Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
lidula my sme písali o optimálnom pH vnútorného prostredia,konkrétne arteriálnej krvi,tam musí byť pH 7,44 a nejaké maličké výkyvy ešte telo dokáže uniesť ináč pre rozvrat vnútorného prostredia nastane smrť.
a ostatné orgány napr.aj koža má iné pH, tam platí, že optimum je 5,5.ale optimálne pH je aj v tráviačke pomaly všade iné..
Vitamin B17 sa nachadza v niektorych rastlinach, najviac je ho v marhulovych semenach. Izolovany a chemicky upraveny sa predava v niektorych krajinach pod nazvom Leatril. Kedze konkuruje chemoterapeutickym drogam, bola proti nemu organizovana ucinna kampan. V Mexiku je viacej klinik, co ho s velkym uspechom pouzivaju. Ucinna denna davka sa nachadza v 25 az 40 semenach (kostkach) marhul.
Priroda poskytuje ale plno inych protirakovinnych latok.
Spomeniem aspon niektore:beta glukany, ktore zvysuju pocet bielych krviniek;
Graviola(annona muricata) ktora okrem silnych antibakterialnych aj antiviralnych vlastnosti je silne protirakovinna;
vytazky z roznych semien(jahody, maliny, granatove jablka) s vysokym obsahom elagickej kyseliny;
I3C a Dim-vytazky z kapustovin;
artemizinin (z artemisie annue alebo absynthie);
collostrum (prve mlieko),selen, koenzymCQ-10(ubiquinone);
vytazok z crinia(crinum, laliovita) atd
Samozrejme vsetko musi byt v spravnych davkach, tak, ako boli davkovane uspesne pripady, nie zlomok z nich a mozu sa kmombinovat pre zvysenie pravdepodobnosti vyliecenia.
Vo vyskumnych davkach nemali postranne ucinky, okrem artemizininu, s ktorym treba byt opatrny.
Vitamin B15 je kyselina pangamova.
pisete tu dakde o optimalnom, ci zasaditom ph tela nejakych 7 daco. ja som myslela, ze optimalne ph je asi 5,5 ci nie? aspon moč a aj pošvu podla toho posudzuju. nerozumiem teda...
kosa, ten vit.B15 co si pisal, nie je to nahodou vit. B5- Pantotenic Acid ? nebol to preklep?
kosa môj otec je dosť konzervatívny ,ale súčasne racionálne rozmýšlajúci človek..to, čo si mi tu píšeme by ani nečítal..on potrebuje informácie úplne neskreslené..prof.deformácia.takže som mu dala ten anglický text, čo mi poslal Damian..teraz si to bude pomaly čítať, rozmýšľať a raz mi možno povie, čo si o tom myslí.
on si totiž rozoberá všetky alternatívy,niekedy dokáže rozmýšlať nad "relatívne" jednoznačným textom aj týždeň.
na to,aby vyslovil svoj názor tak mu tam musí všetko zapadať
pre CCC,
ani sa nedivim pri tom kvante info cu tunak je tak to zaberie citat aj 2 hodiny.
Inak,
co povedal na to ze sa tunak diskutujeme o pravde o rakovine a vitamine b17( podla titulku)?
aky mal nazor? povedal ze A CO KED?
alebo to odbyl tradicnym KDEZE!NEMOZNEEE!!
Zaujima ma to.
dakujem za odpoved ( akukolvek).
ešte si to kosa bohužiaľ neprečítal,ešte na to nemal čas, takže názor môjho otca ešte nepoznám
pre ZDS,
mas typycky postoj(NEKRYTYZUJEM len KONSTATUJEM);vsetko co NIE JE castov nasho zivota tak je NEPRAVDEPODOBNE alebo sa nemohlo ci NEMOZE stat...(ci uz tu bolo a sa nevrati-vid komentar jedneho pos.anca na temu rok 1989).
Pracoval z drevom(dedo) a to az do dost vysokeho veku 85 rokov,a z vcelami robil v podstate az do dna kedy zomrel). Klasicky, nejedol meso, ako sam hovorieval tak nedrzal clovekov ako otrokov ( sam sa uz nenarodil ako otrok-podany, ale jeho otec este bol narodeny otrok-podany), a nechcel drzat-chovat ''zdomacnene zvierata ako otrokov''.Nepil ani kavu( zrnkovu) ani caj(cierny).Coho sa sem tam napil bola melta aka kava z obilia-ale ta po 1970r. uz mu nechutila.Furt mi spominal ze co bolo vtedy take, a ...LEPSIE. Ak sem tam ochorel tak jasne ze mal prirodne vyvary-sipkovy caj, lipovy caj. jedol VELMI striedmo,6 krat denne.( inac standardne pil zihlavovy caj- z toho navaril povecme 2 litre na den(to robil furt vecer)-koncenrtovany vyvar, a do toho dolieval vodu podla potreby( v lete viac a chladenej, v zime jasnacka vriacu vodu).A furt si daval med-on to nazyval myd, ktory jedaval priamo z ula tym ze nalomil tie ramiky co drzia ten plast.Med mal svoj, robil si aj nieco z proposlisu.AJ ked u nas bola (na SK) pohroma kedy vcely kapaly jak nic _okolo rokov 1982/85, tak jeho vcelam to nevadilo.A vyhybal sa tomu kadidlu co je v kostole-raz z toho mal zavrat tak tam uz viac nesiel,miloval cisty vzduch( ale aj vzruch...mal 7 deti).A bol to prave on co presvedcil moju mamu aby ma viac nevodila k lekvarom, a tu strategiju zbavit sa CHRONICKEHO=nelieceneho zapalu PND mi pomohol vypracovat on.
Mas pravdu dalo by sa napisat ale len jedna knizka.Ved viac menej ako sa chranit pred rakovinov a o zdravom sposobe zivotospravy pisali uz aj za totality.
pre CCC,
A propos, ccc, v jednom z tvojich prispevkov bolo ze tvoj otecko(biochemik) si mal ( aspon tak si to chcela aby to urobil) precitat a pouvazovat nad vsetkym co sa tunak popysalo,a eventualne vyjadrit jeho( JEHO= na zaklade vedomosti tvojho otecka, skusenosti nim ziskane a overene ci vyskusane; SVOJE= hocikoho ineho len nie JEHO).
Ak si to precital-tvoj otecko (VELKE AK, vsak?...), je jeho pohlad intrinsitny ci ekstrinsitny?
Dik za odpo.