Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

AVSAK, VERIM, ZE TRPEZLIVOU A DLHODOBOU SPOLUPRACOU SPOLOCNE PRELOMIME POSTKOMUNISTICKU ZELEZNU OPONU STAVANU FARMACEUTICKOU INDUSTRIOU!!!

damian

Viete odkial su pasteurizovane mandle. FDA v amerike sa marhulovych jadierok a mandli a ich protirakovinovemu ucinku zlakla tak, ze nariadila vsetky mandle pasteurizovat. A preto aj u nas v Anglicku su na beznom trhu pasteurizovane (zavrazdene) mandle. Boze, odpust im, bo nevedia co cinia!

luna

Ahoj, odkedy som sa dozvedela o vit. B17 a o jeho ucinkoch, pravidelne si kupujem kostkovce...- slivky, broskyne, nektarinky koly ich kostkam. Vcera som si dokonca zohnala aj mandle, ale ich jadra neboli take horke ako jadra sliviek a broskin-resp. vobec neboli horke, chutili ako tie kupovane pasterizovane mandle. Myslite ze su lepsie mandle nedozrete koly B17?

damian

Napokon aj to, ze sa bojite chorob je vysledkom medicinskeho obrovskeho podvodu o chorobach. To im vyhovuje samozrejme. Drzat ludi v strachu, aby nik ani len nepomyslel na to, ako sa jednoducho choroba da liecit a to bez chemie. Je to tak strasne jednoduche. Az tak jednoduche, ze to ludia (rozumne tvory) nemozu ci nechcu pochopit.
VERTE mi dievcata, netreba sa bat chorob ako rakovina a MS. DAJU SA LIECIT! Tak sa chodte zabavat a uzivajte si zivot a hlavne zmente svoj zivotny styl na zdravy. Vela stastia!!!

damian

Silvika, do denneho pitneho rezimu nic ine ako obycajna nebublinkova voda nepatri. A teda, ak nahradzujes vodu cajmi, velmi zle robis. Ak chces pit zelene caje, to je vyborny napad, ale zaisti, aby si okrem tych cajov mala 2 a pol litra vody denne. Ludia v 20tom storoci vymanili vodu za vselico ine. Ano, caj je takmer 100% vody. Avsak to, co je v caji je diuretikum (mocopudne) a tak telo potom vody rychlo sa snazi vylucit a teda dehydrovat telo. Takisti, mocopodnou latkou su bublinky v bublinkovych vodach, co je horsie ako kava. Avsak, to nam medicinska lobby nepovie, lebo zarabaju na liekoch a na chorobach ktore su z chronickeho dehydrovania (depresie, astma, artritida, rakoviny a mnoho inych). Ale nebojte sa, ja tuto pravdu coskoro dostanem Na SK a to v podobe knih.

damian

Mili moji ludkovia. Zial cim dalej mam menej casu a preto nemozem vsetko citat, na vestkych temach a este aj odpovedat. Cas nemam aj preto, lebo som zacal spolupracovat so svetovou spolocnostou 'Kampaign for the truth in medicine' (Kampan za pravdu v medicine) a osobne teraz pracujem na preklade literatury a jej distribucie na SK a CZ trhu. Taktiez, spolupracujem s OZ Pravo na zdravy zivot (SK) a vyjednavam s nimi, aby svoje OZ zreformovali a stali sa slovenskou pobockou horeuvedenej organizacie. Viete co, veeeeeelmi sa tesim tomu, co robim!!!