Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

Za jeden z klucovych momentov vyzdravenia cloveka povazujem identifikovat a PRIZNAT si svoje chyby.
Ak to clovek dokaze, ma vysoku sancu ich odstranit, napravit a eliminovat ich dosledky, teda VYZDRAVIET:
Na je jeho rozhodnuti, ci sam, s modernou alebo alterantivnou medicinou.
Spoliehat sa na lekarov a obvinovat ich s pomalej alebo ziadnej rekonvalenscencii nevedie k zelanej urovni uzdravenia.
*
"Patrat" po svojich chybach nie je ziadne dehonestovanie sameho seba.
Ma klucovy vyznam aj pre dalsiu prevenciu.
*
Lebo ak sa vyliecim a budem robit tie iste alebo podobne chyby dalej, ta ista choroba alebo ina sa vrati naspat.
Trivialny priklad - nadchy, anginy, chripky...
Mnoho ludi ich ma stale dookola.
Uplne zbytocne.

RNG

ccc.
s tum ze nepomoze uz nic, ked sa metastazy dostanu do mozgu nemozem suhlasit.
Dr Burzynski uz dlhe roky ma uspech prave v lieceni tzv. neliecitelnych mozgovych nadorov.
Jeho metoda je infuzie neoplastonov.
Uz v roku 2004 konecne po vyse 20 rokoch odporu aj FDA dovolila(!?!) tvrdit ze je to "promissing method...
Pozri si aspon par pripadov
www.burzynskiclinic.com

zds

...som nazoru, ze vseobecne popisovane geneticky podmienene choroby, resp. pripady tzv. rodinnych anamnez, su podmiene najma prirodzenym kopirovanim najdolezitejsich aspektov zivotneho stylu z rodicov na deti.
pripustam urcity zjednoduseny pohlad na toto v mojom prispevku, ale ide o podstatu:
az na vzacne vynimky sa nerodime s nezvratnym osudom toho alebo oneho ochorenia.

zds

ccc, mas uplnu pravdu.
aj ked sa o tienistych strankach mediciny popisalo v tejto teme vela, malo sa pise o tomto ("volne" pokracovanie tvojho prispevku):
- za nase zdravie a choroby sme najviac zodpovedni my sami!!!
kazdemu choremu treba pomoct.
ibaze ludia s rakovinou, bez toho, ze by som sa ich chcel dotknut, naopak, drzim im palce, ibaze kazdy vazne chory clovek ma za sebou seriu chyb vo SVOJOM zivote, ktore vyustili do choroby.

ccc

to kosa...pises takou zvlastnou slovencinou..to je pravda, ale kde je to U VAS ? kde sa stale robi pitva ? u chronicky chorych ludi, kde je pricina smrti na 99% spojena s urcitou chorobou sa pitva nerobi..robi sa ale vzdy, ak je pochybnost v pricine smrti..a ver, ze tam sa na to pride, co k smrti viedlo..
To Robbie... rada by som videla lekara, kt. svojim pacientom nedovoli stravovat sa racionalne..nedovoli alebo neodporuca im jest ovocie, zeleninu atd ..lieky su zamaskovana priroda..ale kto ludom nedovoli liecit sa prirodou ???
nech si pomozu ako vedia..nech sa liecia pre mna za mna aj mesacnym svitom..ALE ak raz pridu do ordinacie lekara, ten je povinny dat im terapiu, o kt. je velka pravdepodobnost, ze tomu pacientovi pomoze..
Pisete, kolko ludi pri liecbe rakoviny zomrelo..ALE akosi zabudate aj na zodpovednost toho cloveka s tou chorobou,.. ze ak pride s metastazami napr v mozgu a kade tade, tak uz mu NEPOMOŽE NIC !!!
uz som o tom tu pisala, ale asi ste to necitali..prisiel clovek s takym nadorom v ocnici, ze o dva dni mu ten nador vytlacil z orbity oko ??? samozrejme zomrel...ALE pytam sa..kde bol ten clovek dovtedy ??? ved on na svoj stav uplne kaslal..nechal to dojst do takehoto smutneho finalneho stadia, z kt.mali traumu aj lekari, co uz videli vselico..kazdy pripad je iny..fascinuje ma to, ako si to zjednosujete, ale ok,mate to tak lahsie....pekny vecer vsetkym

zds

andie, prepac mi, v zhone som sa omylom prihlasil pod tvojim menom :)
suhlasim s rng.
pod vyrobou mlieka som myslel presne toto.
a kazein, tak to je tiez kapitola sama o sebe.

RNG

Keby to bol len problem laktozovej intolerancie!
Ale je tam aj travenie kazeinov, zvysky atb a hormonov pouzivanych v intenzivnom chove a vyssia hladina zamorenia(sekundarne potraviny verzus primarne)

andie

mnoho ľudí zistilo, že im vynechanie mlieka a syrov zo stravy pomohlo vyriešiť určitý okruh zdravotných problémov - subjektívne hľadisko.
sposob vyroby,spracovania, distribucie, skladovania mlieka - to je kapitola sama o sebe a hovori jednoznacne proti mlieku - objektivne hladisko.
laktozova intolerancia (uvádzane tu v prispevkoch 2-4%) je prilis nizka na realny stav, stavia mlieko do roly potraviny, ktorej sa treba vyhnut - subjektivo-objektivne hladisko.
ziadna potravina nie je nas nepriatel, pokial nam subjektivne aj objektivne robi dobre.
najst ale presne hranice tohoto, to nie je az take jednoduche.
preto su dva zakladne "mliecne tabory" : 1. Ano. 2. Nie.