Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
cimica,
dockaj casu jak hus klasu...
viem ze su ludia ktori umoznuju aby sa to v elektronickej podobe rozsirovalo.
ja to nerobim a nemam vedomosti KTO to robi.
ale verim ze sa to v tomto roku konecne dostane k ludom potencialnym cakatelom na rakovinu.
Som zabudol dodat, ze B17 sa nachadza vo vsetkych jadierkach kostkovcov ako marhule, broskyne, slivky, jablka, hrusky (nie citrusove plody). V mensom obsahu sa nachadza v cerniciach, malinach, pohanke. Najviac B17 je vsak v marhulovych jadrach a horkych mandliach.
kosa,
a kde sa da zohnat kopia tej knihy z 89 roku o strave? da sa dakde aspon prefotit?
Cimica, myslim, ze najlepsie je pridrziavat sa prirodnej, co najmenej upravovanej stravy. Hadam Ti posluzi mojich 'Onkologickych desatoro' a cenne rady od RNG.
Desatoro onkologickych prikazani.
1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!
POZOR, nech si nik nemysli, ze tu propagujem vegetarianstvo, veganstvo, ci ine smery. Ja sam nie som vegan ani vegetarian a ani som nikdy nemal rakovinu. Avsak, uz dlho nejem bravcovinu a hovadzinu. Niekedy jem kuracie, ci kacacie maso a ryby. A ak si onkologicky pacient za ziadnu cenu nedokaze odriect maso, musi zvolit to najmenej skodlive - biele, postne, varene dusene (NIE PRAZENE, CI PECENE).
Cvikla je velmi silny detoxifikant(enzymaticke cistenie)a rakovina je spojena so zamorenim a produkuje zamorenie. Takze je to vsetko velmi logicke a pochopitelne.
Tato identicka metoda je vhodna aj mimo rakoviny, pre ludi z cystami, otravou atd.
Ucinky cesnaku sa taktiez spominaju v mnohych vyskumoch. Rakovinove bunky nie su schopne prijimat kyslik (preto ma pacient lahko sportovat, ak mu to len trochu sily dovolia) . Ulohou cesnaku (hlavne germania, ktory sa v nom nachadza), je dopravit kyslik do rakovinoveho prostredia. Len pre zaujimavost, spominany germanium bol najdeny aj v liecivej Lurdskej vode).
Nemecky onkolog Rudolf Breuss's zaznamenal 96% uspesnost v liecbe rakoviny pocas 30 rokov kariery (24000 pacientov). Ako tvrdi, nasledujuci, uplne prirodny liek, ktory dokazal ulavit mnozstvu jeho pacientov, je zalozeny na ‘vyhladovani rakoviny’ a vytvoreni zasaditosti tela. Dzus pozostava z tychto piatich jednoduchych zmesi a podava sa denne aspon 45 dni:
1 cvikla 55%
1 velka mrkva 20%
1 zeler 20%
Polovica stredne velkeho zemiaku 3%
1 redkvicka 2%
Rozmixovat a doliat prevarenu vychladenu vodu podla potreby.
Tento dzus by bolo vhodne nadviazat na spominanu 3-4 dnovu dietu pozostavajucu z len ovocnych dzusov. Po 3 dnoch ovocnej diety, pacient ma dopolodnia jest len ovocie (ovocne dzusy) a popoludni horeuvedeny zeleninovy dzus. Pacient moze mat denne jedno hlavne jedlo (nie pocas prvych troch dni!!!), pozoztavajuce s obylnin (cierny zelozrnny chlieb, pohankove vyrobky), strukoviny, rastlinne maslo, orechy, plody, zeleninove alebo strukovinove polievky, zemiaky, ryza (hneda nelupana) atd.. Odporuca sa pit zelene caje.
Cimica, myslim, ze najlepsie je pridrziavat sa prirodnej, co najmenej upravovanej stravy. Hadam Ti posluzi mojich 'Onkologickych desatoro' a cenne rady od RNG.
Desatoro onkologickych prikazani.
1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!
percentualne je 35% nasich ( zidov) obeznych.
co sa tyka ale umrtia na rakovinu tak tvorime len necelych 5% obeti, z celkoveho poctu celosvetoveho ( statistika OECD).