Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
zds,
pises necasto ale ked uz napises tak furt trafis desinu! (teda sto bodov, alebo veda za 500).
je faktom ze este v 21 storoci tisice a tisice ludi zomieraju na rakovinu ( vid nedavno Maestro PAVAROTTI).
Kopec prachov ide kazdorocne kamsik, a efekt?....
Inac, pozname x sposobov, kedy LEKARI a vlasnici TITULOV z univerzit jasne a otvorene hovorili o sposoboch liecenia rakoviny. Su to desiatky a desiatky roznych pristupov. A su ucinne!
a BANALITA tohto ochorenia? Nuz kazdemu, kto sa tym zaobera je jasne ze MAESTRO CAS je v tomto boji skutocne MAESTRO CAS.
A zalezi nie tak na tych co chcu chorim pomoct ako na chorych samotnych.
Tam je ta podstata KAZDEHO VYLIECENEHO PACIENTA....
Pomer VZDELANYCH a VYLIECENYCH je VZDY vyssi ako pomer NEVZDELANYCH a VYLIECENYCH. Aj preto sa nam zda ze tych co zomieraju na rakovinu je vela az prilis vela. Ano, su to VETSINOV NEVEDIACI ( a dodajme ze tytmo aj NEVERIACI...)
Ti co vedia, veria.
a BANALITA tohoto ochorenia? Nuz BANALITA v tom zmysle ze v porovnani z letom na planetu MARS (kedy treba pouzit ''motory'' o kotrych aj tak nikto nema ponatie) JE toto ochorenie ( ci ochorenia) BANALNE. urcite nie je to jednoduche.
ale poznajuc pricinu ochorenia nie je slovicko BANALNE namieste?...
Vdaka za pozornost.
damian,
aku cistu vodu mas na mysli? tu chlorovu z vodovodu a ci z plastikovych flasiek??? zial studnu ani cisty horsky pramen ci vyvierajuci termal v blizkosti nie je, tak neviem.robim zle ked pijem bylinkove caje , prip. zeleny caj?
Myis netusila som ze psychiatri su tak drahi ako vravite vo svojej teme to je hrozne.
tak skuste vyskusat ten pripravok, co poradil RNG
myis a co robis v zahranici?
Ahoj Hanka, no u mna je to tiez tak, ze mi stale nieco nie, uz ani neviem, ci si to namyslam a ci je to skutocnost. Nic ma nebavi, som podrazdena, stale len sedim pri PC a hladam o chorobach. Precitaj si clanok o hypochondrii, mozno sa ti trosku ulavi, kolko ludi ma takych problemov. Ja chodim po lekaroch uz skoro 2 roky a zatial ako tak v pohode, lenze si stale myslim, ze nieco mam.. Je to najhorsi pocit.. Chapem ta, moja, uplne ti to berie chut do zivota. Ak chces, tak pod na temu hypochondria, toto je tema o rakovine
prepac MYIS pomylila som ti meno
Ahoj Myas myslim ze ja mam nieco podobne, tiez sa velmi velmi bojim, hoc u psychiatra som este nebola,ale chystam sa asi uz polroka, no mam strach aj z toho, ze ak zacnem uzivat lieky, tak mi bude vsetko jedno a nahodou prehliadnem nejake varovne priznaky nejakej strasnej choroby.Bojim sa chorob,hlavne tych smrtelnych a nevyliecitelnych-teda rakoviny a velmi ma to ubija o beznu radost zo zivota, no i tak si nepomozem, neviem co s tym.vzdy mi nieco je a hned sa bojim najhorsieho.Ty s tym ako dlho zijes-bojujes? Da sa toho zbavit? Ja mam strach.
I ked tu som sa docitala rozne nazory, aj ze je to jednoducha choroba, tak tazko mi je uverit tomu, ked to nie su bezne zauzivane postupy a metody a nepoznam nikoho kto by sa takto vyliecil a malohoho kto by chorobe nepodlahol. Lekari to liecit nevedia, ale ci via niekto iny? tak to neviem, hoc tu sa tvrdi, ze ano.
Tiez mas taketo pocity? Myslela som , ze som sama.
Bojim sa hlavne toho, ze budem mat nejaku hroznu chorobu (ako skleroza, rakovina).. Ja neviem, stale na to myslim, co ak nieco mam.. Brala som Xanax (tu sa to vola Trankimazin).. Potom zacnem o tej chorobe citat a zacnem sa strasne pozorovat. No a potom tie symptomy aj akosi pridu a som z toho este viac v prdeli
myis, coho sa najviac bojis, vies urcit? je to strach konkretny?ci je ich viac?strach z coho u teba dominuje a ako dlho a cim si sa liecila?
RNG, mas v ponuke 5-HTP? vies ci to ozaj ucinkuje a za ako dlho zabera?
Silviia, u mna je to take zvlastne, ja mam akokeby stale pocit strachu, nejaku uzkost, ktorej sa nemozem zbavit. Uz som to opisovala, je to ako ked sa niecoho strasne bojis. Taky tlak. Ten tlak, co mam pri koreni nosa, to vraj sposobuje ten tlak zo stresu.. Som to citala, aj mi to lekari potvrdili. Ludia si myslia, ze maju sinusy. Ja som si to myslela minuly rok, behala som po otorinolaryngologoch, robili mi magneticku rezonanciu na sinusy - vsetko ciste a takisto mi pchali kameru cez nos do hrdla a vsetko ciste. Doktori to zhodnotili tak, ze to je stresom. Aj vysledky z krvi som mala ukazkove