Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Mila oponentka, ako myslis, si organizmus vybuduje obranny system a nembde mat rado streptokoka, stafylokoka ci idtiotkoka? Ti lekari, co ludom len tak bez rozmyslu predpisuju ATB, by mali byt postaveni pred sud a zbaveni lekarskeho diplomu. Mila oponentka S., si hlucha a slepa, lebo necitas, ci vecne pisem. Mala by si si VAZNE vstupit do svedomia a spamatat sa. Bude Ti lepsie a budes mat omnoho vacsiu nadej, ze sa Ti Tvoj lymfom nevrati. Ale, je to na Tebe. Ja Ti Tvoju pravdu nevezmem. A ak mam byt uprimny, absolutne sa nedivim, ze trpis touto chorobou...

damian

Nuz, asi by som sa mal vratit na chat lymfomhelp.cz a osobne Ti vysvetlit, ze tomu dievcatu nedoporucujem len to, co si napilala ale i megadavky vita C. Dalej, tato holka nie je prave po chemoterapii, ale DVA roky po chemoterapii. A bud si ista, ze ak do seba bude 'cpat' ATB a inu chemiu ako tantum verde kazdych par mesiacov, jej imunitnemu systemu to neprospeje ale naopak. Zabudla si spomenut, ze tejto holke napriklad uz nezabera ani to spominane a toxicke tantum verde. PRECO? Len rozmyslaj, preco?!

oponent : damian

Damian otravuje všechny chaty na Slovensku i v Čechách.S rakovinou osobní zkušennost nemá,lékař to není.
To,že rakovina je banální choroba,to propaguje všude na podobných chatech.Lidem,kteří jsou po léčbě rakoviny a nyní mají streptokoka-radí,aby si proplachovali krk vodou,propolisem a jedli česnek.Antibiotika nedoporučuje.Jendna pacientka po rakovině má díky streptokokovi vyšší ASLO,a tento člověk jí radí-pít po 2 hodinách vodu,propolis a česnek.Udělejte si obrázek sami....Ale to je fanatik,který neuzná jiný,než svůj názor...S ním si zde užijete...

damian

Predstav si VSVS, vcera som nad tymi prednaskami na SK rozmyslal.....Ale som rozmyslal, ako dostat isteho vyskumnika v tomto obore na SK (prave sa totiz s Kosom chystame na taku jeho prednasku v Londyne)www.credence.org Organizuje to organizacia Kampan za pravdu v medicine.

vy ste vsetci sisi

Vies co Damian, ja by som radsej videl nejake ciny z tvojej strany. Takze tie stranky si kuknem a rad dojdem na tvoju prednasku (dufam, ze sa rozhybes a ked mas take unikatne znalosti a poznatky) tak velmi rad ti aj tie prednasky zorganizujem (zahranicie takisto)

damian

Chod na stranku -odkaz odstránený- klikni na rubriku medicine a tam Ti krasne vysvetlia veci, o ktorych sa tu bavime. To bude najlepsie. Potom prid a budeme sa bavit.