Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG.......viem o čom hovoríš..kým nezažijú nevedia posúdiť....
mila ethel,
u nas sa robi pitva VZDY.(nemyslim tym na SK).
preto su pohreby vetsinov za tyzden ci dva ( na SK to vetsinov je do 3 dni na vychode a skor smerom na BA).
kazdy mame svoj nazor a dufam ze aj ty RESPEKTUJES NAZORY INYCH A TEBE OPONUJUCE.
to je zaklad demokracije-respekt nazorov (vsak ANDREJKOOOOOO),a ochota priznat si ze clovek sa mylil lebo NEVEDEL. kolko je tych co nevedia?...miliony.....
Damian , petricek, ja som za svojho zivota presiel niekolkokrat cez taketo situacie.
Ale som nezanevrel na lekarov, ved vsetky moje vedomosti o doplnkoch su viacmenej od lekarov.
A treba si uvedomit, ze lekar je len clovek a pri tolko nestasti okolo seba mu musi narast "hrosia koza", inac by sa zblaznil.
Ja som zacal vypomahat na onkologii(ako fyzik-student som nastavoval davky izotopov= ziarice)a hoci mi za to platili kralovsky, po menej nez 2 mesiacoch som musel utiect. Nevedel som zniest tie pohlady ludi, o ktorych som skoro z istotou vedel, ze zomru za par tyzdnov a pozerali na mna s nadejou ze spravim nejaky zazrak...
petricek,
ak by sme mali dostup k zdravotnej dokumentaciji vsetkych zomretych tak by sme zistili zavazne suvislosti.
Chod a vypytaj si kartu tvojej mamy a urob si doklady rozbor priebehu vsetkych jej ochoreni(mas na to pravo, hoci za sucasnej nedemokratickej situacije na SK ti ju mozu nevydat alebo povedia ze sa karta stratila).
AK mas stastie a reverzoval si naspet k mladej strave tvojej mamy tak mas velku sancu sa rakovine vyhnut.
Ak nie, a stravujes sa stravov starosti, tak si na dobrej ceste ochoriet na rakovinu.
musis zmenit to co si zdedil v otazke stravovanja od mamy.
Ak ti niekto povie ze mas rakovinu tak prvov vecov je NEBAT SA!
rakovina sa DA VYLIECIT A V MNOHYCH PRIPADOCH TO NIE JE SMRTELNE OCHORENIE!
kosa kosa.....nevidíš do toho ani trošku,asi to bude aj vekom,ale nechcem sa hádať,lebo mi je jasné,že neznalých je viac.Vieš,po každom úmrtí môžeš požiadať o súdnu pitvu a ver tomu,že tam sa príde na to,čo človeku bolo..na všetko!Telo človeka sa vekom opotrebúva,raz to sám zistíš na vlastnej koži.Preto je logické,že starí ludia majú viac zdravotných problémov,ako 40-50 ročný človek..
petricek,
nazory EINSTEIN-a nerozumelo pri jeho vyklade 95 % prisediacich.
ak nerozumies tomu co piseme nevadi.
pozri sa na veci z rozneho uhlu pohladu.vzdy si daj jednu otazocku: a co ak predsa?....
Pozri sa na cancertutor.org a tam najdes 300 sposobov ako liecia rakovinu. Eksistuje 27 000. Vraj....
petricek, ale aj ini teraz k veci.
lekari mnohokrat napisu INU pricinu smrti aka v skutocnosti je.
dovoluje im to sa sikovnejsie zbavit podozrenja na nevhodny sposob liecenja.
U starsich pacientov maju vyhovorku...'nuz co ved bol stary''
''ANO BOL STARY ALE URCITE NEBOL NA ZOMRETIE''kosa.
petricek,
dovol aby cely kolektiv kosa ti vyjadril nasu uprimnu sustrast v suvislosti z umrtim tvojej mamy.
nie je to ale prvy ani posledny krat.
preto hlavu hore. zivot ide dalej.
I ked chapem Petricek, Damian, ze sa Vas velmi dotklo, to co ste videli, je pre mna zvlystne, ze napriek tomu kludne poviete,ze lekari su taki..nie ten lekar je taky, alebo onaky, ale kludne takto zdehonestujete celu tuto profesiu..je to povrchne a nie je to pravda.
Poznam lekarov velmi citlivych a empatickych, kt.by nieco podobne nikdy nepovedali..
Niekedy su podobne vyjadrenia aj obranou daneho lekara, pretoze myslite si co chcete, ale zvyknut si na to, ako zomieraju ludia sa neda
Damian,Petriček,chápem,že vaše životné skúsenosti vám nedovolujú veriť lekárom(zdravotníckemu personálu) a zanevreli ste.Je mi to naozaj úprimne lúto,že ste sa s niečím takým stretli,aj ja som sa s niečím takým stretla a stratila som blízkeho človeka.Preto dnes robím to čo robím a preto to robím tak ako to robím a vôbec mi nevadí,že sa nájdu ludia(kosa,damian....),ktorí mnou opovrhujú.Vôbec ma nepoznajú.To na čo nadávate-to sú vaše slová,ja konám a za svoje skutky sa nehanbím.Tým chcem povedať,že netreba všetkých hádzať do jedného vreca.Nie všetci sa správajú neeticky(viď kosa,keď povedal pani,že má rakovinu),nie všetci nedokážu pohladiť umierajúceho a držať ho za ruku do poslednej chvíle.Škoda,že ste takých nestretli...