Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Myis, za firmou Higher Nature sa pravdepodobne skryva niekto iny, lebo sa neviem dobojovat ku profilu spolocnosti(vznik, vlastnici, akcie, obrat) Uvadzaju len lokaciu a telefony.
Ich produkt Serotone(50-100 mg 5-HTP) tak isto tvrdi, ze to nie je vhodne pre tehotne zeny
Ten 5-HTP, co mam ja je od firmy Higher Nature, nie je tam nic napisane o tehotnych tak si zoberiem
Oficialne nie( teda tak je to napisane na flaske ako aj na vsetkych inych potravinovych doplnkoch z USA), ale neoficialne -je to neskodna latka...
Inak, 5-HTP mam, mozem ho brat aj ako tehotna?
Dik RNG, skusim, mam strasnu migrenu dnes a nemozem zobrat ani ziadny liek. Neviem, ci je to z tehotenstva, lebo taku migrenu som este nemala. Ale v sobotu mam termin s jednym holistickym maseromm - Reg Lenney The Holistic Coach a uvidim, vraj lieci bez liekov
Myis, skus 5-HTP alebo jedla, ktore obsahuju vela tryptophanu(napr morka)pravidelne kazdy den.Kedysi sa odporucal pohar tepleho mlieka pred spanim, teraz som si nie isty...
A ber aj rybacie oleje(3x3gramy)
ahoj damian...a ten chemodectom je len nezhubny,alebo moze byt aj zhubny?
damian...v piatok mi robili sonografiu na krku a pozerali mi cievy..lekar spominal, ze sa mu tam nieco nepaci, ze musi vylucit nador..spominal chemodectom..pocul si nieco o tom? nevies nahodou, co to je?
damian, ja viem, som hrozna, nadajam sa bublinkovou vodou, lebo mi dosla normalna (teraz ma asi posles niekam, haha).. Som tehotna, ako uz vies, prestala som brat Xanax a zas sa mi ten strach vratil. Brala som ho sice len tyzden, ale bola som v pohode. K tomu neurologovi musim zbehnut takisto. Stale mam strach ci to nie je SM alebo nador na mozgu..