Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
a Damian, nevies nahodou ake su priznaky pri leukemii?
Ahoj Damian...nevies nahodou, ked mi brali krv na kardiologii a robili mi vysetrenie, tak ci to vysetrenie zahrnovalo aj vysetrenie na biele a cervene krvinky?
Dalsie smutne fakty.....dnes.atlas.sk
ahojte..vie mi niekto poradit? ked som bol na hokeji z nicoho nic mi prislo zle, dostal som tlaky do hlavy, busilo mi srdce a myslel som, ze odpadnem,.teraz cely tyzden mam tlaky v hlave,ale tie tlaky trvaju od rana do vecera a niekedy mi aj busi srdce? mali ste niekto nieco podobne , aby vam od rana do vecera pulzovala hlava od tlaku?
Caute..ako tak citam vase problemy, tak sa musim pridat..vyse tyzdna mam problem s tym, ze mam hrozny tlak v hlave, taky pulzujuci, ktory trva cely den, hrozne mi busi srdce a boli aj chrbtica..mam taky pocit, akoby to vychadzalo z chrbtice..bojim sa, ci to nahodou nie je rakovina..mam pred sebou este nejake vysetrenia, tak uvidim, ale je to take strasne , ze sa to neda vydrzat...uzdravte sa co najskor...
Medicina je horsia ako umenie automechanika, verte mi. Ak pride auto k automechanikovi, ten 'lieci' cele auto. Nemame autoopravovne,kde by boli oddelenia karburatorove, agregatove, alternatorove, elektricke, vyfukove, palivove atd. jednoducho, mechanik hlada pricinu a spojitosti medzi jednotlivymi sustavami. ZIAL, v medicine je to inak, kozne, ocne, neurologicke, psychiatricke, onkologicke a napokon patologicke...a zabuda ca na CELOK a extremne dolezite suvislosti medzi jednotlivymi sustavami. (mozno aj preto automechanici v zahranici su casto plateni lepsie ako lekari...