Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

vedec,
hoci je malopravdepodobne ze negramotni su napojeni AJ na tuto diskusiju a rozumeju o co ide, jednako sa im bez prestavky predhadzuje akoby to boli firmy investujuci ICH ( rozumej firemne) peniaze do roznych vyskumov atd atd.

Boli a su to vzdy zakaznici, kotri aj v sucasnu dobu FINANCUJU rozne zalezitosti vlady,firiem atd atd ( samozrejme vynimky potvrdzuju pravidlo).

Preto je treba aj tak pisat, jak sa veci maju.
Pisat a hovorit ze...''nasa firma'' ci ''firma si to moze/nemoze dovolit''.. je zavadzajuce.

Chapeme ze sa zatial kultivovanosti prejavu a hlavne PRAVDIVOSTI PREJAVENEHO KULTIVOVANEHO PREJAVU MUSIME ESTE LEN UCIT( aj na SK ale NIELEN na SK) ale hovorit ako sa veci maju nikomu nemoze uskodit.
len veci pokrivene NAPRAVI.
A hovorit pravdu je o charaktere cloveka.

vedec

Kosa ved to je samozrejme ze to platime mi.
Len je tu jeden problem a to ze je tisice latok, ktore sa potencionalne javia ako ucinne a zalezi uz na samotnych firmach ci sa pustia do trialov. My sme mali pripad, ked kolegom presla latka cez prvy trial a na konci druheho zistili ze ma ja vedlajsie ucinky. Tym padom sa vsetko zastavilo a firma vlastne investovala zbytocne. Preto su lieky tak drahe aby pokryli aj neuspesne pokusy...

kosa

ccc+vedec,
tie rozne pokusy a eksperimenty atd atd,
platime my ako zakaznici- vsetko je zahrnute v cene vyrobku.
jedine co firmu moze polozit je to ak veduci firmy teda riaditel ci kopa riaditelov nie su schopni odhadnut naklady a vydaje.
je to cast odboru zvaneho uctovnictvo.
toto ma cast DAL a ZOBRAL (aka MA DAT).
ak firma DAL-a na pokusy VIAC ako ZOBRALA od zakaznikov, tak je evidentne ze je v maleri..financnom.
ak sa najde este VETSIA firma kotra ma dost KAPITALU teda READY MONEY na pokrytie chybajucej casti (teda straty) tak je vsetko OK, krachujuca firma sa kupi, prestruktualizuje a ide dalej.podla potreby.
Vid pripad PEPSI a COCA.
Eventualne GM versus OPEL / VAUXHALL / DAEWOO.

kosa

toje ten problem.
medzi 1948-1989 sme boli skrteni ludmi z Moskvy ( v odbornej terminologiji sa volaju MOSKALI- rusi-ukrajinci-bielorusi s touto vladnucov vrstvov nemaju nic spolocne- a z velkej casti su to chudobni a technicky zaostali ludia(teda ti rusi-ukrajinci-bielorusi).
V dnesnej dobe sme skrteni z inej strany.
SK ma napriklad potencial aby bolo NEZAVISLE NA DOVOZE elektrickej energije- potencijal vyroby energije z vody je napriklad na Vychodnom SK ABSOLUTNE NEVYUZITY!!!

ale jedno prislovie hovori ze...''ak postavis svine ku korytu, tak necakaj ze tie svine nechaju to koryto plne'''.
analogicky: ''ak vyberieme NECHARAKTERNYCH LUDI A ZBAVIME SA PRAVA NA ROZHODOVANIE, necakajme ze tito necharakterni politici budu riadit stat v prospech volicov'''.
smutne ale je to sucasna celosvetova realita. ( CEST VYNIMKAM.)

kosa

Vazeny RNG,

AJ to zdravotne poistenie je o inflaciji v systeme.
A zasak sa dostavame k tomu co zme uz VELMI DAVNO tunak napisali:
rakovina ako ochorenie je banalne=technicky NENAROCNE( v porovnani napriklad s letom na MARS).
ako SOCIOEKONOMICKY PROBLEM je to....( dodajte podla uvazenia).

RNG

Kosa , opatrne
Vodik treba z niecoho vyrobit pouzitim energie.
Perpetum mobile neexistuje.
Zatial vyroba vodika potrebuje alebo fosilne paliva(uhlie, plyn ropa, ligniny) alebo nuklearnu energiu, alebo biomaterialy(drevo, plodiny) alebo exoticke ako veterne mlyny, prilivove elektrarne, geotermalne zdroje a slnecne elektrarne.
Tie vsetky okrem fosilnych a nuklearnych su zatial velmi drahe na produkciu energie, tj aj vodika.

Proti fosilnym sa dnes buduje velky politicky natlak(tzv oteplovanie kvoli "sklennikovemu efektu", co je politicky futbal viacej ako veda), takze na lacnu energiu nam zostavaju len nuklearne elektrarne, ktore boli loby naftarov, plynarov a uhliarov od 70tych rokov potlacane masovym umyvanim hlav verejnosti.
Ja osobne mam za zle nasej vlade, ze kvoli loby nas dostala do pozicie zavislosti od nam nepriatelsky naladenych krajin. To nas bude stat este dlho hrozne peniaze a svet bude dlho ohrozovani ludmi, ktorych nazory su zo stredoveku a maju v rukach moc a peniaze z nafty.

kosa

vedec,
a kto su potom TI PRAVI?...
uz sme tu raz take obdobie mali.
a doporucujeme ti sa donho NEVRACAT.
inac to nebude takto pekne LAZOPLAZO.

ak si hovori vedec tak sa ako vedec aj zacni spravat.
doteraz sa spravas ako vyskumnik.

prajeme dobry den. :)