Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

kosa, ak tvoj dedko zomrel 116-rocny (sorac, je to az na neuverenie, lebo by patril medzi niekolko stoviek najstarsich na svete, ale to sa ozaj mohlo stat), tak potom kosa napis, ako zil.
zivot takehoto cloveka je za 10 kniziek.

kosa

pre CCC,
pravdu povediac, s citanim na tuto temu(PRAVDA O RAKOVINE- VITAMIN B17) som skoncil. Asi pred 4 rokmi.
Inak moj dedko (zomrel 116 rocny) mi neraz prizvukoval to zname co hovovoril LENIN.
A dufam ze okrem tej hlavy mas ovela viac ( kedze v tvojom prispevku bolo ze tvoj otecko je biochemik-moze byt na teba hrdy nakolko dosiahol viac ako EINSTEIN zo svojim synom).

ccc

Kosa..ubezpečujem ťa , že mám niečo "svoje"- hlavu, a vzhľadom na to, že ma za moje rady nikto neplatí, tak si môžem dovoliť nezávislé rady.
a mohol by si trošku čítať aj ty nezaškodilo by ti to podľa mňa..

kosa

pre CLEASA,

tuto temu zacal DAMIAN.
Jeho prispevky su tu v podstate GRO toho co rakovina ako ochorenie je.Ak skutocne chces a potrebujes alebo niekto potrebuje RADU tak samozrejme okrem sluzieb zaplatenych poistovnov doporucujem konzultovat z DAMIAN.
Ludi ktoryk tunak na diskusii napisali ze...''JA NEVIEM'' alebo ludi ktori maju pochybnosti o terapiji O2, tak so opytat mozes, ale ta ubezpecujem ze tito ludia nemaju NIC SVOJE takze NEVEDIA dat NEZAVISLU radu.
AK chces cakat na niekoho kto si precital knizku a potom ti da rady, tak to je najnevhodnejsia vec, ktoru chory clovek na rakovinu moze urobit.
Tisicie a tisice lekvarov na SK si precitalo nejednu knizku a rady v ambulancijach(vid narastajuce mnostvo chorych)...nedava.
Kup si knihu ''STRAVOU PROTI RAKOVINE'' od Gabriela HOCMANA ( myslim ze ju redigoval aj docent KOZIATKO z NOU) a tam sa dozvies zaujimave detaily.

kosa

pre CLEASA,

pisala si ze chces vediet viac o mede.( nie o kozach a kravach).
Tak sa zbytocne nedaj obalamutit kozami.

cleasa

ccc,
super ccc, rada sa necham od teba poucit, co sa tej knihy aj vyzivy tyka. viem ze teba praca ozaj bavi a si jedna z tych neviem ako to povedat-ludskych? no proste fajn. dufam ze ti to ostane. dik za vsetky rady,vysvetlenia, odpovede ktore tu ludom davas, citam ich a pacia sa mi. mnohe zaujimaju aj mna

ccc

myslím si, že to, čo si tu píšeme by malo byť o pomoci..aj vy všetci,kt.sem píšete mi pomáhate..dnes som si kúpila knihu "jak vzdorovat rakovine" je tam aj dosť veľa vecí o výžive,tak idem študovať a o výsledkoch Vám napíšem..ďakujem Cleasa,nikto toho nevie toľko aby sa nemal ďalej čo učiť

cleasa

ccc
paci sa mi, ze si tak ludska i ked nesuhlasis s niektorymi nazormi tu diskutujucich ludi, ale i tak poradis pokial vies(ludia potrebuju poradit,to mi ver) a vies toho, myslim , ozaj dost.vsetka cest-
to bolo k prispevku od teba kontra andie,kopirujem vsetko:
ccc
17/05/2007 22:33
Andie aby som povedala pravdu, nemám chuť s niekym ako je kosa diskutovať, pretože je zjavne najmúdrejší.. ale keby chcel radu a vedela by som mu poradiť, tak mu poradím...a na psychiatriu môže kľudne poslať aj mňa..to mi je úplne fuk.
ja som chcela poukázať na to, že aby nejaká "prostá" dušička neverila všetkému, čo sem ten človek píše, lebo si môže viac ublížiť ako pomôcť

Pridal:
andie
17/05/2007 22:24
pozri ccc, taky kosa odmieta diskutovat. v jeho presvedceni a v nezhode v nazore ta radsej posle na psychiatriu..:)damian, este aspon diskutoval na urovni. tu sa len pousmiat a ist dalej :)denno denne su tu ludia, ktori nas potrebuju a veria nam, tak preco by sme mali stracat cas s ludmi, ktori o to nemaju zaujem.

cleasa

damian, kdesi si pisal, ze eskimaci sa zivia jelenim masom, ktore obsahuje B17...a preto nemaju rakovinu. pokial viem, je to maso a maso ako pisete sa jest nama, a okrem toho je to divina a divina je cervene maso ako i hovadzie maso a to sa jest nema-sposobuje,teda je to rizikovy faktor pri karcinome kolorektalnom tak ja neviem.
na tie cigarety? a co CUBA-sama to habana cigara, fajcia vsetci a nemyslim ze by trpeli viac rakovinou, skor naopak

cleasa

dik kosa, ale tam hned v uvode pisu, ze su rovnako uzitocne kravy a ovce ci kozy...? ako i vcely, ..tak ja neviem, hm