Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
alti,
preto aj na tomto fore akekolvek spomenutie vitaminu C je ( z objektivnych dovodov) spojene z menom L. PAULINGA. je to hlavne jeho zasluha ze sa vitamin C stal jednym z hlavnych protirakovinovych lieciv.
pravda, ako protirakovinova forma je L-ASCORBIC ACID,tato forma NEMA vedlajsie(NEZIADUCE) ucinky na ludsky organizmus.
P-ASCORBIC ACID sposobuje okrem ineho aj oblickove(ladvinove) kamene, a niektore ine ochorenia.
alti,
co sa tyka vitaminu C tak jeho velkym propagatorom bol LINUS PAULING nositel NOBELOVCYH CIEN ( jedna odborna druha za prispevok k mieru).
inac L. PAULING napisal aj velmi poucnu knihu
VITAMIN C AND COMMON COLD. tusim ze uz koluje aj u nas(nasiel sa snazives a prelozil to) co pravda nie je to v SJ.
to povedal SENECA.
( DAMIAN poprosim TA o preklad z AJ do SJ. vdaka.)
MEN DONT DIE. THEY KILL THEMSELVES.
na nieco ludia zomriet musia..to je pravda..ale preco hlavne na infarkty,porazky a nadory..ked je tolko inych chorob na kt.sa da zomriet..to som sa pokusala vysvetlit a nebagatelizovat to v zmysle, ze clovek na nieco zomriet musi..to je jedina istota okrem skutočnosti, ze je vsetko neiste
nepovedala by som,že v mladom veku je prudky narast vyskytu rakoviny.., skor by som povedala, ze je prudky narast obezity a s tym suvisiacimi chorobami,co ale samozrejme trochu suvisi aj s rakovinou..ale nie az tak priamo i ked samozrejme vsetko so vsetkym suvisi
ccc, ako vysvetlis ale prudke narastanie poctu rakovin u mladych ludi?
Ten argument pre starsich je spravny, nakoniec ludia neziju naveky a na nieco musia nakoniec umriet.
To iste plati na porazky a infarkty, mimochodom.
v podstate je to s rakovinou asi tak ako s ostatnymi chronickymi chorobami ako su napr.demencie, ischemicka choroba srdca, diebetes,skleroza-tieto choroby suvisia hlavne s predlžovanim ludskeho veku..cim dlhsie ludia ziju,tym maju väcsiu pravdepodobnost, ze na nejaku takuto chorobu budu trpiet..je to aj dan za to, ze prezivaju ludia, kt.by v minulosti(a nie v davnej)nemali sancu
sorry som tukla, kam som nemala, ale..s tou rakovinou..bola už v Egypte, preto sa aj vola rakovina, cancer pretoze dotyčny egypťan(ka) mal na tele nador v tvare raka.
no a stale bola a bude..v minulosti ale ludia zomierali hlavne na infekcne choroby, predtým ako bol vynajdený penicilín a ostatne ATB..takze nemali velmi prilezitosť sa "doziť" rakoviny, pretoze vyskyt rakoviny predsa len suvisi aj s vekom..je aj u detí a mladých ludí, ale predsa len v ovela mensom pocte, ako u dospelych..je druhou najcastejsou pricinou smrti a odhaduje sa, ze onedlho bude prvou, prave koli mnozstvu faktorov, kt.sa mozu podielať na karcinogeneze.
takze v minulosti ludia na nu tak nezomierali, ale nie preto, že jej bolo menej..totiž karcinogeny potrebuju urcity cas posobiť t.j okolo30-40 rokov sa udava, ale samozrejme u koho ako, aby zacalo maligne zvrhnutie.
no ale zivotne prostredie, vyziva, nedostatok pohybu,stres..to vsetko sa podiela(okrem ineho) na tak vysokom vyskyte nielen rakoviny ale aj kardiovask.chorob
Vysusene jadierka sa daju pred pouzitim zomlet v mlynceku na kavu pre lepsiu absorbciu.