Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
pre ALTERNATIVA,
stres ( ako pridala CCC)
a ja pripominam ze SOCIALNE PROBLEMY , mozu byt tiez spustacom tohoto rakotvorneho procesu.
Inac, keby si vedela ako sa FLEMING skriepil...
Nikdy sa nic nevyriesilo (hoci riesilo...u nas poslednykrat to bolo od 1945 do 1989 roku a teraz od 1989 do sucasna..sa tiez nieco riesi...) bez REALNEJ teda svariacej sa diskusije,bez otvorenych nazorov, a nic sa nevyriesi tam kde si urcite individua ci zaujmove skupinky NEPRAVOM PRIVLASTNUJU rozne veci ci nazory atd atd ( ja si nic neprivlastnujem a opakujem ze absolutne uznavam vklad Krebsa Sr, Krebsa Jr, Krebsa W., a nielen ich vklad do poznania problemu- SKUTOCNI VEDCI, ktori rozlustili problem rakoviny su uz davno mrtvy).To je moj nazor.Suhlasis?
pre BEBU,
opytaj sa CCC ( dufam ze to tiez vie)
ci by sa dala nejakym sposobom preventivne zistit pritomnost rakoviny.
ako odbornik to iste vie.
rad sa necham poucit, zaujima ma to alen nemam o tom paru...spravne si to povedala.
ani chyru ani slychu o ODBORNIKOCH na SK.
(xixi)
A ja pridavam, ze dolezita je aj psychika pre stabilny imunitny system. Kedy zvacsa ochorieme? Ked obrazne povedane padame na pusu, vtedy nas telo donuti zalahnut, aspon na kratko. Psychiku by som urcite pridala k faktorom, ktore Ccc vzmenovala ako "buracov" imunitneho systemu.
A mala poznamka : rada som mala tuto temu, bola vecna. Jej sucasny skriepny styl mi tiez nevyhovuje. Ale treba si problemy a nazory vydiskutovat :D, bez osocovania. Pekny den
pre RNG.
ako hore je napisane nazov tejto temy je PRAVDA O RAKOVINE-VIT B17.
Pre mna ako laicku osobu:
Kedze sam hovoris ze mas 14 rokov prakse z alternativy dovolim si jednu otazku: mne ako laikovi kto by poradil najlepsie z tunak prispievajucich?
Inac slovo LAETRILE NIE JE z latinciny , ale je to zlozenina DVOCH slov( na internete sa da lahko zistit z ktorych). Aj moj dedko vedel latinsky a AE vzdy vymlouval ako AE ( riadil sa zasadov pis ako pocujes-tak ho naucil ucitel)-teda sa vzdy snazil vyhnut situaciji kde jedna strana by vyuzila nieco na nezasluzene obohatenie sa,tak ako je to dnes bezne..( tiez mam problemy z pravopisom ).
dakujem za odpo.
ešte mi napadlo, že celom tomto procese je veľmi dôležitá aj genetika..niektoré nádory sa vyskytujú familiárne, dalo by sa zjednodušene povedať, že ich "dedíme" od našich predkov
kosa
ja si len vazim ludi, ako je CCC -co vela vedia a su aj trpezlivy aby to co vedia vysvetlili aj tym ktorych to zaujima, ale nemaju o tom paru, cize odovzdavaju svoje dlhorocne a tazko ziskane vedomosti. lebo mnoho odbornikov to nedokaze vysvetlit i ked to mozno vedia.v tom je CCC ina, ze je ochotna zaoberat sa i vecami, co su pre nu samozrejme ale niekto iny tomu napr. nerozumie no chcel by rozumiet a tak mu to CCC jednoducho zrozumitelne a aj trpezlivo vysvetli
nie nie je to tak jednoduché bebu..podľa toho o aký nádor ide tomu sa prizpôsobuje liečba, pretože zďaleka neplatí, že je nádor ako nádor..zneškodniť sa dá cielenou chemoterapiou,cytostatikami ožarovaním..ale zdôrazňujem variabilitu jednotlivých nádorov..
napriek tomu, že v našom org.vznikajú "bežne" nádorové bunky a organ.ich zneškodňuje, teda imunitný systém pod vplyvom rôznych faktorov ako je vek,zdravotný stav, spôsob života,ekológia za istých okolnosti náš imunitný systém takú bunku nezničí..a potom dochádza k malígnemu rastu takýchto buniek..nechcem veľmi zabiehať do podrobností..
a pod tým, že potlačená imunita som myslela medikamentózne ovplyvnenie v tom zmysle aby imunitný systém bol "oklamaný" a nereagoval zneškodnením spomínaných antigénov.
medzi narušenou imunitou a malígnym zvrhnutím je určitý súvis..ale tieto vzťahy nie sú jednoduché,nedá sa paušálne vyhlásiť, rob to a nerob tamto a nebudeš mať rakovinu..je to oveľa zložitejčie
pre BEBU,
navrhni pre CCC NOBELOVU cenu za liecenie rakoviny..
(hehe)
inac prispevky od DAMIANA nie su samozrejme nim objavene ci vyskusane.
... o to tu ide, o CYNIZMUS lekvarov( CEST VINIMKAM), ktori v honbe nielen za peniazmi ale aj za UDRZANIM si aj tak NEUDRZATELNEJ pozicije, robia vsetko mozne, vcitane nekonciacich sa SAMOVYCHVALOVANI, ale NIKDY nenajdu cestu k SAMOKRITIKE( cest vynimkam), cim trpela a trpi LAICKA verejnost, ktora v mnohych pripadoch by dokazala ze ma VIAC SCHOPNOSTI ako nasi ''odbornici''.
inac clovek MUSI zomriet. ( a dane; jasne)
zvysok?...vsetko relativne.
ccc
Pridal:
ccc
Dnes 15:42
bebu mňa nikto neprinúti ani nerozkáže aby som odpovedala tam kde nechcem.. ale mala som čas, tak som odpovedala
HEJ, VED JA SI TO VAZIM A DAKUJEM TI CCC. JA MAM TVOJE PRISPEVKY RADA,AJ KED SAMOZREJME NIE VSETKEMU UPLNE ROZUMIEM.ALE VYSVETLUJES PEKNE A ZDOVODNUJES A ARGUMENTUJES LOGICKY CO SA MNE OSOBNE PACI. A HLAVNE VELMI VELA TOHO VIES,CO SI CENIM
ccc
...a dakujem ti za odpoved :)
hej zaujima mato, lebo ak ,zas ma napada, ze ak clovek dokaze nador "vyrobit a zasiat"-inplantovat, tak ako je vlastne mozne, ze ho nedokaze zneskodnit-vyliecit.ale to sa nepytam, len tak uvazujem.asi to tak jednoduche nebude...
čo sa ta chcem este opytat je, prosim ta vysvetlis mi to- aka je to vyraznym sposobom potlacena imunitna odpoved organizmu?dakujem
aha, a tiez by ma zaujimalo,ked nasa imunita-nas organizmus kontroluje-zneskodnuje nase vlastne nadorove bunky,tak by predsa rakovina nemohla nikdy vzniknut a predsa...vznika.to musi byt clovek nejak imunitne oslabeny, teda mat zlu bunkovu ci celkovu imunitu?ved takych ludi je vela-to je ta vyrazne potlacena imunitna odpoved organizmu?ked je teda clovek oslabeny,vycerpany chorobami,casto ci stale chory,tazky alergik a podobne ma vacsie predpoklady, ze organizmus nezneskodni nadorove bunky a takyto clovek lahsie ochorie na rakovinu?