Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

a ake su to pravidla kosa, co treba dodrziavat aby sa clovek z rakoviny vyliecil ako tvrdis VZDY. a co by velmi rychlo zabralo jeaninmu ockovi?lebo zda sa , on potrebuje velmi rychlu pomoc
JAENY-skus rychlo zohnat ten B17-dostat ho aj v madarsku,ale len v nizkych davkach+vdetky jadierka-zo slivky, broskyne,...ked uz nema co stratit.treba natiahnut cas,aby sa mu to aspon stabilizovalo a nesirilo, a potom vyskusat nejaku liecbu, ja neviem, ved jej niekto poradte!

RNG

Damian, huby nemusia byt zla vec pri rakovine.
Mnohe totiz obsahuju znacne mnozstva betaglukanov, ktore zvysuju pocet a aktivitu bielych krviniek, co pomaha pri niceni rakovinnych buniek(NK su priamo zodpovedne za zabijanie rakovinnych buniek)
Na trhu je viacej preparatov z hub ktore su znacne ucinne proti rakovine v klinicky odporucenych davkach(1,3 1,6 beta glukany, MGN-3, beta D frakcia z hub, vytazky z koriolusa, agaricus blazei, maitake, aj doma zname hlivove vytazky pod nazvom vitaglukan, samozrejme brane v klinicky ucinnych davkach=1 az 1.5 gramu, ovela viac, ako firma Pleuran odporuca)

damian

...asi musime zacat od samych zakladov a ucit ludi viac si vazit svoje zdravie a zivot..., a az potom mozeme hovorit o prevencii a integrovanej metabolickej liecbe...

damian

Ko sa s tym ma skusenosti a to skoro take iste ako Ty, Petricek. Aj Kosova mama zila o 2 a pol roka viac, ako jej povedali, lebo sa KOSA o nu staral. A mama robila presne to, co si napisal, jedla nanuky, zmrzlinu a este k tomu, chodila na huby do lesa. To je pri rakovine veeeeelmi zla vec - zmrzlina, huby..., zial, ludia si nedaju niekedy povedat, ani ked im hrozi smrt..., co uz...

petricek

Vazeni,
nuz, mama mi zomrela je to nejaky cas.Mozno si pamatate, mam malo casu sa sem dostat ci nieco prispiet.
Teraz bojujeme o otca. Ma totizto skor psychicke problemy....a uz sa zacina ''vyhrazat' ze sa asi budem chciet vybrat za mamou...
Kosa, mas urcite nazory,ktore mnohym nasim neinformovanym ludom,ale aj odbornikom-lekarom pripadaju ako elektricka energija ruskemu muzikovi;
a aj Damian sa tu prezentuje uz viac na vyssej urovni.
Dakujem aj Tebe,RNG, ze tento problem / zdravia a prevencie/ sa snazis riesit svojim pristupom.
Kosa, mal si nejake reci ohladom prevencije rakoviny a rozpoznavania rakoviny. Viem, ze sa to da z rozboru krvi, co je ale trochu narocnejsie. Mohol by si ale pustit konecne tu informaciu ako sa to da urobit aj inac?
Vdaka ti, ak sa rozhodnes to urobit co najskor.
Inac, mojej mame tiez bolo povedane ze zomrie do 8 mesiacov od operacie...
Prezila 2 a pol roka.
Vsetko to skor robila nasa sestra, ktora do toho zapojila aj ucenie Georgesa Oshawu, svetoznameho propagatora makrobiotiky.
Islo to dost dlho, aj lekari sa cudovali, ale nakoniec mama podlahla.
Zial, treba priznat,ze mama si potajomky ''osladzovala'' zivot nanukmi a zmrzlinami v lete...
Nuz, nedodrzala striktne pokyny....
A je tam, kde nemusela byt.
Zialbohu.

damian

...ale este nie sme na tom tak, ako v anglicku, kde uz aj malych chlapcov chcu ockovat, aby nezaviedli dievcatam do krcka maternice rakovinu. Nuz, veeeeelmi sa farmaceuti o tie anglicke dievcata boja, klobuk dolu pred nimi, fuj!!!

KIKKI

jaeny, uprimne je mi luto co prezivate,je tazke teraz citat tieto polemiky ked vam niekto zomiera pred ocami,a lekari vam neponukli ziadnu moznost zlepsenia stavu. Prave preto sa ludia obracaju a hladaju ine moznosti liecby, pripadne prevencie pred rakovinou.Moj otec mal rakovinu pankreasu, neoperabilne, neliecitelne jednoducho len budte pripraveny ze moze zomriet v kratkom case.Kedze sme hladali pomoc iba u lekarov, kde ziadna nebola(nevedeli ako),prijali sme to ze rakovina je smrtelna a neliecitelna.Vies s odstupom casu si vycitam preco sme sa nedopracovali k alternativnym metodam liecby, a neskusili diety so zeleninovymi,ovocnymi stavami, a vitamin.doplnkami.Boli sme z toho natolko vystraseni, ze sme slepo prijali verdikt lekarov. Ale trapi co ak by sme nieco skusili aj mimo lekarov...

damian

Mily vedec, mila CCC, myslim, ze moje a KOSOVO vyjadrenia o lekaroch, odbornikoch a vedcoch je nic v porovnani so satanistickou agresiou farmaceutickych gigantov. Tren=ba skutocne asi urobit prevrat v krajine a zacat tychto SATANOV vesat...

damian

TRAGEDIA SLOVENSKA! ...viackrát zazneli výzvy na využitie novej vakcíny na celoplošné očkovanie, ktoré

o vyžaduje 3 dávky vakcíny po 3 200.- Sk na osobu (spolu cca 10 000.- Sk)

o musí byť aplikované dievčatám pred začiatkom ich sexuálneho života

o by vyžadovalo zaočkovať v tejto chvíli 209 701! dievčat vo veku od 10-15 rokov a prinieslo by prvé pozitívne výsledky o 20-40 rokov

Všetko by to stálo cca 2 MILIARDY korún (aj milión je Vám veľa? 1 miliarda je TISÍC MILIÓNOV J)
VIAC NA www.akv.sk