Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

VSVS, este si nepochopil/a? Nehram sa na doktora a som rad, ze do skupiny lekarskeho establismentu nepatrim a ani nikdy nebudem...., ...bavme sa prosim o rakovine alebo o zdravi vobec..., ja sa nemienim a nevladzem donekonecna natahovat na koninach, ktore nemaju zmysel..., ja Kosa, RNG a ZDS a mnohi iny (vid archiv) sme tu preto, aby sme ludom dali informacie o pozadi rakovinoveho biznisu (a biznisu vo vseobecnej medicine vobec)..., ...a mozem Ta potesit, lebo som dnes nadranom dostal email od isteho autora z organizacie Campain for the Truth in Medicine ('Kampan za pravdu v medicine'), s ktorym sa mame stretnut, aby sme sa dohodli na autorskych pravach a preklade jeho knih do SK a CZ. Takze, ak chces, urobis lepsie, ak ma poinformujes viac o dobrych a lacnych vydavateloch na SK a CZ... Dik!

zds

To, ze zomieraju miliony ludi na rakovinu a na hladani jej liecenia je fakt.
Nasadenie je velmi vysoke, mnoho penazi, hlav, techniky...
Fakt je aj ten, ze efektivnost liecenia rakoviny je velmi nizka.
Osobne som nazoru, ze rakovina nie je banalne ochorenia (mozno to nakoniec ani kosa nemysli doslova, skor tak, ze sa ho nemame tak bat, aby nam to zviazalo ruky a mysle pri jej lieceni, hm, kosa?)
Tato tema je o hladani inych smerov liecenia a prevencii.
Nove pohlady su nevyhnutne, lebo si myslim, ze pri lieceni rakoviny (a nielen jej) sa ako ludstvo pohybujeme v zacarovanom kruhu.
Napr. tema Desatoro pri onkologickych ochoreniach podla mna patri medzi najlepsie temy na tomto webe vobec.
Ide na podstatu „veci.“
Ze to napisala sestra, ktora nie je doktor?
Ak by vam to pomohlo, naozaj by vam to vadilo?
Vedel by som napisat viacero pripadov zo svojho blizkeho okolia, ked sa ludia vyliecili z narocnych ochoreni netradicnym pristupom, bez lekarov.
Bolo by absurdne ich za to odsudzovat, nie?

svatka

Určitě dostane Damián nějakou cenu za výskum, takových mudrlantů je málo. Stále jen www.----- kdyby měl rakovinu tak by se posr........ a pak by se vidělo, zda by odmítl chemoterapie nebo ozářky, když nejde o něho to se to radí.

vy ste vsetci sisi

Damian je nejaka sestra na psychiatrii a hra sa tu na nejakeho doktora.. Je ine radit ludom a ine sa na nieco hrat.. A ty kosa, ty sa nauc pravopis najprv, ked mi chces radit..

damian

KOSA, podporujem resperate, ale len v kombinacii so stravou a zivotnym stylom. A dalej, tato stranka je v rozpore s pravidlami, bo propaguje produkt, tak pozor na administratora. Ale ano, viem, ze resperate je ucinny prostriedok. Zial, pre SK a CZ nema zatial vyznam, kedze resperate je v anglictine. Uz som tam davno volal a pytal som sa ich na ine jazyky. Zial, neuspesne...

kosa

oponente: hovor za seba.
casy totalitne mozno este nie su prec, ale jednoznacne nepatria do demokratickej spolocnosti.

oponent : damian

A DAMIANE,ŽÁDÁME TĚ NECHOĎ NA "NÁŠ" CHAT.MY JSME BEZVADNÁ PARTA A NIKDO,ALE SKUTEČNĚ,NIKDO NA TEBE NENÍ ZVĚDAVÝ.ŽIJ SI JAK CHCEŠ,ALE "NÁS LYMFOMÁKY" VYNECH.DĚKUJI...SBOHEM !!!