Pravda o rakovine - VITAMIN B17

od rng

Pre kosu a inych, serioznejsich zaujemcov
Nazdaval som sa , ze tu ide o vymenu vedomosti a nie klebetenie na internete. Asi som sa mylil.
Na margo: Zaoberam sa alternativnou medicinou vyse 14 rokov, mam zozbieranu kniznicu od roznych alternativnych lekarskych skupin, zvacsa dvojtyzdenniky(som predplatitelom 8 roznych, zadarmo na internete dnes vo svete ovladanom peniazmi dostane clovek len uz vseobecne zname veci, nie skutocne novosti, za to sa musi platit).
Pomaly zabudam slovensku gramatiku, ale napriek tomu slovo \\\"pisat\\\" nie je z tvrdym Y. Omluvam sa za prieklep na laetril. Je to z latinciny, kde \\\"ae\\\" sa cita ako e. Nuz poslednu latinu som mal na skole pred 45 rokmi, takze mam uz narok na zabudanie...
Snazil som sa na Slovensko dodat niektore z vyzivovych doplnkov a alternativnej mediciny, dokonca som otvoril obchod v Bratislave s nazvom \\\"Sklepareje portavinove doplnky\\\" v Slimaku v Bratislave, na internete je to www.doplnky.com. Nie je to zarobkovy podnik, snazim sa predavat za ceny podstatne nizsie a v davkach ako boli robene vyskumy na jednotlive latky. Zatial operujem z niekolkomilionovou stratou pre velke problemy so schvalovanim doplnkov, ktore sa bezne v USA predavaju. Zatial to drzim otvorene, dufam , ze sa obrat postupne zvysi a najdem sposob a ludi, co budu vediet pretlacit mnoho podla mojho nazoru(vychadzajuceho samozrejme z vyskumov lekarskych teamov, nie len mojich osobnych...) zakladnych doplnkov nasej obmedzenej civilizovanej stravy a roznych prirodnych liekov, aby bezni ludia, nie len financna elita na Slovensku si mohli mnohe z nich dovolit.
Hladam seriozne ludi, ktorym by som mohol poslat rozne novosti z oblasti prirodnych doplnkov stravy na ucel udrzby ci prinavratenia zdravia.
Kedze toto je len moj postranny charitativny zaujem, moje podnikanie je v inej oblasti, mam len malo casu vymedzene na tuto cinnost, preto by som prosil len vaznych zaujemcov-profesionalov o kontakt. Na \\\"kecanie\\\" na internete rozhodne nemam cas.

kosa

pre ANDIE,

VERIM ze tieto prispevky ti pomozu v tvojej profesionalnej kariere na 100%, a hoci neviem co robis, DOVOLIM si gratulovat ti.Verim ze sa ludia na teba budu obracat nielen s DOVEROV(co je vzdy na zaciatku),ale aj s uznanim(to je vzdy na konci).

ccc

bebu mňa nikto neprinúti ani nerozkáže aby som odpovedala tam kde nechcem.. ale mala som čas, tak som odpovedala

ccc

každý pacient MÁ PRÁVO byť o svojej diagnóze informovaný..a tiež MÁ PRÁVO vedieť prognózu svojej choroby.
A prestaň kosa hodnotiť príspevky ostatných, lebo to už fakt nemá úroveň a je to veľmi veľmi trápne.
škoda, že diskusia, kt.bola pôvodne podľa mňa dobrá a priniesla veľa pozitívnych vecí sa takto kôli jednomu človeku zdegradovala..fakt škoda

bebu

ccc
ja som ti ccc neprikazovala mi odpovedat, len som ta prosila a vazim si tvojich odpovedi za ktore ti velmi dakujem, su velmi racionalne triezve a logicke a to ja mam rada.a myslim si, ze ty odbornik si a aj s ludskym pristupom.to bolo k tomuto prispevku-kopirujem:
..a nikto ho neopije sľubom, že premení vodu na víno.
na tom ako si musím prečítať príspevky od Damiana a potom ti odpovedať(Bebu)som sa fakt pobavila kosa..ďík, že si mi vylúdil úsmev na tvári

andie

je to smiesne a ubohe, nemienit sa natahovat a chytat sa za slovicka. z toho som uz davno vyrastla. tak ti prajem krasny den aj cely zvysok zivota a hlavne nech uz nikdy v zivote nebudes potrebovat ziadneho z mojich kolegov, ci mna :) good luck

kosa

pre ANDIE ( vidis tvoje prispevky su aj take aj take a prispevok z 13:56 je DOBRY-a teraz mas odomna zapocet!).
v prispevku pises o mojich vedomostiach a o tom ze neklesas na uroven urazania.

Vedomosti tych MAS lekvarov a ''odbornikov''( opakujem: CEST VYNIMKAM, a poznam takych aj ja)z imunologije,biochemije,patologije ci patofiziologije, A JA DODAVAM AJ z anatomije chemije, fyziky,dentistiky, psychologije,psychiatrije a DIETIKY zohladnujuc tie tisice KAZDODENYCH OBETI a TRPIACICH, nie su ani na urovni
dobre ( je lepsie pouzit slovo SOLIDNE) scitaneho laika.No citanie nieje problem ( ides do obchodu kupujes knihu a namiesto do kostola sedis vo pracovni a studujes).Problemom je PRISTUP K TRPIACEMU cloveku- pretoze ked niekto povie (ako tete-susede v jednom z mojich prispevkov) trpiacemu:...vy mate rakovinu aj tak nic nepomoze...tak KDE je chyba?....nuz v tom kto ma ten biely plast, v ktorom sa TVARI JAK BOCH lebo si myslia (cest vynimkam) ze je im dovolene vsetko/ze pojedli hriby mudrosti..Pojedli?....

kosa

pre ANDIE,
kosa prispela na s.9 o vitamine B15(latka subezne identifikovana s B17), a kosa prispela nazorom na chronicky=NELIECENY zapal PND.
Na to si reagovala:...no kosa ze ty si odbornik.

Na tej istej stranke ta IGRIS upozornuje,ze NEMAS pravdu.(vrat sa k prispevku).( ja sa nad tym uz len pousmejem).
kosa tunak len a len prispieva LAICKIMI ale zato PRAVDIVIMI prispevkami, co sa samozrejme ''odbornikom''nepaci.Nenaro-kujem si Nobelovu cenu, ale na druhej strane je treba jasne povedat vsetkym ''tiez -odbornikom''ze tu NOBELOVU cenu tiez NEDOSTANU...
v tom je kosa zarovne s....''odbornikmi''.