Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ethel

Robko...:-)) nie som lekárka.....som taká obyčajná rádová zamestnankyňa zdravotníctva....A nechcela som sa ťa psychologicky dotknúť,ale tvoj nick sa dotkol psychologicky mňa,lebo mi silne pripomína niečo čo mám strašne rada:-))takže asi tak.
Nemusíš sa zatvárať do kláštora ani študovať-ži a užívaj si každý deň vo svojom živote aby si si vychutnal svoju podstatu a podstatu všetkého.

robbie56

Ethel:
Tak v tomto uplne suhlasim ...
Ja tiez darmo vravim staremu otcovi trpiacemu na cukrovku, ze nejedz zavaraniny v ktorych je kopa cukru s 2 litrami mlieka a chlieb nejedz za dvoch ...
Tie 2 litre mlieka som zistil tak, ze som mu spomenul ze mlieko nie je zdaleka take zdrave ako to reklamy hovoria ...
On nato, ze on pije denne LEN 2 litre ... a neviem ci sa mam natom smiat, alebo plakat ...
To je proste zvyk ...
Samozrejme mozem na jednej strane tvrdit, ze to system ich naucil na tieto veci, z ktorych sa nevedia zrieknut ...
Na druhej strane mozem tvrdit, ze naco sa mili obyvatelia nechaju zlakat systemom a reklamami ...
Koniec koncov je jedno co ja tvrdim ... alebo sa domnievam ...
Mozno by som nemal vyslovovat svoje nazory na forach a radsej mlcat a studovat dalej ... ale nejak mi to nejde :)
Inac psychologicky si sa ma dotkla tym "Robkom" :) Ale v dobrom slova zmysle ... vidis, tak ty asi naozaj budes taka prijemna lekarka :)
Tak nech sa ti dari liecit chorych a dodat im vrele slovicko, tak ako si to dodala mne :)
A ja sa asi idem zatvorit do nejakeho klastora a idem studovat seba sameho a podstatu vsetkeho :)

RNG

Ja pohodlnost a okamzite ucinky, to zivi dnes potravinarsku chemiu, farmaciu aj doplnkovy priemysel.
Ale napr sa neda z produktov dostat 200-400 IU vitaminu E, tak ako to vyskumnici zistili, ze je dobre z hladiska srdcovych ochoreni. Tych vyskumov potvrdzujucich tuto davku je tisice.
Takze napriek vsetkemu, niektore veci aj nie celkom prirodzene-hoci prirodne- v doplnkoch a koncentratoch su uzitocne

ethel

Robko,ano lekári vedia,čo by pacient nemal robiť napríklad pri diagnostikovaní nádoru plúc a aj to,že by mali papať viac ovocia a zeleniny,mali by prestať fajčiť...a vieš čo je najhoršie?Mnoho,teda väčšina pacientov s ktorými som sa stretla neprestali fajčiť a peniaze radšej minú na cigarety ako na ovocie a zeleninu.Takže problém v neúspešnosti liečby je nie len v lekárovi ale aj v pacientovi!

robbie56

Samozrejme, ze aj lekari uz vedia, ze dodavanie vitaminov a mineralov je jedna z najdolezitejsich veci na udrzanie zdravia ...
Preco to vsak treba maskovat za kapsule a tabletky ?
Mozno kvoli nasmu postoju k pohodlnosti ... je jednoduchsie dat si tabletku, ako kupit ovocie ...

Myslim si, ze to co nam doniesol monopolny system modernej mediciny, sa nam snazi doniest aj monopolny system nakupovania v supermarketoch.
Supermarkety su maskovane za Lidl, Tesco, Hypernova, Sainsbury's, Somerfield, a....
Ale co ak za celym cirkusom stoji jedna organizacia ?
Vsak tieto supermarkety uz vlastnia nejednu plantaz na ktorej machinuju a postrekuju a geneticky ovplyvnuju ovocie a zeleninu ...
Co ak na konci to budu vlastnit len tieto markety .. ?
Co ak na konci nedostanes nic cerstve bez manipulacie ... sak toto sa uz deje ... hutori sa tomu GLOBALIZACIA ...

ethel

Damian,ja som len sprostredkovatel v liečbe ale používam svoju metódu:úsmev,pochopenie,pohladenie,vypočutie,....t o sú moje lieky....

damian

Ethel, CCC, nechcem, aby ste sa dali vyprovokovat mnou, Kosou, Petrickom, ci kymkolvek inym, kto spomenie lekarov v zlom svetle. Neberte to osobne. Z toho, co pisete, a ako pisete, viem, ze patrite k tej mensine lepsich a moralnych. Ak niekedy nieco spomenieme, nepatri to vsetkym lekarom. Zvycajne sa nase slova tykaju krachujuceho (hoci z financneho hladiska profitujuceho) systemu. .....a, aj ja mam rad niektorych lekarov, napr. Bukovskeho a Collebouta... ...a mozno budem mat rad aj vas, kedze existuje pravdepodobnost, ze ludi budete liecit holisticky a nie len drogami. :)

robbie56

Petricek:
je mi luto, ze si stratil mamku v chorobe ... dufajme, ze v buducnosti nestratime nikoho z priciny "zobrala ho choroba o ktorej vieme ze je nevyliecitelna", alebo z dovodu "zobrala ho choroba z dovodu ze niekto chce, aby sme si mysleli ze tato choroba je nevyliecitelna" ...

Suhlasim, ze s lekarmi mozme mat ako pozitivne, tak aj negativne skusenosti.
Podla mna je vsak dolezite, ci system umoznuje lekarovi liecit, alebo len ho pouzivat(lekara) ako panaka, ktory vela nezmoze ...
Co tym myslim ?
Zoberte si nemocnicu a zoberte si niektore kliniky ktore liecia alternativnym sposobom(uprava stravy,vyplachy hrubeho creva, stavy z ovocia a zeleniny) ...
Cisto teoreticky predpokladajme, ze v nemocnici su ti najpriatelskejsi ludia na svete a chcu robit vsetko pre pacienta. Pouzivaju vsak metody, ktore im nastolil system nemocnice. Na rakovinu poznaju len nastroje: vyrezat, chemoterapia, radioterapia, tabletky, atd ...

Cisto teoreticky si zoberme kliniku, kde upravuju stravu, cistia hrube crevo, cistia telo, do stravy zahrnaju cerstve ovocne a zel stavy.

Predstavme si taky priklad, ze dobri lekari v nemocniciach zufalo stracaju pacientov s rakovinou a su nuteny vyhlasovat take veci ako "lutujeme, ale robili sme co sme vedeli, aj pri takej silnej chemoterapii sa nam nepodarilo zastavit nador ..."

Na druhej strane si predstavme, ze na klinikach je uspesnost vyssia, povedzme 60-80% ...
Ludia, z ktorych sa zriekli, ze maju dozadu mesiac sa dozili este asi 5 rokov a viac ...

Problem vidim v tom, ze :
System lekarstva, ktore riadia nie lekari, ale politika a peniaze.
Tak tento system neumozni lekarom z nemocnic konzultacie s lekarmi na klinikach.
System modernej mediciny radsej vyhlasi lekarov z klinik za sarlatanov a bude im robit anti-reklamu ... a budu si pokracovat v tradicnych liecbach, ktorych uspesnost pri lieceni rakoviny je mizerna ...

Spytajte sa seba ... akeho znameho som uz videl s rakovinou vyliecit sa v nemocnici ?
Tak ja osobne som od takych ludi pocul len, ze sa to komplikuje, stracaju vlasy, pracu a cakaju beznadejne ...

Na druhej strane 'nastastie' poznam aj ludi, a pocuvam pripady ludi, ktori dodnes ziju, popritom im bolo povedane, ze maju len par mesiacov alebo tyzdnov.
Ale toti pacienti to neprezivaju preto, ze system nemocnic ich vyzdravil ... prezivaju, a dodnes ziju len kvoli tomu, ze zmenili zivotospravu, jedia viac ovocia a zeleniny, a liecia sa stavami z ovocia a zeleniny ... robia ocistne kury bez tuhej stravy ...

Lekari vsak dodnes tvrdia, ze tieto veci su nebezpecne a neodporucaju to robit ludom, a uz vobec nie chorym ...
Ale chyba nie je v lekaroch ... chybu robi system lekarstva, ked neskuma ucinky ovocia a zel a nepokusa sa zistit, ze od coho ti ludia prezivaju a ziju dodnes, ked my sme im uz povedali, ze maju len par tyzdnov/mesiacov ...
Co to spravili ? Co zmenili, ze sa z toho dostali/resp. dostavaju ?

Problem je, ze system modernej mediciny velmi dobre zaraba na rakovine ako na chorobe nevyliecitelnej ...

Samozrejme ze o vsetkom neviem, ... potom by som uz uzdravoval ludi, alebo by som ich usmernoval ako sa uzdravit ...
Zatial len s mojich skusenosti s ludmi, co vidim pozitivnu zmenu v lieceni ... tak z tychto skusenosti usudzujem, ze priroda ma moc na vyliecenie a nie ludia, ktory prirodu len znasilnuju ...

Podla mojho nazoru 'lieky' nie su nic ine ako 'zamaskovana' priroda. Ludia sa ju snazia zamaskovat, aby na nej vedeli zarabat ...

Potom pridu dokumentarne filmy, ktore tiez len popisuju pripady podobne s ktorymi som sa stretol ... a potom v tom mozem verit, ale aj nemusim ...
Treba analyzovat a az potom robit zavery ... to je to co moderna medicina nerobi ...