Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
linka, pre mna je zase SVK najkrajsie miesto na svete.
politika je vsade taka, ak je.
vela ale toho "svojho" nosime so sebou. vsade.
politiku bezne nezmenime.
vnimanie krasnej prirody okolo a ludi, to ide lahsie.
pre JAJKA,
Kolega mi poslal detaily tej knihy.
Vola sa to STRAVOU PROTI RAKOVINE, napidal to Gabriel HOCMAN - RNDr+Csc, recenziju mu na to robili nejaky Mudr KOZAK ci nejak tak a Mudr Simoncic. vydala to SMENA v 1989r. Mozno ze to najdes este niekde v kniznici ( ak to nebpovyhadzovali).
Kolega dodal ze je tam velmi krasny doslov, ktory by sa mal vyucovat na kazdej fakulte mediciny.
Doslov spomina Dr. Richard PETO z Oxfordu vo Velkej Britanii, ktory v 1980 r. v Lodzi predniesol prednasku na temu Vyziva a Rakovina. Rozpraky a odmietnutie nasledovali po jeho prednaske. Mudr HOCMAN sa priznal ze si NEPRECITAL poriadne text prednasky Dr. PETO, priznava sa ze bol (Mudr HOCMAN)citujem:..''bol som ZAUJATY, JEDNOSTRANNY, OPANTANY PREDSUDKAMI,co je pre vyskumneho pracovnika neodpustitelnym HRIECHOM.'',koniec citatu.
dalej (citujem Mudr HOCMANA):..Priznam sa, ani ja sa nezriekam rad svojich ( sa nerovna MOJICH) nazorov. Ved som sa mohol do konca zivota zaoberat karcinogenmi v ekoprostredi.Mohol som zabudnut na Dr.PETO, na problematiku ktora mi bola cudzia.Ale neurobil som to a dnes ma to tesi.Mohol som mat POHODLNY zivot a nenarusene predsudky.''
Pokracovanie nasleduje.
Samko,ale veď to bolo je a aj bude stále tak.Chudobní može zdochnúť,ale známi,bohatí človek to je veľká strata keby skapal.To všetko je politika a kým sa politika nezmení vždy to bude na h...o.Ako rpišiel Fico k vláde zdravotnícvo sa zase topí v sračkách.Len debil može dať návrh na jednotnotnú štaátnu zdravotnú poisťovňu.Ty si myslíš ,že ten návrh je o pomoci ľuďom?To je všetko len o peniazoch.Ešte že ma osvietilo a aj s rodinou plánujeme odísť z tohoto hnusného SVK.
je to všetko premyslené a domotané.
peniaze, zdravie, humánnosť, utrpenie, šťastie...
je to premyslené aj v prírode.
tá je takmer zadarmo.
ale akosi sa od nej vzďaľujeme.
čím ďalej, tým väčšie utrpenie (a bohužiaľ aj biznis), hm...
Priatelia, čítali ste v poslednej plus sedmičke o tom, že česi a američania, ale hlavne tí česi objavili nejaký liek proti rakovine lymf. uzlín? teraz sa celý výskum presťahoval do USA, kde ho budú testovať iba na bohatých američanoch a to len preto, lebo výskum bol drahý!!!!!!!!!!!! A ty obyčajný človek zdochni!!! Spravodlivosť, či špinavosť. A nás učili, že pred bohom sme si všetci rovní. Konský nabiják sm si rovní!!!!!!! Prepáčte, musel som to tak napísať, lebo súcítim aj s posledným bezdomovcom.
neviem to posúdiť..ja lekárov posudzujem podľa výsledkov, kt.si viem overiť reálne..nechcem nikoho dehonestovať, ale relácia v telke by mi nestačila na to, aby som povedala, že je super..
a naprostá väčšina lekárov kt.si vážim ja sú ľudia skromní,kt.sa nepotrebujú pretŕčať v médiách,ale zato dennodenne dokazujú svoje kvality pri liečbe aj pri prístupe k pacientom
minule takeho v telke ukazovali ;), bola to relacia o alternativnej medicine , ale chlapik bol profik doktor + uznavany akupunkturista
bolo..ale všimni si koľko lekárov sa venuje aj tej klasickej aj tej alternatívnej liečbe dokopy..ja takého nepoznám
ale to by bolo fantasticke, keby to dokazali :)
vieš igris povedala by som to asi tak..medik na to, aby vôbec skončil školu musí do svojej hlavy natlačiť príšerné množstvo informácií..a väčšina už ani namá silu ani chuť zaoberať sa informáciami inými,kt.môžu byť aj užitočné..ja to proste beriem tak nejak, že buď sa lekár vydá tou "konzervatívnou" cestou medicíny, alebo rôznymi alternatívami..napr.homeopatiou.Ale aj konzervatívny lekár môže byť super aj alternatívny, ale každý z nich je svojím spôsobom trošku "obmedzený" vo svojich názoroch a liečbe, pretože podľa mňa nie je v ľudských silách jednoho človeka aby spolu skĺbil tieto dva postoje do jednoho