v capici ?, ked mu to vyhovuje ... Urcite ,ze urazat by NEMAL
ale k tomu zvadza anonymita tohto webu.

mari

Niet nad zdravy sedliacky rozum, ktory sme (teda dufam) zdedili po nasich predkoch, zo vsetkeho si vybrat to, co nam najlepsie vyhovuje a nechat ludi zit a dat im pravo na nazor. Aj ked Kosa ma velmi zaujimavu gramatiku, keby sa do PC dalo pisat rukou nejeden grafolog by sa vyblaznil. Nemyslim to ani pozitivne a ani negativne.

ccc

Andie aby som povedala pravdu, nemám chuť s niekym ako je kosa diskutovať, pretože je zjavne najmúdrejší.. ale keby chcel radu a vedela by som mu poradiť, tak mu poradím...a na psychiatriu môže kľudne poslať aj mňa..to mi je úplne fuk.
ja som chcela poukázať na to, že aby nejaká "prostá" dušička neverila všetkému, čo sem ten človek píše, lebo si môže viac ublížiť ako pomôcť

andie

pozri ccc, taky kosa odmieta diskutovat. v jeho presvedceni a v nezhode v nazore ta radsej posle na psychiatriu..:)damian, este aspon diskutoval na urovni. tu sa len pousmiat a ist dalej :)denno denne su tu ludia, ktori nas potrebuju a veria nam, tak preco by sme mali stracat cas s ludmi, ktori o to nemaju zaujem.

ccc

ja len dúfam a prosím čítajúcich aby slepo neverili tu napísaným príspevkom a používali hlavne svoj zdravý rozum

kosa

pre JAJKA,
B15 je pangamic acid.
Chod na google.com tam najdes 104,000.oo stranok ohladom B15.

Opytaj sa Damian-a, mozno ze on vie viac na temu B15.

kosa

pre JAJKA,
este v 1986 r. napisal jeden akademik knihu ''STRAVOV PROTI RAKOVINE''.
Pametate si niekto meno toho doktora?
Skusim sa popytat mojich kolegov.