Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Rakovina a genetika??? Ktovie. Skor by som povedal, ze dedime zivotny styl, dedime to, co jeme, dedime negativne pristupy k zivotu (psychika, negativizmus). Vedci si VELMI odporuju v tom, ci rakovina je dedicna. Treba prehodnotit zdroje, ktore to vylucuju a potom si utvorit obraz a nie len tvrdit, ze je to geneticke. Napriklad, hovori sa ze psychiatricke choroby su velmi dedicne. Avsak par velmi znamych vedcov potvrdilo, ze okrem Alzheimera nenasli v tele ziadny gen, co by sposoboval inu mentalnu poruchu.
Pripajam sa k Andrejovi. Kosa, uz som Ta upozornoval, aby si sa kontroloval.
kosa,
prosim, aby si bol miernejsi. Na SK sice taky zakon neplati, ale na tomto webe platia pravidla, ktore mi umoznia ta umlcat. :) Ber to ako priatelske varovanie a ak mas zaujem pokracuj v miernejsom tone v diskusii vyjadrujucej sa k veci a nie k ludom.
Nefunkcne v zmysle normalnej funkcie, ktoru mali vykonavat(v svaloch, organoch kostiach atd. Tieto bunky su svojim sposobom znetvorene a naviac alebo prudko rastuce a deliace sa alebo neuhynajuce po urcitom case normalne.Typicke zhubne su take co sa delia extremne rychlo, maju vysoku spotrebu zivin, dokonca maju mnohonasobne viac inzulinovych receptorov, ktore sposobuju ze na signal potravy(cukor stimuluje vyrobu inzulinu0 sa bunky pazravo otvoria.
To mi pripomina jednu dalsiu metodu liecenia rakoviny, tzv. inzulinovu potenciaciu, ked chemoterapeutikum alebo bioterapeutikum sa podava spolu s inzulinom, co stimuluje hlavne rakovinne bunky, aby ho "prehltli "co najviac. Tak sa moze znizit davka a pri chemoterapii tym poskodenie ostatneho tela. Osobne som ale za prirodne prostriedky, bez bocnych ucinkov, nie za synteticke jedy. ktore nechaju telo oslabene a tym menej odolne aj proti inym chorobam, aj proti dalsim prirodzene tvorenym rakovinnym bunkam.
Nefunkcne v zmysle normalnej funkcie, ktoru mali vykonavat(v svaloch, organoch kostiach atd. Tieto bunky su svojim sposobom znetvorene a naviac alebo prudko rastuce a deliace sa alebo neuhynajuce po urcitom case normalne.Typicke zhubne su take co sa delia extremne rychlo, maju vysoku spotrebu zivin, dokonca maju mnohonasobne viac inzulinovych receptorov, ktore sposobuju ze na signal potravy(cukor stimuluje vyrobu inzulinu0 sa bunky pazravo otvoria.
To mi pripomina jednu dalsiu metodu liecenia rakoviny, tzv. inzulinovu potenciaciu, ked chemoterapeutikum alebo bioterapeutikum sa podava spolu s inzulinom, co stimuluje hlavne rakovinne bunky, aby ho "prehltli "co najviac. Tak sa moze znizit davka a pri chemoterapii tym poskodenie ostatneho tela. Osobne som ale za prirodne prostriedky, bez bocnych ucinkov, nie za synteticke jedy. ktore nechaju telo oslabene a tym menej odolne aj proti inym chorobam, aj proti dalsim prirodzene tvorenym rakovinnym bunkam.
pre POZOROVATEL,
respektujem tvoj nazor(kotry je typicky slovensky).
odpoved na tvoju otazku.
po prve; na SK zatial neeksistuje taky zakon ktory by zakazoval vyjadrovat MOJE ( zdoraznujem slovo moje)nazory. podruhe;ak moje nazory su mylne ( ci ironicke alebo nie) tak ma o tom PRESVEC.
potretje:...hm co dat po tretje....
get aut? podla seba sudim teba? ...
kosa preco neopustis tuto temu a najdi si chat ktoreho hlavnou domenou su ironia a hodnotenie druhych len nie sam seba, tuto temu sleduje mnozstvo ludi, ktori sa chcu dozvedat a ucit veci o ktorych vedia strasne malo, tak prosim ta nepohnojuj tuto temu a get aut
pre RNG
dakujem za odpoved, vcelku smerodajne.
Teraz taka otazka(len sa PYTAM): ako si to myslel s tym ze 'rakovinove bunky''-teda bunky ktore sa stali rakovinove- su nefunkcne? Podla mojho nazoru, rakovinove bunky su funkcne, inac by neboli rakovinove.
Suhlasis s nazorom ze dochadza v bunke k defektu, sposobeneho NEDOSTATKOM, a to je moment kedy sa spusta cely ten proces rakovinomnozenia?
Ak si najdes cas a chut a odpovies, dakujem vopred.
Prajem prijemny den.
Rakovina vznikne ako choroba, ked sa vytvori v tele viac rakovinnych buniek, ako telo staci prirodzene likvidovat.
Tvorba rakovinnych buniek(tj chybnych ci uz nefunkcnych a prudko sa rozmnozujucich alebo takych, ktorych zivotnost je velmi predlzena, daleko nad normalnu zivotnost) je neustala. Dovody su vytvaranie karcinogennych latok v samotnom procese travenia, splodiny bakterii, virusov,mykoz,parazitov a mnohych inych latok v prirode a prirodzenej hladiny ziarenia zo slnka ci izotopov na povrchu zeme. Vyvojom sa tento proces zdokonalil a v prirodzenom cykle je velmi malo rakoviny. Zialbohu, civilizacne zmeny pridali plno neprirodzenych latok do nasho prostredia, z ktorych mnohe su karcinogenne. Spomeniem len najhorsie chloridovane a flouoridovane uhlovodany(trichloretylen, transformatorove oleje, PCB),tazke kovy, ktorych je na povrchu malicko, ale ktore sa z bani dostali v zvysenom mnozstve na povrch(Pb Hg, As) a rozne plasticizatory(organicke peroxidy a hormony mimikujuce latky v plastikoch) a polnohospodarske chemikalie.
Toto vsetko sposobuje vytvaranie ovela viac rakovinnych buniek, nez je nas imunitny system schopny likvidovat. Hlavne ked starne alebo je napadnuty inymi patogenami, takze sa nemoze plne sustredit na obranu proti extra vytvorenym rakovinnym bunkam.
Riesenie je odmorenie tela, doplnanie latkami zlepsujucimi obranu a imunitu tela pripadne priamo latkami, ktore "zabiju rakovinne bunky".
Preto jednorazove vyrezanie, chemoterapia ci vypalenie buniek este nagarantuje, ze sa rakovina nevrati. Treba odstranit jej povod alebo prirodzene posilnit telo do vyssej obrannej hladiny, najlepsie oboje odrazu
Detaily ako na to su prilis komplikovane na tuto platformu, takze tymto zakoncim. RNG
z tvojho nazoru na genetiku sa nedalo zasmiat...
suhlasim!
teraz ale takto: ked moji rodicia mali okuliare - mali plusky(+2), ja mam +3,
co sa dalo robit aby moje deti okuliare NEMALI ( maju, ale minusky).
ako ovplyvnit ci manipulovat geny v tomto KONKRETNOM pripade?(predist okuliarom).
dakujem za odpoved.