Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Precital a aj tak ma nahnevala ta poznamka!
To je jedna vec a druha vec, zoberte sa, organizujte stretnutia, prednasky, spracujte nejake materialy, napiste knihy, ja urcite rad pridem a naucim sa od Vas.. Chodte von a pomahajte ludom!
Myslim, ze keby niekto z mojej rodiny nedajboze zomieral na rakovinu a taka kosa by tu vyhlasila, ze je to banalna choroba, mna by to poriadne nahnevalo!!! My sme v rodine rakovinu nemali, mas pravdu, viem o nej prd, ale to, ze to nie je banalna choroba, to viem s istotou!!! Pracujes v nemocnici, na akom oddeleni? Si doktor?
'More people today are making a living from cancer than are dying from it'.
Griffin, G Edward World Without Cancer, www.realityzone.com
Preklad: Viac je tych co sa na rakovine prizivuju ako tych, co na nu umieraju.
Damian, nikto nezapara. Len ma vie velmi rozculit, ked niekto tu pride s vyrokom, ze rakovina je banalne a lahko liecitelne ochorenie a pritom tolko ludi na to zomiera!!!!!!!!!!!!! Preco sa vy mudrlanti nezoberiete, nenavstivite nemocnice a nerobite prednasky napriklad na onkologickom oddeleni o tom ako je rakovina banalne ochorenie a nepomozete tym ludom?!! Kosa by si mal nastudovat vyznam slova banalny!
'VY STE VSETCI SISI (DALEJ LEN 'VSVS')! Co zaparaz, preco si neprecitas vsetko pekne od zaciatku? Bud si isty, ze nasa KOSA robi vsetko, co je v jeho silach a moznostiach - informuje a aj uspesne informuje ,lebo osobne viem, co dokazal. Len sa Ty pochval, co vies o rakovine a potom sa budeme bavit. Bavime sa to o relevantnostiach. Na irelevantnosti nemame cas!
Kosa, ked si taky mudry, co nezalozis nejaky projekt a nesnazis sa tie tvoje prevratne myslienky prezentovat namiesto sedenia pri pocitaci a mudrovani? Co robis preto, aby tvoje vyhlasenie, ze rakovina je banalne a lahko liecitelne ochorenie, sa stalo skutocnostou a pomohlo inym ludom? Velmi by ma to zaujimalo, co preto robis (okrem toho mudrovania na tejto stranke)
vy ste vsetci sisi,
chod radsej na stranku DR RATH-a.
tam to budes mat ZARUCENE A AJ Z TITULOM! xixi.
( len sa NEOSTRAS, ako MALO O TOM VIES- R. GRIGOROV)