Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
o BERES- ovych kvapkach najdes tiez nemalo info na internete, tak si vygugluj.
inac Doktor BERES v Madarsku sa tiez zaoberal tym ako dodat telu latky potrebne pre biochemicke procesy, kotre v nasej strave u DAAAAVNO boli nedostatkom....uz velmi daavno.
a vymyslel.
Jeho kvapky, majuce pomerne zastupenie dolezitych komponentov su vybornych ANTIRAKOVINOVYM pomocnym liecebnym prostriedkom.
a co su to beresove kvapky?
co obsahuju a na aku terapiu boli povodne vyvinute?
dik
silviia,
B17 je volne dostupny v GENETICKY NEMODIFIKOVANOM ovoci a zelenine ( tam sa to vola laetrile).
Forma PATENTOVANA sa vola Laetrile ( ci Amygdalin), a je dostupna vo forme chemickej (tablety ci injekcije).
silviia,
svojho casu boli u nas kupit aj vyborne BERES-ove kvapky, kotre sa tiez pouzivaju ako cast protirakovinovej terapije...
Pred x rokmi zme zacali tieto kvapky zhanat ( nejakych 3-5 dozadu) a cuduj sa svete NEBOLI...prestali ich dovazat z Madarska....Ale na internete sa daju kupit....
Inac Dr BERES vymyslel vyborny MULTIVITAMINOVY DOPLNOK STRAVY tie jeho kvapky, a mozeme ti zodpovedne prehlasit ze niektore chorobne stavy, kotre sa rokami nelepsili ( chronicke rozumej neliecene), tak ZO DNA NA DEN nastavalo rapidne zlepsovanie, a do mesiaca dvoch uplne vyliecenie...
takze asi tak.
ak sa budeme dalej takto prizerat, tak pride doba kedy za obycajne nadychnutie sa budu vyzadovat platit peniaze. potom to uz nebude sranda...
silviia,
rakovine podlahli okrem ineho aj: George HARRISSON - byvaly clen BEATLES; Linda McCARTNEY-manzelka Paul-a McCARTNEY-ho, byvaleho clena skupiny BEATLES, Stevie McQUEEN, znamy herec z filmu SEDEM STATOCNYCH, a nedavno aj Marian ZEDNIKOVIC, a pred viac ako 20 rokmi aj EVA KOSTOLANYIOVA-vyborna spevacka.
Nie su umrtia znamych a hlavne NECHUDOBNYCH ludi fantastickym kolieskom do toho velkeho stroja pod nazvom '''neliecitelnost rakoviny'''?...
reklama '''neliecitelnosti''' rakoviny, ktoru zaplatili tito bohaci roznym firmam propagujucim '''neliecitelnost''' rakoviny, alebo liecitelnost rakoviny '''len CTH ci RTH'''....
Inac PAVAROTTI potvrdzuje znamy statisticky fakt ze obezni ludia maju rakovinu CASTEJSIE, v porovnani z ludmi neobeznymi. :)
Silvi, urcite aj taky Pavarotti vyskusal vsetko preto aby sa zbavil rakoviny. Ale B17 zas nemozno pokladat za nieco nadpozemske, ze u kazdeho v akomkolvek stadiu rakoviny zaberie a vylieci sa. To je nemozne...
inak, zabudla som sa spytat?
co hovorite na to, ze pavaroti podlahol rakovine?
nepoznal b17?
aj takej osobnosti ho lekari a farmaceuti utajili?nik ho nemal rad?
ako to ti ludia z farmaceutickych firiem riesia ked niekto z ich blizkiych ochorie? tiez ho nechaju umriet alebo ked sami ochoreju?-napchavaju sa chemoterapiou?to mi nieje dost jasne-ked podlahne nejaka vyznamna osobnost-preco ani v takomto pripade aspon akoze tajne nepomozu ak sa ozaj da. myslim ze kazdy chory rad vyskusa vsetko dostupne len aby sa uzdravil a dalej zil, nie?
damian prosim ta, ta stranka co si raz davno pradavno dal na nu kdesi odkaz z tymi naplastami b17 co sa daju aj u nas zohnataka to bola. prosim napis ju este raz. a k liecbe coho vlastne boli este urcene? co ine este obsahovali?
diky damian, RNG
a pozreli ste aj tu reklamu na B17?
ze ci je to ciste prirodne a davky postacujuce? a co za to chcu?
ked to teda existuje-preparat v kapsuliacha tusim kvapkach B17, tak vy co ste v zahranici si ho predsa mozte zakupit, ci nie?
no a my tu si ho mozme dat doviest ci objednat,
preto tie reklamy asi bezia, ze sa to da kupit,
len tomu nerozumiem, bo je to v angline,
ze ci je ta firma spolahliva
Sylvia, B 15, pangamin sa nachadza hlavne v pivovarskych kvasniciach, pod tumtyo menom sa na Slovensku a v Cechach pivovarske kvasnice predavaju. Kolko tam je naozaj Pangaminu neuvadzaju(typicke...).
Ja som doviezol v poslednej zasielke cisty B 15 (calcium pangamate, 50 mg), som zvedavy, ci mi ho schvalia, v kazdom pripade ak ho chces, spytaj sa konatelky.
info na lyzin(lysine)
en.wikipedia.org
jeho ucinok proti vyrusovym chorobam
en.wikipedia.org
Je toho strasne vela, velmi vedecke, asi si budem muset pockat na nejaky jednoduchsi clanok, ktory jasne napise, kolko toho lysinu treba a v akej forme a aky celkovy ucinok na priebeh rakoviny alebo jej pripadne odstranenie to ma.
Preco male deti maju rakovinu ked este nemali cas zle sa stravovat? Spravna otazka. Netreba zabudat, ze dieta uz ppri narodeni zilo v tele matky a ktovie, ako sa ta stravovala. Taktiez, male dieta moze mat poruchu vylucovania pankreatickych enzymov, ktore kontroluju trofoblast. A neposlednym dovodom moze byt psychika, bud psychika matky pocas tehotenstva alebo zdedena nenavist, hnev, stres a teda negativne nervove vzruchy u dietata (to vsetko ma negativny vplyv aj na pankreas).