Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Tittel, enzymy ber osobitne, mohli by rozlozit aktivne latky druhych doplnkov.
Tak isto neber naraz probiotika a antimikrobialne.
Ale inac nepoznam nic z potravinovych doplnkov, co by mohlo byt v kombinacii skodlive.
Len kombinacie doplnkov a farmaceutickych chemickych liekov su niekedy nevhodne ba az nebezpecne.
Ked toho viacej beres, nezabudni na dostatok vody. Doplnky su totiz casto vysoko koncentrovane a treba ich dobre vodou zriedit.
preco babetka a rakovina?geneticke alebo aj enviromentalne cinitele, alebo kombinacia oboch?Kedze nezijeme v sterilnom prostredi, ani tehotne zeny, negativne vplyvy su nebezpecnejsie prave pre ne,preto sa tak casto upozornuje na stravu buducich mamiciek,aj na okolie v ktorom sa nachadzaju(napr aj pasivne fajcenie).Dalej kojenie, kolko zien dnes nekoji alebo nemoze kojit, a babetka zacinaju s umelou stravou prave v case ked si buduju imunitu, to su len priklady.Ak chorych ludi kazdym rokom pribuda, preco sa divime ze aj chorych deti sa rodi viac?
tittel: Ked kombinujes prirodne produkty, napr. nespecificky stimulator Beta-D-glukan s materksou kasickou je to v poriadku. Nase telo nema enzym ktory by stiepil B-D-glukany, a navyse posobia aj korpuskularne, nemusia byt rozpustne. Rozpustnost uz znamena chemicky zasah, cim sa moze a aj znizuje aktivita.
Kazde posobia nejakym sposobom, su (niektore)chemicky odlisne...
fiha, RNG, to je hrozne! odkial mas tolko info? ved to ani lekari nevedia!
a co detske leukemie, ci lymfomy a tak, a nadory mozgu a pod.
Rakovina pluc nie je len zo zamorenia, moze byt sposobena poskodenim pluc roznymi virusami a bakteriami. Dokonca aj parazit cicavica pecenova ma dnes stadia zijuce v ludskom organizme, ktore pred zamorenim z kozmetiky(propyl a izopropyl alkohol)nemohli sa v ludskom tele priamo rozmnozovat. Zygoty(jedna z larvalnych stadii cicavice)pri svojej cinnosti vylucuju karcinogenne latky, ktore mozu sposobit rakovinu pluc alebo pecene.
Ked si tak vsimneme vacsinou u strasich ludi sa objavuje rakovina, preotoze imunitne bunky, ktore sa podielaju na vychatavie volnych radikalov uz nie su tak efektivne. Denne sa nam vytvori v tele stovky tisice volnych radiklov, ktore su vsak efektivne vychatane.
To ze sa vyskutuje uz aj u deti je dane geneticky, jednoducho porucha imunologickeho dohladu, nedostatocna ochrana imunitnym systemom...
...napadlo mi, ze ako to, ako je mozne ze napr. aj male deticky a babatka ochoreju na rakovinu, ktore este ani nemali sancu si nejak stravou ci inak zhumplovat organizmus! tak preco, no a tiez som citala o dievcatku, ktorej ako 2-rocnej! diagnostikovali rakovinu PLUC!!!pluc, na ktoru ochoreju fajciari po 30 rokoch fajcenia! hm, tomu nerozumiem. preco je teda tato zakerna choroba aj u tak malinkych deticiek.
Tiez sa chcem spytat na lyzin, ci lysin. co to je? citala som, ze blokuje rast poskodenych buniek...?damian, RNG,...viete sa k tomu vyjadrit?
damian, prosim ta, alebo kto , neviem, ale raz tu bol link na tu stranku kde boli ponukane tie naplaste s B17. mozte to znovu hodit, please? dakujem
Kiki to je pravda ja len tym chcem povedat ze pravdepodobne treba kombinovat viacere pristupy k lieceniu rakoviny a niekedy ani to nepomoze.
a kolko neslavnych sa z rakoviny vyliecilo :-)