Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Pocujte, ja otvaram oci nasiroko, ked citam, co pisete. Citate vobec, ze vam pisem, pijte vodu kazde dve hod. dva pohare??? Myis. uz zase? Minule si mala MS a teraz nieco ine? To myslis vazne, ked pises, ze sa bojis, ze mas rakovinu v mozgu??? Prosim, musis sa ukludnit. Hadam len nemas fakt priznaky hypochondrie..., A co pijes, ked sa najes?

myis

Musim ist za doktorom, nech mi nieco poradi. Moja gynekologicka tu stoji za prd, len rychlo rychlo tak som sa rozhodla zmenit. Prva doktorka, ktora ma v Spanielsku sklamala.

myis

U mna je to skor ako keby som sa neustale bala, neustaly strach. Take pocity su to, ze sa nemozem uvolnit. Ako ked mas pred nejakymi skuskami a si napnuty ako struna. Ja mam taky pocit napatia. Brala som Xanax a ten bol super - som bola relaxovana, ale teraz nemozem

myis

ani nie cely den, no skoro. Ked sa najem a napijem tak to prejde. Lenze potom mi je zas zle od zaludka (som tehotna).. Mna ale priserne boli chrbat a krk.. Uplne a az tak, ze to citim stale

myis

Ja to mam od piatku. Mam novu robotu a takisto som cerstvo tehotna a bola som v hroznom strese posledne dni.. Plus musela som vysadit nejake lieky tak ja neviem, ci to mam z toho

jarik

myis...a ako dlho to mas? ja tom mam uz cely tyzden a hen od rana, ked vstanem... a niekedy mi este popri tom busi srdce..aj tebe busi srdiecko?