Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ccc, skus povedat neurologicke pri skolioze krcnej chrbtice , ze pri joge stojis na hlave :), vyleti zo stolicky a to len preto ze to nepozna, atd....
Igris nikdy to netreba vzdať..hlavne pokračuj vo svojom vytýčenom cieli,ideš dobrou cestou a nenechaj sa odradiť tým ,keď to hneď každý nepochopí
uf tie dva zapory tam vyznievaju hrozne :)
...a prave pri pokusoch o tu diskusiu sa stretavam prave zo strany lekara s nepochopenim. Obcas si aj polacem , ale zatial to nevzdavam
ja to beriem asi tak..igris a andie..,veľa z toho, čo sa sem napísalo má svoj zmysel a je dobré..ALE predovšetkým ako prevencia..s tým súhlasím a nemám nič proti..ale keď má človek fakt problém, kt.mu ani nemusí priamo ohrozovať život, stačí, že mu ho obmedzuje, tak treba určite vyhľadať odborníka..lebo aj z neliečenej banality sa môže stať vážna choroba
andie, ked mam byt uprimna , tak aj ja by som onkologicke ochorenie neriesila bez lekarov, ale pomahala by som tomu vsetkymi moznymi sposobmi a urcite by som "slepo" neverila svojmu lekarovy ale snazila sa o diskusiu. Niekore veci ktore sa tu spominaju su mimo ramec tejto temy , ale uzko s nou suvisia.
igris, uprimne, celkom sa zamyslam nad spominanymi radami a uvedomujem si, ze by som toho aj ja mala vela zmenit..ale odmietam niektore radikalne vyroky. a v kazdom pripade, keby som trpela nejakou vaznou chorobou, tak by som spravila zasadne zmeny nie len v mojom stravovani.. ale NIKDY by som sa nesnazila napr onkologicke ochorenie liecit bez onkologa..
ccc, nech ti to vydrzi co najdlhsie :)
damian, mna zlomilo moje zdravie/nezdravie :)
Igris, prežívam..nie je mi ešte jedno, či si niekto v snahe pomôcť ešte viac neublíži..
na druhej strane beriem kosov názor ako názor človeka na danú problematiku, nech si z toho každý vyberie, čo si myslí, že je najlepšie..ja tento výber neovplyvním iba nabádam k opatrnosti
Igris. aj ja som este len pred rokom-dva sa vysmieval z tych, co zdravo jedli a oznacoval som ich za cvokov, tvrdil som, ze maso i mlieko su velmi potrebne a zdrave. Ale nieco ma fakt zlomilo. A vies co? No, okrem ineho i vedomosti o farmaceutickom priemysle a naviazanosto lekarov i celej mediciny na tie farmacie. SPINA! Vyskumy, vyskumy, vyskumy! Platene a farmaciami zmanipulovane vyskumy...
KOSA, MIERNI SA VO SVOJICH VYJADRENIACH!!! VIEM, AKO MYSLIS MNOHE VECI, ALE ZNIE TO SARKASTICKY A MOZE TO URAZIT. TITO LUDIA POTREBUJU POMOC, KTORU OD LEKAROV ZIAL DOSTAVAJU MENEJ A MENEJ ALE KRIKOM IM NEPOMOZES. INFORMACIE TREBA PODAVAT BEZ KRIKU.