Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
no tak si predstav RNG, ze, ak je teda pravda, co som sa docitala na stranke BADATEL-od damiana, tak som dobre uvazovala o tom lysine a to ma len tak napadlo, lebo viem ze tlmi rast buniek a virusov, tak je tam spomenuty v liecbe nadorov aj lyzin. a este aj vit.B15-co to prosim ta je a v com sa nachadza?
inak, ako tak nad tym premyslam o diskusii k b17 a jeho nemoznosti si ho zakupit napada mi velmi cudna vec a teraz neviem co si o tom mysliet. : vsetci tu sa po nom zrazu zhanaju, a niet ho. no a zrazu sa tu vpravo objavi reklama s vyrobenym pripravkom b17 v anglictine...ci to teda cele, toto tu, nebola len priprava na jeho reklamu a predaj? co by az tak nevadilo,pokial by bol naozaj tak ucinny, ako sa tu tvrdi, ale odkial viete o jeho ucinku? od tej firmy?alebo z nejakej skusenosti? vyskusal to vobec niekedy niekto a vyliecil sa?bolo by to super.ale to ma len tak napadlo, dufam, ze je to nahoda. a mozno firma vyuzila tuto debatu a hodila sem reklamu,co nie je zle,ak to ozaj pomaha, je to fajn
RNG, co ty na to? ako sa ti pozdava ta stranka a ten vyrobok? prezrel si to?
a ten lyzin teda spomaluje, ci zrychluje ich rast, lebo rast virusov, hlavne herpetickych brzdi, tam sa to vyuziva, a aj rast celkovo, preto v obdobi rastu-deti, sa vraj nesmie tak neviem
Lysin(lysine) je zakladna aminokyselina, nachadza sa v mnohych zdrojoch.
Niektore z aminokyselin zrychluju rast nadorov, niektore spomaluju, ale neviem o tom, ze by to velmi ovplyvalo, aby sa to nejak pri liecbe vyuzivalo. Mozno.
Tiez sa chcem spytat na lyzin, ci lysin. co to je? citala som, ze blokuje rast poskodenych buniek...?damian, RNG,...viete sa k tomu vyjadrit?
damian, prosim ta, alebo kto , neviem, ale raz tu bol link na tu stranku kde boli ponukane tie naplaste s B17. mozte to znovu hodit, please? dakujem,
...a na akej stranke v madarcine ste citali o tom oleji z marhulovych kostok vyrabanych v madarsku? chcem si precitat. dakujem za adresu