Pravda o rakovine - VITAMIN B17

myis

No, ja som tehotna a takisto mi v piatok zacalo byt akosi divne, mam migrenu, boli ma hlava a cely chrbat. Ale myslim, ze to ma nieco s chrbatom, lebo ma aj cely krk boli. A hlava hlavne v zatylku a vpredu. Plus mi je zle od zaludka. Dufam, ze nemam nejaky nador na mozgu

jarik

Ahoj Damian...nevies nahodou, ked mi brali krv na kardiologii a robili mi vysetrenie, tak ci to vysetrenie zahrnovalo aj vysetrenie na biele a cervene krvinky?

damian

A teda, este predtym, ako pojdes na vysetrenia, urob si na papieri denny pitny plan, podla ktoreho budes pit dva pohare cistej vody (nebublinkovej!!!) kazde dve hodiny. Uvidis, co to s tebou urobi...

damian

A migrena a chrbtica uzko spolu suvisia a hlavne krcna chrbtica. Nie si chronicky dehydrovany??? Pijes dva a pol litra vody denne?! Pozor, nemyslim pod 'vodou' ziadne ine tekutiny. Veeeeela ludi ma vazne problemy, bo cely den piju vsetko mozne, len nie vodu...

jarik

ahojte..vie mi niekto poradit? ked som bol na hokeji z nicoho nic mi prislo zle, dostal som tlaky do hlavy, busilo mi srdce a myslel som, ze odpadnem,.teraz cely tyzden mam tlaky v hlave,ale tie tlaky trvaju od rana do vecera a niekedy mi aj busi srdce? mali ste niekto nieco podobne , aby vam od rana do vecera pulzovala hlava od tlaku?

jarik

Caute..ako tak citam vase problemy, tak sa musim pridat..vyse tyzdna mam problem s tym, ze mam hrozny tlak v hlave, taky pulzujuci, ktory trva cely den, hrozne mi busi srdce a boli aj chrbtica..mam taky pocit, akoby to vychadzalo z chrbtice..bojim sa, ci to nahodou nie je rakovina..mam pred sebou este nejake vysetrenia, tak uvidim, ale je to take strasne , ze sa to neda vydrzat...uzdravte sa co najskor...

damian

Medicina je horsia ako umenie automechanika, verte mi. Ak pride auto k automechanikovi, ten 'lieci' cele auto. Nemame autoopravovne,kde by boli oddelenia karburatorove, agregatove, alternatorove, elektricke, vyfukove, palivove atd. jednoducho, mechanik hlada pricinu a spojitosti medzi jednotlivymi sustavami. ZIAL, v medicine je to inak, kozne, ocne, neurologicke, psychiatricke, onkologicke a napokon patologicke...a zabuda ca na CELOK a extremne dolezite suvislosti medzi jednotlivymi sustavami. (mozno aj preto automechanici v zahranici su casto plateni lepsie ako lekari...