Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
pre CCC,
nechcem rozoberat TVOJHO otca.
zaujima ma to LEN A LEN preto, lebo ako pises, tvoj otec-biochemik, ak sa vzdelava cely zivot ( vyzera ze sa pridrziava LENINOVHO principu- UCIT SA UCIT SA UCIT SA- )tak MUSI, aj keby nechcel, mat OBROVSKE KVANTUM VEDOMOSTI, a ak nema VEDOMOSTI tak urcite ma INFORMACIE -kotre su alebo pozitivne( to su tie VEDOMOSTI) alebo negativne( dokazom toho su rozni TITULISTI na SK (ludia s titulmi ale BEZ vedomosti a schopnosti-cest VYNIMKAM!).
Teda zaujima ma jeho reakcija ( aj urcite DAMIAN by rad spoznal jeho reakciju).
Inac PLATO viletel nahy zo spalne ked konecne rozviazal jeden z chemickych zakonov(oprav ma ANDIE, v pripade ze sa mylim, dakujem).
pre ANDIE,
to sa mi paci.
inac...MYLIS sa ( klasicky),..ale VSETKO sa da napravit.
NEMAM vedomosti ani z jedneho tebov vymenovaneho odboru( ak mozes vediet o tom ake ja mam vedomosti?...pouzivat TELEPATIJU?)
Ako sa tzv. ODBORNIK dostane k vedomostiam?...ak nie prave aj citanim CITANIM?
inac, precitaj sa: v jednom z tvojich prispevkov si URAZILA kosu; citujem...''no kosa hlavne ze ty si odbornik''.- kosa sa neciti ODBORNIKOM, co aj dobredu dava naznamost.( potesim ta- kosu si neurazila, kosa sa na tom dobre zasmiala a kosa ti DAKUJE, lebo sa dobre zasmiala- inac vies ze smiech je tiez liekom( nepochybujem o tom ze si aj ty dobre scitana a citala si o tom)
Neviem vsetko a rad sa necham POUCIT a VYSVETLIT si rozne veci.A aj preto kosa DAKUJE prispievatelovi pod menom DAMIAN za jeho REALNE nazory, info, pre nas LAIKOV (scitanych ci nescitanych).
Inac co sa tyka mlieka tak sem tam aj kosa zhresi( ked vypije kefir ci acidofilne mlieko-kosa miluje nove zemiaky z chlebom a cesnakom-aj moj dedko to jedol ale toho mlieka vypil len 2 dl, na pol kila zemiakov.)kosa ti dakuje za tvoj nazor a luci sa s klasickym ...vyber si z mojich prispevkov len a len to najlepsie pre teba; (krestansky princip).
môj otec študuje celý život, aj teraz keď už je vo veku, keď by sa na to mohol vykašlať, stále sa vzdeláva a chodí na sympóziá a prednášky,práve kôli jeho vedomostiam mu nikto nenarozpráva, že čierna je čierna, keď vidí, že je zelená,takže poprosila by som nerozoberať už môjho otca
toto je forum pre laikov, nakolko ODBORNICI ( neurazam tvojho otca ale...) ako tvoj otecko-biochemik, NENASLI sposob ako tie ich VEDOMOSTI(...) rozsirit.dobre si pametam spravanie sa roznych ''odbornikov'', kotrych cielom bolo a je poslat svoje deti do takych skol, ktore im zabezpecia POHODLNU a nerusenu eksistenciju.
kosa NEPOCULA ani jedno slovo od ''odbornikov'' z KE ci ZI ci BA o tom, ze rakovina JE LIECITELNA, a technicky choroba banalna( a na to ti odbornici mali casu dost od 1940 roku)
kosa je laicka osoba, kotra sa dostala zo zavislosti roznych ''odbornikov''.
inac si myslim ze tunak tato diskusija MA vysoku uroven, len si treba precitat VSETKY prispevky, ulozit ich do lega.(Opakujem sa), DAMIAN tunak predlozil ucelene REALNY pohlad na toto sice VELMI neprijemne ochorenie( kosa si uvedomuje ako rakovinove ochorenie traumatizuje a ZNASILNUJE-ONANIZUJE okolie rakovinov trpiaceho cloveka-teda vsetkych ktory z CHRONICKEJ NEVEDOMOSTI nepotrebne trpia na vedlajsie nasledky, ale ako uz vieme..LIECITELNE.
inac kosa je....HERMAFRODIT.
kosa, nemam preco s tebou diskutovat. pri prvom naznaku diskusie si ma poslal/a k psychiatrovi;) tomu vravis diskusia ?? prepac, ale tvoja hrdost a sebavedomie, ktore boh vie odkial beries, ma neprinutili klesnut na uroven urazania. tvoje vedomosti z imunologie, biochemie, patologie, ci patofyziologie siahaju tak na uroven dobre scitaneho laika, ktory sa chce vyznat v tom, co ho zaujalo. tvoje presvedcenie je na tolko silne, ze nie si schopny prijat iny nazor. tak mi povedz jeden jediny dovod, preco by som mala s tebou diskutovat ?? moje stravovacie navyky su fajn, ale ked som to tu tak citala, tak som si uvedomila, ze nieco treba zmenit, zpestrit, ale v kazdom pripade k ziadym extremom typu vylucenia mlieka zo stravy.
kosa ty si muž alebo žena ?
vieš každý zodpovedný človek a dovolím si povedať, že aj andie si uvedomuje, že nevie všetko zvlášť o niečom tak komplikovanom ako je medicína, ľudské telo.
nechcem sa vyjadrovať za andie, ale som presvedčená, že určite sa nebojí argumentácie s tebou,iba asi chce aby diskusia mala nejakú úroveň..a mne pravdu povediac začína ta úroveň chýbať tiež.
mohla by som ešte vedieť tvoje povolanie, profesiu ?
pre CCC,
andie tu nepise preto lebo andie si uvedomuje ako toho este malo vie- v jednom zo svojich prispevkov napisala andie ze si ale uvedomuje ze musi zmenit veci ( ohladom stravy).
Niekolko laikov ktori nemaju ani skolenie v medicine ani info na temu mediciny, si precitalo tieto stranky a jednoznacne tipovali DAMIAN-a akoosobu ktora ( pravdepodobne sa tym nezaobera profesionalne) ma REALNY rozhlad o veci.
I nac na SK je masa ludi ktora ked pride k tomu aby preukazali VEDOMOSTI, SCHOPNOSTI teda pozitivne vlasnosti ktore ich opravnuju k vykonavaniu riadiacich funkciji. Pretoze sa BOJA ZODPOVEDNEJ ROBOTY tak pouzivaju taktiku ohovarania ( klasicky najlepsov obranov je UTOK).
Ak by andie bola osoba zodpovedna tak by sa obratila na mna priamo.
kedze andie ( nebudem komentovat co robi) sa PRIAMEJ ARGUMENTACIJE boji ( a to nielen s kosov), pouzila tradicne prostriedky ohovarania a zavadzania( typu:...ccc, taky kosa odmieta diskutovat....'').
kosa diskutovala O VSETKOM, diskutuje o VSETKOM.
kosa je otvorena akejkolvek zmysluplnej DIZKUSIJI.
pre CCC,
suhlasim s tym co si napisala,
implantovany nador sa moze ujat len a len vtedy, ak su vytvorene k tomu (UMELE) podmienky ( v laboratoriach).
v naturalnych prirodnych podmienkach cudzi organizmus NEMA sancu sa implantovat do zdraveho tela, ktore pouzivat dost obranych prostriedkov na samoochranu.
pre CLEASA,
DAMIAN tunak popisal o rakovine VSETKO,
co to je, a ako sa lieci.
Takze z jeho prispevkov LAIK na SK si moze urobit UCELENY pohlad na to ako NEOCHORIET a pritom si uzivat PEKNY a PLNOHODNOTNY zivot.
tie ostatne veci tunak napisane boli objavene, vyskusane priblizne pred 100 rokmi ludmi o ktorych nevieme.
SKUTOCNY objavitel- ten kotreho drglo do hlavy ze RAKOVINA je ochorenie ktore je JEDNODUCHO LIECITELNE zostane (pravdepodobne) neznamy navzdy.
mimochodom, už sa nečudujem Andie, že sem nepíše..s neinformovanosťou sa dá v pohode bojovať,dokonca aj hlúposťou ale s hlúposťou spojenou s nekonečným sebavedomím ťažko..