Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

PENZISTA1 som zabudol, ze cim viac vysusene jadierka, tym viac znehodnotene a menej vitaminu B17. V knihach sa jasne pise, ze jadierka maju byt v chladnicke alebo v chladnicke.

kosa

DAMIAN,
dobre.
kto hodi link na doktora ktory prisiel z navrhom nekombinacije a kombinacije jedal ( proteinov, carbohydratov )?

damian

A este pripominam, ze zidia, ktory napriek tomu, ze tiez su viaceri obezni, maju velmi maly vyskyt rakovin. A nemyslim, ze to bude zasahom krala Davida, ale skor tym, ze jedia KOSER (nejedia bravcovinu, nekombinuju maso s mliekom a mliecnymi vyrobkami) a jedia hrozne vela ovocia, zeleniny, strukovin a ostatnych plodov. Nie som zid, ale toto viem z vlastnej skusenosti, ze, Kosa?

damian

Iste, rakovina je stara choroba. Ved aj v minulosti sa jedlo maso a aj v minulosti bol stres, hnev a nenavist (psychologicke faktory rakoviny). Avsak, je dokazane, ze v poslednych desatrociach po prichode industrializacie, trhu, velkovyroby, konzumizmu, masovej produkcie, mcdonaldizmu, rychloobcerstvenia, masozrania, sa clovek od prirodzenej stravy viac, ako niekedy. Hlavne bolo zistene, ze v amerike od nastupu fast-foodov automaticky poklesol prisun nitrolisidov (B17) a inej prirodnej stravy a zavladla rakovina. Preco je teraz tolko mladych s rakovinou. To treba ist do McDonaldov a pozriet sa, kolko hamburgerov a coca-coly dnesna mladez zje a vypije a treba sa ich opytat, kolko zjedli jablk, cvikly, fazule, pomarancov a kolko vody (nie caj, kava atd) vypiju denne.

kosa

penzista 2,

u nas vydalo vydavatelstvo SMENA UV SZM knihu pod nazvom STRAVOV PROTI RAKOVINE ( 1989) autor RNDR Gabriel HOCMAN CSc.,
neviem ci sa da este kupit ale tiez som pocul ze kopije uz sa pomaly rozsiruju medzi laikmi.
Je to zatial jedina kniha v SJ ( hoci nelahko dostupna) ktora jasne ukazuje suvis medzi STRAVOU a ZIVOTNYM STYLOM-ZIVOTNYM PROSTREDIM, a rakovinov.

damian

Penzista1, to davkovanie je viacmenej podobne, 40 ci 40 denne... Hlavne je, aby sa jadierka jedli po castiach, aby sa hydrogen kyanid vedel spracovavat a zvysky sa premienali na neskodlive latky. Zene odkaz, ze aj nalacno ja voda prospesna, lebo prave ked je zaludok prazdny, tvoria sa kyseliny poskodzujuce stenu zaludka (vred). Naturalna medicina tiez odporuca hned rano pred ranajkami deplu vodu a v nej rozmiesanu lyzicku medu (pokial mozno domaceho).

damian

Kosa, no esteze to! Nie ze len tu vysedavam na milost boziu a vypisujem, ale este aj prekladat budem na milost boziu? No, ale podobne ako ten Tvoj Seneka napisal, hovori sa tiez, ze ani Bog netresce (ako mnohi pri rakovine veria), ale sa tresce clovek sam tym, ze sa nestara o svoje telo, pestuje nenavist voci inym i sebe a tym si privadza choroby.

kosa

frontman,
je vedlajsie sa pytat na rozsirenie rakoviny x rokov dozadu.
ina otazka je % podiel na umrtiach x rokov dozadu; kedze tieto statistiky nam nie su dostupne ( a v podstate neeksistuju) tak je aj bezpredmetne o tom diskutovat.
faktom ale je ze aj v minulosti VEDELI ako liecit rakovinu a nebolo im v tom branene tak ako teraz. z toho dovodu sa da usudzovat ze % podiel rakoviny na celkovych umrtiach bol nizky.