Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Opakujem, B17 na SK neexisyuje (v predaji) a ani dlho asi nebude a to vdaka firmam, co propaguju chemoterapiu. Na SK je B17 len v prirodnej forme - v potravinach.

damian

Tie reklamy vpravo su automaticke 'reklamy'. Kedze tato tema je o B17 a casto sa B17 spomina, vyhladavac google automaticky ponuka stranky, kde sa B17 spomina. Teda, aspon si myslim, ze to tak je. Treba sa opytat Andreja administratora.

siliia

no tak si predstav RNG, ze, ak je teda pravda, co som sa docitala na stranke BADATEL-od damiana, tak som dobre uvazovala o tom lysine a to ma len tak napadlo, lebo viem ze tlmi rast buniek a virusov, tak je tam spomenuty v liecbe nadorov aj lyzin. a este aj vit.B15-co to prosim ta je a v com sa nachadza?

silviia

inak, ako tak nad tym premyslam o diskusii k b17 a jeho nemoznosti si ho zakupit napada mi velmi cudna vec a teraz neviem co si o tom mysliet. : vsetci tu sa po nom zrazu zhanaju, a niet ho. no a zrazu sa tu vpravo objavi reklama s vyrobenym pripravkom b17 v anglictine...ci to teda cele, toto tu, nebola len priprava na jeho reklamu a predaj? co by az tak nevadilo,pokial by bol naozaj tak ucinny, ako sa tu tvrdi, ale odkial viete o jeho ucinku? od tej firmy?alebo z nejakej skusenosti? vyskusal to vobec niekedy niekto a vyliecil sa?bolo by to super.ale to ma len tak napadlo, dufam, ze je to nahoda. a mozno firma vyuzila tuto debatu a hodila sem reklamu,co nie je zle,ak to ozaj pomaha, je to fajn

silviia

a ten lyzin teda spomaluje, ci zrychluje ich rast, lebo rast virusov, hlavne herpetickych brzdi, tam sa to vyuziva, a aj rast celkovo, preto v obdobi rastu-deti, sa vraj nesmie tak neviem

RNG

Lysin(lysine) je zakladna aminokyselina, nachadza sa v mnohych zdrojoch.
Niektore z aminokyselin zrychluju rast nadorov, niektore spomaluju, ale neviem o tom, ze by to velmi ovplyvalo, aby sa to nejak pri liecbe vyuzivalo. Mozno.

silviia

Tiez sa chcem spytat na lyzin, ci lysin. co to je? citala som, ze blokuje rast poskodenych buniek...?damian, RNG,...viete sa k tomu vyjadrit?
damian, prosim ta, alebo kto , neviem, ale raz tu bol link na tu stranku kde boli ponukane tie naplaste s B17. mozte to znovu hodit, please? dakujem,
...a na akej stranke v madarcine ste citali o tom oleji z marhulovych kostok vyrabanych v madarsku? chcem si precitat. dakujem za adresu