Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

pre CLEASA,
klikni si CARDIO magazin na pravej strane hlavnej stranky zdravie.sk, potom je tam clanok ''MED AKO MEDICINA''
ako som napisal, v starej Cine med pouzivali ako medicinu. Sladili cukrovov trstinov.

ccc

To by bolo skutočne veľmi jednoduché,ak by O2 mohol zy všetko..zasa mám pocit, že sa tu začína rozpútavať davová psychóza o tom aké jednoduché je liečiť rakovinu a ako to tí "neschopní a skorumpovaní lekári" nerobia..všetkým takýmto ľuďom odporúčam otvoriť anatómiu, fyziológiu patológiu a biochémiu a prečítať aspoň 50 strán a snažiť sa ich pochopiť..aspoň si uvedomíte, že ľudské telo je jeden z najkomplikovanejších organizmov, kde všetko so všetkým súvisí a kde všetko prebieha v jasne vymedzenom rytme a postupnosti.ä
Mimochodom bez O2 by sme nemohli žiť..a aj športovci, kt.sú vo vyššej miere zásobovaní O2 dostávajú a zomierajú na rakovinu.
A k tomu testovaniu..testovať liek je veľmi zdĺhavý a finančne náročný projekt s presne vymedzenými pravidlami..má to stáť okolo mld.dolárov. česi na to bohužial nemajú peniaze,a ja sa nečudujem..to si môže dovoliť platiť skutočne iba prosperujúca farmaceutická spoločnosť

cleasa

no a k tej strave este. to strava ovplyvnuje a je zozpovedna za vznik nadorov i mimo traviaceho traktu? napr.mozog, kosti,a podobne?to sa mi zda tiez zvlastne

cleasa

reakcia na samko r.
18/05/2007 11:42
hej citalasom, aj v nivinach, aj tu, aj na internete.tiez ma to sokovalo! je to svinstvo, hlavne ked si predstavim, ak je pravda, co sa tu popisalo o peniazoch a liecbe, tak ten liek stopnu, napriek tomu ze bude ucinny.obavam sa toho, ze prave z tohto dovodu si kupili cechov na "svoje testovanie" a svet sa nedozvie zas o ucinnom lieku na rakovinu-co vynasli cesi na lymfomy a leukemiu!!!(-inak,liecia sa tieto choroby inak,nez ostane druhy nadorov?)
no ale co s tym mozme my robit???
a ak ten B17/ B15-inak neviem co je B15?(aka latka-kde?), su tak ucinne proti rakovine, preco to nik z kompetentnych neriesi? to sa nenajde nik, komu na tom zalezi?mne je to divne.
DAMIAN:
co si napisal o tom kysliku, ze rak.nemoze zit tam kde je kyslik.ked je to tak vseobecne zname a platne, tak to by bolo predsa velmi jednoduche riesenie, nie? dodavat kyslik priamo ku nadoru a ten odumrie, ved to by nemal byt problem....tak nechapem, preco, ak je to ozaj tak, sa to neriesi.
makrobioticka strava-to je to iste ako delena strava?znaci to , ze nejes maso spolu so zemiakmi ci ryzou?zeleninu k tomu mozes?vdaka

cleasa

kosa
diky za vsetky info, ked budem mat viac casu, vsetky odkazy precitam.
prosim ta este, nevies, ci vcelia materska kasicka nepodporuje aj rast nadoru, ak uz nahodou v tela nejaky je o ktorom nevies? pretoze vcelia mat.kasicka vseobecne podporuje rast/kralovnej i jej vajicok/. tak ako to je? diky

kosa

pre CLEASA,
pozri si prispevok na CARDIO, tam je popisane v podstate to co som ti napisal ja o mede a je tam toho trosku viac, aj ked trosku zavadzajuco.
Klasicky znama vec med predavany v obchodoch je NEVHODNY na medicinske ucely.

kosa

..kosa na dnes konci a praje prijemny zvysok dna, kosa sa ide vybehat do travy -lesa na sviezi vzduch.
V ZDRAVOM TELE - ZDRAVY..vzruch!

kosa

Viac ako 50,000 ludi zomrie DENNE smrtov sposobenov pricinami, kotrym by sa dalo lahko vyhnut. ( James GRANC, INICEF Executive Director)-1987

kosa

pre CLEASA,
ako uz kosa napisala BIELA MUKA=BIELA SMRT.
melasy ( samozrejme NEPANCOVANE) su vhodne.
Materska kasicka tiez.
Med sa v statej CINE pouzival ako MEDICINA ( na sladenie pouzivali cukor z cukrovej trstiny).
Med ma svoje medicinske vlasnosti len a len vtedy ak ho NEPASTERIZUJU, alebo NEMIESAJU Z vodov( viem ze tak robia) ci mukov (som pocul o tom).Med z obchodov preto nie je vhodny.
Najdi si vcelara, ktoremu veris ze ta neoklame, zaplat mu aj 200-300 korun za kilo medu, lizicka medu na den v lete dve v zime spocitaj si, kolko potrebujes.
Prizvukujem stare ruske(ukrajinske) prislovje:''Kto nevyda na dobreho kuchara, bude musiet vydat na dobreho lekara''.