Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
pozri bebu,nevedela som ,že ťa to až tak zaujíma..o implantovaní nádorov zvieratám skutočne veľa neviem, pretože ma to nezaujíma,resp.až sa mi to hnusí ale viem, že to má svoj význam, tak to rešpektujem, ale informácie o tom nevyhľadávam..
to, čo si hovorila ty o tom "náhodnom raste" malígneho nádoru alebo o implantovaní pri poranení..nie je to možné z jednoho jednoduchého dôvodu..cudzorodé časti organ.pôvodu náš organizmus chápe ako antigény(niečo, čo sa do tela dostane a nemá tan byť) a na tieto antigény reaguje náš imunitný systém, kt.ich zneškodňuje..presne tak by zneškodnil nielen cudziu nádorovú bunku, ale zneškodňuje aj naše vlastné nádorové bunky, kt.nám v tele vznikajú..preto cudzí nádor (to je tak trochu podobné ako transplantácia) má šancu sa ujať tam, kde je výrazným spôsobom potlačená imunitná odpoveď organizmu
pre CLEASA,
nuz na temu fajcenia nevies vsetko - tak ako ccc ( ktora si musi najprv vela veci prestudovat a potom radit)
Rozdiel medzi HABANOV a cigaretami je obrovsky.
zatial co HABANA je rucne robena cigara, co pozostava z LISTOV rastliny,
cigarety su produkovane okrem z listov rastliny aj z okolo 300(!!) inych chemikalii-rozlicnych navykovych latok atd atd.
samozrejme cim drahsia cigareta tym menej tych navykovych latok.
dym HABANOS sa neda ani vdychnut okamzite ta dusi.
Samozrejme ze su taki ''eksperti'' ktory sa naucia ten dym potiahnut to pluc.
V mojej klinickej praksi som sa stretol z fajciarom ktory fajcil cigarylky ( predavalo sa to po 5 ci 10 kusov v balicku. bolo ho citit( smrdel na kilometer..).
zomrel ale nemlady 76 rokov, a k tomu mal aj nadvahu.
takze treba suhlasit co je zname ze fajcenie skodi, ale ak sa fajciar motivuje a dobre detoksikuje tak fajcenie este nemusi byt primarnov pricinov smrti.
kosa, zo zaciatku som sa na tvojich prispovkoch pobavila , myslim tym tvoju ironiu, ale uz zacinas byt "neprijemny!"
Kosa tvoje príspevky mi zlepšujú náladu..v tomto smutnom svete.
áno môj otec je konzervatívny v tom zmysle, že má svoje poznatky a nikto by ho tu napísanými argumentami neomráčil po hlave, pretože si vie spájať veci a odlíšiť hlúposť od racionálneho faktu..a jeho racionalita spočíva v tom, že po odbornom fundovanom výklade a po diskusii otáznych faktov si dokáže sám vytvoriť názor na danú vec..a nikto ho neopije sľubom, že premení vodu na víno.
na tom ako si musím prečítať príspevky od Damiana a potom ti odpovedať(Bebu)som sa fakt pobavila kosa..ďík, že si mi vylúdil úsmev na tvári
pre CCC,
je velmi zaujimave mat otecka konzervativneho a zaroven racionalne zmyslajuceho.
Moj dedko tak bol racionalne zmyslajuci ale vobec nie konzervativny, pretoze vsetko nove co prislo po 1950 roku najprv racionalne skritizoval a konzervativizmus jednoducho odhodil...a namiesto na voze chodil do nedalekeho mestecka autobusom ci autom.
Je velmi zaujimave,ze sa konzervativizmus a racionalizmus vobec zlucuje-to iste ako v pripade osoby ktora je akademicky vzdelana a uctieva niektoru z religiji.
pre BEBU.
nepochybujem ze ccc ti rada da dobre rady...
len jej daj cas aby si precitala vsetko napisane od DAMIAN-a.
pre RNG:
L A E T R I L E .
vola sa to ( umelo pripraveny preparat):
L A E T R I L E !
Na dnes zapocet nedostanes, pretoze nedokazes precitat spravne to co tunak PODSTATNE bolo napisane od DAMIAN-a,
a to uz nehorovorim ze nedokazes ani odpisovat.
Ale dostanes ako kazdy sancu...pri skuske.
tvoja domaca uloha je napysat 100x nazov tejto zivotachraniacej latky.
ak to zvladnes a dokazes, tak tu 3-ku mas. na lepsiu znamku treba aj vedomosti.
pre LIDULA,
v skutocnosti, nie je podstatne ake pH je v tele ( predstav si pH vaginy pocas suloze a hodinu ci pred).
prim ma dolezitost pH KRVI, ktora, ako ccc spravne napisala, ma mat velmou presnu hodnotu, ak tato hodnota sa vychyly z limitu nastavaju problemy.Zdravy organizmus prave cez svoju funkcnost zabezpeci, ze hodnoty pH v roznych castiach (zdraveho) tela su stabilne.
Stabilna hodnota pH krvi sa zabezpecuje z velkej casti stravov.
Pre laika je nepodstatne vediet viac - ale ak chce, KAZDY JE VITANI , KAZDY MOZE BYT DOCHTOR.
ccc ahoj,
nerada ta oberam o cas,viem ze ho mas malo, ale ak si ho kusok najdes, budem vdacna.este k mojmu pispevku tebe zo 19/05/2007 15:06
ma nieco napadlo, ked som tak o tom uvazovala,som nemala cas dostat sa sem-az teraz.co si pisala o tom 3 stupni metastazovania-implantac.met.u choreho cloveka, tak ma napadlo, ze ked sa takato bunka uchyti u toho choreho cloveka-tiez spociatku nema cievne zasobenie, tak sa tak isto nemoze aj u zdraveho-ked teda dojde k takemu pripadu a situacii,ako som opisala pred tym? len nad tym premyslam, vies ma to zaujima,tak sa nehnevaj ak ta s tym otravujem, ale chcela by som poznat vysvetlenie, tak ak by si si nasla chvilku, bola by som ti vdacna za odpoved.nemusi to byt hned,viem ze mas vela prace a inych povinnosti.vopred ti pekne dakujem ccc a pekny slnecny den prajem.dnes ma byt 31stupnov, tak si to uzime dakde vonku aspon poobede po praci :)
rng
fíha, aky výklad, kde na to xodis, si dakde vycítal? alebo s tym pracujes-vyskum a tak? nasla som daco o I3C, tak posielam
Indol-3-karbinol (I3C) je látka pôsobiaca na zmenšovanie uzlín, cýst a nádorov v prsníkoch a ženských pohlavných orgánoch.
Zdroj: Yuan G.Chen D.Z., Anticancer research, 1999.
Indol-3-karbinol znižuje riziko tvorby nádorov, vrátane karcinogénnych, ktoré vznikajú a rozvíjajú sa na tkanivách závislých od estrogénov. Sú to orgány reprodukčného systému oboch pohlaví, napr. maternica, vaječníky, prsníky, varlatá a prostata a takisto na orgánoch zažívacieho traktu, ako je žalúdok či hrubé črevo. Indol-3-Carbinol blokuje rast nádorov vyvolaných vírusom HPV, ako aj papillomatóznu infekciu týchto orgánov.
Zdroj: Moscow Medical Academy, prof. Kiselev V., 2004