Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

andie,
prepac. ano pochopit iste veci ide tazko.
treba si precitat, raz dva razy i tri razy mozno i pet razy.
a dakedy dat i vlasnu iniciativu.
a dakedy i to ze nechapes(teda veci co sa nam zdaju postavene na hlavu) sa da po precitani pet i viac razy pochopit.
:)

andie

booooze, nie len ze nechapes, ale ani nevies poriadne citat..ked si este raz precitas, co som napisala, tak mozno pochopis. vies, ked to nejde na prvykrat, treba si veci precitat aj dvakrat, ci trikrat a vtedy ti mozno svitne:)

damian

KOSA, mam Ti napisat na celo, ze je to system klame. Mnohi lekari v tom systeme nevedia, aky ten system je. Klamu, ale nevediac. Su aj taki lekari, co ten system poznaju a predsa v nom pracuju a podporuju ho. A su aj taki lekari, co sa spamatali, presli na nekonvencnu medicinu a vysluzili si meno 'odpadlici'. Cest im! Vacsina lekarov je vsak takych, co klame nevediacky. Tzv naucena (zdedena) loz.

damian

KOSA, mam Ti napisat na celo, ze je to system klame. Mnohi lekari v tom systeme nevedia, aky ten system je. Klamu, ale nevediac. Su aj taki lekari, co ten system poznaju a predsa v nom pracuju a podporuju ho. A su aj taki lekari, co sa spamatali, presli na nekonvencnu medicinu a vysluzili si meno 'odpadlici'. Cest im! Vacsina lekarov je vsak takych, co klame nevediacky. Tzv naucena (zdedena) loz.

kosa

andie,
v jednej teme si napisala, ze niekto nadaval na lekarov pre to lebo vraj hovoria ''pravdu''.
skusenost je ale taka ze lekari sa snazia maksimalne utajit celu pravdu.
ak niekto nadava na lekarov ( cest vynimkam OPAKUJEME) tak urcite to nie je pre ich pravdivy pristup k nam, pacientom..

damian

Hello, ja nerozhodujem, ci su linky vhodne ci nie. Len si vsetci (aj ja) musime davat pozor, aby sme neumyselne (i umyselne) nepodporovali obchody inych. Vsak aj casto nechavam rozne linky...