Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Najprv by som musel vediet, co obsahuje presne. Hadanie v ekonomii je dost nevdacna vec
Deionizovana voda mna stoji 15 korun za liter, v malovyrobe. Tj predajna cena po flaskovani a priamo zakaznikovi by bola asi 30 korun. Predavanie cez distributora by to vynieslo na 45 najmenej. Ak by v tom mala byt aj reklama,tak o kus viac.
A to v tom nie je zapocitane ionicka disperzia a materialy na nu.
Takze predpokladam cenu nad 50 korun za liter, samozrejme to velmi zavisi od kvantity.

RNG

Kosa , ta cena nie je realisticka. Totiz na koloidnu (striebornu medenu zmesovu) vodu musis zacinat s ultracistou vodou, cistejsiou nez destilovana, deionizovanou pod 0.5 ppm.
A aj proces anodickeho rozptylovania nie je celkom zadarmo.
Ale vo velkom by mohla byt pomerne lacna, ak by sa z nej vyrabali miliony litrov.
Ale iste drahsia, nez stolova voda!

kosa

ELEKTROLYZA VODY.
Je to bezny postup na hodinach chemije..teda aspon bol.

A to je cely ten zazrak vyroby tej vody...az na male detaily... :)

kosa

Myslim ze liter tej vody Kakuq by nemal stat viac ako 5 Ks.
Predsa, je to bezna voda z vodopotrubia, kotra sa upravuje.

kosa

mozem potvrdit ze prof. Hryhorcuk, ktory teraz posobi v Odese, prezentoval jeho vodu. Mozem potvrdit ze voda (od prof. Hryhorcuka) mala neuveritelny vplyv na moj vykon. Po vypiti 2dl vecer rano o 5 clovek u nemohol spat teda bol cerstvy.Nieco neuveritelne!
Osobne, po praci v jeho laboratoriju ( a dotknuti sa vody co zostala na zemi), mi zmizla bradavica kotra bola na palci viac ako 20 rokov! Nieco neuveritelne!. Ja to miesto kde bradavica bola vidim, koza sa zahojila, ale zostala tam malinkata jazva. Samozrejme, v porovnani s neustalym odstranovanim bradavice roznymi ''zarucenymi'' prostriedkami....je to nebo a zem.

RNG

Kaqun je koloidna mineralna voda vyrobena podobnym procesom, ako koloidna strieborna, ale vyrobca neudava zlozenie.
Iony pritomne vo vode a hyydroxidy dovoluju vyssie sytenie kyslikom, nez v cistej vode.
Spravne iony(zinok, med napr) mozu prispievat k liecivym vlastnostiam.
Vo forme koloidov a ionov vedia totiz prestupovat do tela cez sliznice, ale aj cez kozu priamo.

damian

Ludia, prave som sa z temy 'Psoriaza' dozvedel o dolezitej vode. Kosa, Ty tu vodu urcite poznas od Prof Gregortchuka z Ukrajiny. Nevedel som, ze ta voda je k dostaniu aj na SK! Voda sa vola KAQUN (www.kqn.sk ). Koli jej vysokemu obsahu kyslika a Ph je tato voda viac nez dolezita pri liecbe aj rakoviny. Ale aj taka gastritida sa tejto vody boji...

kosa

zomrel vedec LABUDA...jeden z mnohych, ktori nevedeli o rakovine to co mali vediet...ze to je METABOLICKA CHOROBA.
cest jeho pamiatke!