Pravda o rakovine - VITAMIN B17

oponent : damian

Damiane,pro pravdu se člověk zlobí,že??? No,dokonce nejsi vítaný ani na zdravie.sk...ale to ty nevidiš.Oslavujeme my tady a i na slovenském chatu....bude velký mejdan.....A snaž se nás už neotravovat....NIKDO TĚ NEMUSÍ.JEN JSEM NAKOUKLA,CO DOPORUČUJEŠ A ONI MAJÍ NA TEBE "PIFKU" NA VŠECH CHATECH,KDE SE ŘEŠÍ RAKOVINA,A TO SE MŮŽE KAŽDÝ PŘESVĚDČIT.VČERA TI TO NANDALI I NA ZDRAVIE.SK,TAK SNAD UŽ BUDE POKOJ.....Vidím,že máš oponenty všude !!!Prosím,neraď lidem to,co se popírá i na www.zdravie.sk,každý má možnost tam nakouknout.A tvého vyhrožování se nebojím,a nikdo se tě nebojí.Jen myslím,že by neměl chodit někdo takový jako ty mezi takto nemocné lidi.Těma radama jim nepomáháš vůbec.A opět jsi porušil slib a jsi tu stále....na chatech,kde o tvé rady skutečně nestojí.Uznáváme své lékaře,jim věříme a jsme optimisté (alespoň většina)....

kosa

Peter Stanek, poradca predsedu vlady R.Fica v dnesnom vydani (22.9.2007, pozn. kosa) povedal ze na farmaceuticky vyskum ide 90 MILIARD $....
podla nasich dostupnych udajov tato suma je okolo 150 MILIARD $ pravda v nej su zapocitane rozne INE vykony kotre z vyskumom nemaju nic spolocne.

kosa

nepochybujuc, biochemicke procesy nasho telicka sa daju popisat na milion tisickach roznych strankach.
avsak proces vzniku rakoviny (premena bunky kmenovej na bunku zarodocnu) je vecov jednej vetsej A3 stranky ( to aj z rezervov).

kosa

vyznam slova BANALNY = technicky NEKOMPLIKOVANY.

interplanetarne lety urcite nie su BANALNA zalezitost.
Uz len taky let posadky APOLLO 13 bol dost komplikovany a kazdy kto videl ten film (a este viac ti co aj POZNAJU VSETKY TECHNO ZALEZITOSTI OKOLO LETU), tak si urcite vie predstavit to obrovske mnozstvo poznania nevyhnutneho na bezpecny navrat posadky spet na nasu planetu.
Poznanim VSETKYCH procesov budu urcite tie lety bezpecne.

damian

Oponentko, trieskas hluposti z dva na tri. Davaj si pozor na to, ake somariny pises, lebo sama nevies, s kolkymi ludmi z lymfomu som v dennom styku. Sa mi fakt zda, ze mas porusene nervy, na to mam dost znalosti, aby som to z Tvojho pisania mohol posudit. Ja sa s Luciou rozpravam osobne, ak si si to nahodou nevsimla (je to napisane v archive chatu lymfom). Lenze Ty si citas, co sa Tebe zachce a rozumies veciam, ako Tebe pasuje, si hlucha a slepa na to, aby si mohla pochopit jednoduche principy chorob a biznisu, ktory je chorobami ziveny. A na tych ORL doktorov, to k tomu ani nenachadzam slov. Tak len im ver. A este nieco, ja som nenapisal, ze na lymfome prestanem ucinkovat okamzite! A ani som nenapisal, ze nepridem na cesky lymfom. Uvidis ma tam coskoro. Mas moje slovo.

kosa

Vazeny RNG,
ten prispevok na badatel.sk
je dokazom ze v principe 400 rokov vedeli ako liecit skorbut.
preto sme aj v jednom prispevku napisali ze nie 200 ale 400 rokov.

oponent : damian

Na slovenské chatu oslavují,že už nepříjdeš.Kdyby věděla Lucie,že kopíruješ její písání z lymfom.sk,bylo by jí asi smutno,stejně tě nikdo neposlouchá,ale chtějí mít klid,tak ti neodporují,přečti si jaké názory zde mají lékaři z ORL...ale ty vlastně všechno víš sám...A další omyl,jsem vyléčená,a nepřeji ti,abys někdy musel řešit sám u sebe chemoterapickou léčbu...Žij a nech žít....