Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ahojte. Paci sa mi tato debata o vitamine B17. Nemam az take velke poznatky o tejto molekule. Len by ma zaujimalo, ze aj ked uvolnenie CN iba vnadorovych bunkach, deficientnych na potrebny enzym, je takpovediac univerzalny proces. Teda by mal zaberat u vsetkych typoch rakoviny. Ale asi tomu tak nieje. Ked sa pozriete vo svete kolko slavnych ludi malo rakovinu a prehrali boj. Som si isty ze skusili rozne metody a urcite nemali nudzu zohnat vsetko potrebne k liecenie a napriek tomu zomreli...Asi zalezi aj od samotnej genetickej vybavy, nie len od toho co a ako prijmame...
Spalda(spelt, triticum spelta) je archaicky druh psenice, ktora skoro celkom upadla do zabudnutia, lebo sa tazsie mlati.
Ma vyssi obsah bielkovin, obsahuje tiez lepku ako ine psenice.
Nikde som nenasiel zmienku o B 17 pri nej, ale je to mozne, ved je to semeno.
Kedze ale B17 sa nici vysokou teplotou, len surova spalda ma moznost mat fytonutrienty.
Jedine Nemci jedia zelenu surovu spaldu(Grunkern), ale aj tam som si nie isty, ci ju susia bez prehriatia.
Idealne by bola lyofylizovana, tj susena v mraze.
Herceptin, transtuzumab, patentovana firmou Genentech (schvalena FDA 1998) na nestastie ucinkuje len zhruba na 1/4 nadorov v prsiach a trosticku bol hluk okolo bocnych ucinkov(male percento ma s toho poskodene srdce2-7%)
Ale aj tak je to znacny pokrok proti cistej chemoterapii.
Ja by som ale dal druhym alternativnym viac kreditu, lebo je ich plno prirodzenych bez bocnych nasledkov.
A podstatne sirokospektralnejsich, tj proti roznym rakovinam.
Prave som sa docital toto o revolucnom protinadorovom lieku Herceptin: 'The people talking about this drug say it is amazing because it only kills cancer cells without damaging the healthy cells. So does vitamin B17. If you eat apricot kernels, you get the same thing. Apricot kernels contain a medicine (laetrile) that selectively poisons cancer cells'.
Preklad: Ludia hovoria o tomto zazracnom lieku, ze zabija nadorove bunky bez toho aby zabijal zdrave. To iste ale robi vit B17. Ak jete marhulove jadra, dosiahnete to iste. Marhulove jadra obsahuju latku (leatril, pozn.B17, amygdalin), ktora selektivne zabija nadorove bunky.
Ahoj. Ja som sa zase docitala, ze vitamin B17 sa nachadza aj v spalde. Cize som zacala, okrem ineho, chrumat aj spaldove tycinky. :-)
Damian, prehryzol som sa cez tu madarcinu, vzal som si na pomoc aj moju polovicku,s korenami v Lucenci, ale okrem citovanie (vyzeralo to ako volny preklad clankov uz spomenutych na fore a dr Krebsa, som tam nenasiel nic noveho.
Naviec nikde nie je spomenute kolko kapsul, co v kapsuliach je, takze ked je to len olej s koncentraciou 30 mg na 1 gram, davky su primale na ucinnu liecbu.Aj cena je potom privysoka(815 korun).
Vedla na reklame chcu za amygdalin 100x 100/500 mg 23/85 dolarov..
Poznamka , ze je to typicke je pre to, ze plno vyrobkov z byvaleho vychodneho bloku casto "zabudne " uviest davky ucinnych latok, alebo daju prilis nizke na klinicku ucinnost.Pardon, slovo klinicka ucinnost mi moze doniest problemu ako inym, napr dr Mathias Rath bol upozornrny FDA, ze porusuje zakon, ked zacal predavat vitaminovu zmes s tvrdenim, ze je to vyborne na udrzbu zdravia a proti chorobam srdca.
Na to predsa ma len FDA pravo vydat povolenie niekomu, aby mohol povedat cokolvek o zdravi.