Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ethel,
ci lovili ryby,vtaky a ine len pre kozusinu to neviem. Urcite ale viem ze moja mama zamenila svoju nemasovu stravu z mladosti na masovu stravu starosti ( a to v doslovnom i prenesenom vyzname tohto slova). Vysledok? Dlhorocne zdravotne problemy, nepomoc lekarov pri ozrejmovani pricin, predcasna smrt.
Petricek, Dik za moralnu podporu. Doplnim, ze v r 1997 som celu ncsedel v nemocnici pri mojom znamom zomierajucom knazovi. O druhej rano vosiel do izby kardiolog a ked uvidel zomierajuceho (ten este vnimal) len bezcitne povedal: 'Toto je finale', pozrel na EKG a odisiel.
Ostal som ako prikovany a nie to ma rozrusilo, ze knaz o par hodin zomrel, ale ten 'doktor' a jeho slova.
DAKUJEM VSETKYM POCTIVYM, ktori to myslia poctivo ako informovat verejnost o sposobe liecenia rakoviny.
kosa,
Tvoje nazor suvisia s niecim, co ja nechapem.
Ale tusim a nieco mi hovori ze mas pravdu.
Drzim ti palce. A vidim aj moju nebohu mamu ako ti drzi palce.
Damian, RNG, robbie56,
obdivujem vas postoj k tomuto systemovemu problemu, a dakujem aj v mene uz mojej nebohej matky za snahu a nieco robenie.
Moja mama zomrela nie na rakovinu ale na Ischemicku Chorobu srdca,ako druha pricina smrti bola uvedena rakovina....
Analyzujem postoj vsetkych dookola.
Vetsina lekarov sa zachovala neeticky.
Namiesto profesionalneho pristupu jej hovorili veci typu:..ved Vy aj tak zomriete....\\\\\\\'\ \\\\\\'.
Takto sa maju spravat vysokoskolsky vzdelani lekari voci chorym a trpiacim?!..
Takže človek nie je všežravec...hmmm,takže mamuty,ryby a iné lovili len pre kožušinu.
Kosa,tvoje názory akceptujem.Určite patríš medzi tých nadpriemerne inteligentných.Hlavne sa mi to potvrdilo pri tvojom zdiagnostikovaní rakoviny jednej pani.Len tak ďalej pokračuj!Určite ti raz mnohí poďakujú...
Ja som skusil, ale akosi nemam uspech.
Dal som tam tusim aj mapku lymfatickych uzlin, spomenul som rozne antimikrobialne prostriedky, ktore by zdurene uzliny od roznych mikrobialnych mohli oslobodit, spomenul som elektroforezu(iontoforezu)striebornych ionov
Ked su tam cysty, spomenul som enzymi a jod...
Ak je to naozaj rakovina(vacsina ma totiz len zdurene uzly), tak na to treba ako pri liecbe rakovin-www.cancertutor.org toho ma plno
RNG, potrebujem pomoc na teme 'CHOROBA LYMFATICKYCH UZLIN/HODKINSTON'. Ludia tam hysterizuju z lymfatickymi uzlinami... ...ak mozes. Ja by som tam nerad velmi prispieval, kedze je tam ista osoba, ktora ma je voci mbne zaujata.
ccc: ospravedlnujem sa za tu lenivost ist do kniznice :) a respektujem aj ostatne nazory ...
Asi som len unudeny/nastvany vacsinou metod 'modernej' mediciny, lebo ludia opustaju telo predcasne a vidim to tak, ze 'moderna' medicina akurat tak zaraba na tychto chorych ludoch ...
Aj lekar v snahe pomoct vie dat/predpisat alebo pouzit len tie medody, ktore mu dali do ruky z hora ... viem ze aj lekari su zufali z toho, ze im umieraju ludia, hoci sa snazia pomoct ..
Kedze to registrujem, tak sa snazim hladat pomoc inde ... prave v takych metodach, ktore su udajne omnoho efektivenejsie pri lieceni chorob ...
Preco len 'udajne' ?
Asi preto, lebo 'moderna' medicina bude radsej bojovat proti klinikam, ktore sa zaoberaju alternativnou liecbou, namiesto toho aby sa pokusili pochopit, v com je ich uspech, popripade to kombinovat s terajsimi metodami ...
Preto je to len 'udajne', lebo ak vyjde nieco najavo, tak je to hned mediami zbagatelizovane a vysmiate, a potom ludia maju v hlave mix a nevedia komu verit ... zase sa len pojdu oddat 'modernej' medicine a od lekarov budu cakat, ze ich vyliecia ... namiesto aby sa sami zacali zamyslat, ze preco som v tomto stave ? co moze byt chyba ?
Predaj masa, mlieka a mliecnych vyrobkov, vseliakych vyrobkov z cukru, sladene napoje, zavaraniny to je sakra velky biznis ...
Presviecaju dokonca lekarov, sportovcov a roznych vplyvnych ludi, aby v reklamach vyhlasovali a podpisovali sa za vyrobky, ze ake prospesne su tie-ktore vyrobky ...
Aby sa zvysoval dopyt...
Na druhej strane, kto chce 'klasicke' ovocie a zeleninu, tak ten dostane zmanipulovane, postrekovane a jedovate veci ...
Kto chce pit cistu vodu a dychat cisty vzduch, tak nech sa vrati do minulosti a napije sa ... lebo tu to je to uz pekne znicene ... a kvoli komu ?
Kvoli peniazom, luxuxu a chutovym poharikom.
Televizor, radio, reklamy sa nam snazia nahovorit, ze zmysel zivota je zarabat prachy a potom ich minut na nase luxusne potreby ... ale dari sa im ... treba uznat
Clovek je pekne zaujaty ... dokonca ho to aj bavi ... nakoniec skonci s cipom v tele bez slobody a bude robotovat pre neviditelnu silu, ale hlavne, ze bude stastny, lebo si vie kupit vsetky moderne trendove vyrobky ...
Ten cip v tele je blizka buducnost ... samozrejme ze v reklamach bude nieco ako "S cipom bez papierovych dokumentov", "S cipom monitorovanie chorob" a podobne zvasty ...
Ze demokracia ? Kde ? Vsak uz ani teraz si clovek nemoze vyjst hoci kam bez sprostych papierov ... a to vsetko kvoli udajnemu 'terorizmu' ... skoda ze ten terorizmus nejde z vychodu, ale zo zapadu ...
No ale to uz som asi odbocil ...
Na zaver este raz sorry ak som ta urazil ... beriem spat :)