Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

alti,
preto aj na tomto fore akekolvek spomenutie vitaminu C je ( z objektivnych dovodov) spojene z menom L. PAULINGA. je to hlavne jeho zasluha ze sa vitamin C stal jednym z hlavnych protirakovinovych lieciv.
pravda, ako protirakovinova forma je L-ASCORBIC ACID,tato forma NEMA vedlajsie(NEZIADUCE) ucinky na ludsky organizmus.
P-ASCORBIC ACID sposobuje okrem ineho aj oblickove(ladvinove) kamene, a niektore ine ochorenia.

kosa

alti,
co sa tyka vitaminu C tak jeho velkym propagatorom bol LINUS PAULING nositel NOBELOVCYH CIEN ( jedna odborna druha za prispevok k mieru).
inac L. PAULING napisal aj velmi poucnu knihu
VITAMIN C AND COMMON COLD. tusim ze uz koluje aj u nas(nasiel sa snazives a prelozil to) co pravda nie je to v SJ.

ccc

na nieco ludia zomriet musia..to je pravda..ale preco hlavne na infarkty,porazky a nadory..ked je tolko inych chorob na kt.sa da zomriet..to som sa pokusala vysvetlit a nebagatelizovat to v zmysle, ze clovek na nieco zomriet musi..to je jedina istota okrem skutočnosti, ze je vsetko neiste

ccc

nepovedala by som,že v mladom veku je prudky narast vyskytu rakoviny.., skor by som povedala, ze je prudky narast obezity a s tym suvisiacimi chorobami,co ale samozrejme trochu suvisi aj s rakovinou..ale nie az tak priamo i ked samozrejme vsetko so vsetkym suvisi

RNG

ccc, ako vysvetlis ale prudke narastanie poctu rakovin u mladych ludi?
Ten argument pre starsich je spravny, nakoniec ludia neziju naveky a na nieco musia nakoniec umriet.

To iste plati na porazky a infarkty, mimochodom.

ccc

v podstate je to s rakovinou asi tak ako s ostatnymi chronickymi chorobami ako su napr.demencie, ischemicka choroba srdca, diebetes,skleroza-tieto choroby suvisia hlavne s predlžovanim ludskeho veku..cim dlhsie ludia ziju,tym maju väcsiu pravdepodobnost, ze na nejaku takuto chorobu budu trpiet..je to aj dan za to, ze prezivaju ludia, kt.by v minulosti(a nie v davnej)nemali sancu

ccc

sorry som tukla, kam som nemala, ale..s tou rakovinou..bola už v Egypte, preto sa aj vola rakovina, cancer pretoze dotyčny egypťan(ka) mal na tele nador v tvare raka.
no a stale bola a bude..v minulosti ale ludia zomierali hlavne na infekcne choroby, predtým ako bol vynajdený penicilín a ostatne ATB..takze nemali velmi prilezitosť sa "doziť" rakoviny, pretoze vyskyt rakoviny predsa len suvisi aj s vekom..je aj u detí a mladých ludí, ale predsa len v ovela mensom pocte, ako u dospelych..je druhou najcastejsou pricinou smrti a odhaduje sa, ze onedlho bude prvou, prave koli mnozstvu faktorov, kt.sa mozu podielať na karcinogeneze.
takze v minulosti ludia na nu tak nezomierali, ale nie preto, že jej bolo menej..totiž karcinogeny potrebuju urcity cas posobiť t.j okolo30-40 rokov sa udava, ale samozrejme u koho ako, aby zacalo maligne zvrhnutie.
no ale zivotne prostredie, vyziva, nedostatok pohybu,stres..to vsetko sa podiela(okrem ineho) na tak vysokom vyskyte nielen rakoviny ale aj kardiovask.chorob