Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
S rakovinou v minulosti je to asi tak..bola, je a bude.
ako som pisala bola uz v starovrkom egypte..preto sa aj vola rakovina(u nas'
RNG, CCC, DAMIAN - ďakujem za rady, budem ich aplikovať a výsledok terapie oznámim na tomto fóre po kontrole môjho zdrav. stavu. Damian manželka Ti ďakuje za upresnenie hydroterapie - doteraz si myslela že prevarenú vodu treba piť na lačno a po jedle je najlepšie pivo 10° hihi. Moje info o jadierkách mám z tohoto fóra, len sa rôznia údaje o množstve: Tvoja info z 1.7.07 najviac 35-45 jadierok (užívam cca 4x8 ks denne), iný zdroj uvádza najviac 8 jadierok max.6xdenne = 48 ks t.zn. každé 2 1/2 h - čo je časovo náročné pre pracujúceho pacienta. Zistil som, že kôstky veľmi vysychajú, uvažujem že vyluštené jadierka budem skladovať v mrazničke ako zásobu pre ďaľšiu terapiu. Všetkým veľa zdraaavia a hodnotným prispievateľom veľa času na ďaľšie diskusie a konkrétne rady.
...a este nieco: je rozdiel v tych roznych "protirakovinovych pripravkoch-doplnkoch stravy, vit.,..." pri roznych typoch-ci druhoch rakovin? podla toho o aky typ ci druh a kde rakoviny ide sa uziva nieco ine, alebo to posobi vo vseobecnosti? dakujem
zdravim vas. neviem, nemam sancu to tu odsledovat od zaciatku, ale prosim vas pekne. mozte niekto pekne po poriadku zhrnut vsetko-vsetky latky,vitaminy,prvky, pripravky,doplnky,atd. ktore su cytotoxicke,cytostaticke,teda protirakovinotvorne?a to preventivne ale i ucinne likvidujuce rakovinu? da sa to prosim? lebo kazdy daco spomenie, a kazdy daco ine: jadierka, b17, vit.C, selen lapach, atak dalej. tak co teda a v akom poradi??? dakujem vam pekne vsetkym, co prispeju svojou odpovedou
e
je to sice mierne OT, ale zaujimalo by ma, ake bolo rozsirenie rakoviny v minulosti?
naozaj je jej teraz viac, alebo je to len mylny dojem?
Penzista1, Som poteseny, ze mas dostup k jadierkam a jes ich. Zaujimalo by ma, odkial mas informacie, ze tieto jadierka su protinadorove. S tou vodou na zaludok, kniha 'Folk Medicine' pise, ze tepla voda (prevarena) je liek najefektivne pri chorobach zaludocnych zapalov, hyperacidity, vredov a zleho travenia. Tepla voda ma viacero efektov, okamzite znizi zvyseny kyseliny, rozptyluje zapaly, precistuje traviacu sustavu, velmi pomaha pri hojeni vredov a zahana bolesti. Tepla voda sa pije po kazdom jedle a pri zaludocnych tazkostiach a bolestiach (pol litra).
Pripominam, ze s teplou vodou mam osobne velmi dobre skusenosti.
Ccc,
pls pozri sa do temy UNAVA. Dievcina popisuje srdcove problemy. Viem, ze si kompetentna /hoci takto od PC - uf, viem, ze je to vlastne nemozne/ sa vyjadrit o naleze a subj. syndromoch. Vdaka
V tele sa vytvara plno metabolitov, ktore su celkove skodlive a preto ma telo svoj system odmorovania.
Cast z toho su aj antioxidanty(cast dostavame vonku zo stravy)cast "lapace volnych radikalov" a pod.
Ze umele hnojiva mozu podstatne zvysit obsah dusicnanov v korenovych zeleninach(osmoza a vysoke koncentracie v pode proti postupne sa uvolnujucim z prirodzenych hnojiv a hnijucich korienkov), to mi je jasne.
A ako sa hovori"co je vela, to je moc" plati zrejme aj tu.
Vseobecne intenzivne polnohospodarstvo a monokultury maju odraz na zlozeni plodin a my s tym zijeme.
priznam sa ze ani mne to nie je uplne jasné..ale pokial viem dusičnany sa do potravy dostavaju hlavne z hnojiv-syntetickych aj prirodzenych a myslym,že maju aj nejaky suvis s kyslymi dažďami,ale tym si nie som uplne ista.
v každom pripade nie su pre nase telo dobre..
no a v minulosti RNG predsa bolo prostredie a vobec vsetko uplne ine..a mozno dusicnanov bolo este viac..ibaze vzhladom na to, ze rakovina je chorobou s multifaktorialnou etiologioutak jej nizky vyskyt v minulosti nie je vôbec prekvapujuci..predsa len v minulosti nebolo tolko stresu( rakovina je dokazatelne psychosomatickou chorobou), ani obezity,ani ludia tak nefajcili, nepili a neboli taky lenivy ako su niektori dnes..