Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Tittel, enzymy ber osobitne, mohli by rozlozit aktivne latky druhych doplnkov.
Tak isto neber naraz probiotika a antimikrobialne.
Ale inac nepoznam nic z potravinovych doplnkov, co by mohlo byt v kombinacii skodlive.
Len kombinacie doplnkov a farmaceutickych chemickych liekov su niekedy nevhodne ba az nebezpecne.

Ked toho viacej beres, nezabudni na dostatok vody. Doplnky su totiz casto vysoko koncentrovane a treba ich dobre vodou zriedit.

kiki

preco babetka a rakovina?geneticke alebo aj enviromentalne cinitele, alebo kombinacia oboch?Kedze nezijeme v sterilnom prostredi, ani tehotne zeny, negativne vplyvy su nebezpecnejsie prave pre ne,preto sa tak casto upozornuje na stravu buducich mamiciek,aj na okolie v ktorom sa nachadzaju(napr aj pasivne fajcenie).Dalej kojenie, kolko zien dnes nekoji alebo nemoze kojit, a babetka zacinaju s umelou stravou prave v case ked si buduju imunitu, to su len priklady.Ak chorych ludi kazdym rokom pribuda, preco sa divime ze aj chorych deti sa rodi viac?

prieskumnik

tittel: Ked kombinujes prirodne produkty, napr. nespecificky stimulator Beta-D-glukan s materksou kasickou je to v poriadku. Nase telo nema enzym ktory by stiepil B-D-glukany, a navyse posobia aj korpuskularne, nemusia byt rozpustne. Rozpustnost uz znamena chemicky zasah, cim sa moze a aj znizuje aktivita.
Kazde posobia nejakym sposobom, su (niektore)chemicky odlisne...

tittel

Pre RNG, ale aj inych: Je mozne kombinovat doplnky ako germanium 132, Lapacho, Beat-glukan, aloe vera, IP6, Inozitol, enzymove doplnky a pod. medzi sebou? Nezacnu sa medzi sebou "bit", cim by sa mohla znizit ich ucinnost alebo by dokonca zacali byt skodlive? Dakujem

silvii

fiha, RNG, to je hrozne! odkial mas tolko info? ved to ani lekari nevedia!
a co detske leukemie, ci lymfomy a tak, a nadory mozgu a pod.

RNG

Rakovina pluc nie je len zo zamorenia, moze byt sposobena poskodenim pluc roznymi virusami a bakteriami. Dokonca aj parazit cicavica pecenova ma dnes stadia zijuce v ludskom organizme, ktore pred zamorenim z kozmetiky(propyl a izopropyl alkohol)nemohli sa v ludskom tele priamo rozmnozovat. Zygoty(jedna z larvalnych stadii cicavice)pri svojej cinnosti vylucuju karcinogenne latky, ktore mozu sposobit rakovinu pluc alebo pecene.

prieskumnik

Ked si tak vsimneme vacsinou u strasich ludi sa objavuje rakovina, preotoze imunitne bunky, ktore sa podielaju na vychatavie volnych radikalov uz nie su tak efektivne. Denne sa nam vytvori v tele stovky tisice volnych radiklov, ktore su vsak efektivne vychatane.
To ze sa vyskutuje uz aj u deti je dane geneticky, jednoducho porucha imunologickeho dohladu, nedostatocna ochrana imunitnym systemom...

silviia

...napadlo mi, ze ako to, ako je mozne ze napr. aj male deticky a babatka ochoreju na rakovinu, ktore este ani nemali sancu si nejak stravou ci inak zhumplovat organizmus! tak preco, no a tiez som citala o dievcatku, ktorej ako 2-rocnej! diagnostikovali rakovinu PLUC!!!pluc, na ktoru ochoreju fajciari po 30 rokoch fajcenia! hm, tomu nerozumiem. preco je teda tato zakerna choroba aj u tak malinkych deticiek.
Tiez sa chcem spytat na lyzin, ci lysin. co to je? citala som, ze blokuje rast poskodenych buniek...?damian, RNG,...viete sa k tomu vyjadrit?
damian, prosim ta, alebo kto , neviem, ale raz tu bol link na tu stranku kde boli ponukane tie naplaste s B17. mozte to znovu hodit, please? dakujem

prieskumnik

Kiki to je pravda ja len tym chcem povedat ze pravdepodobne treba kombinovat viacere pristupy k lieceniu rakoviny a niekedy ani to nepomoze.