Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
2 skupiny tu tvrdite uplne nieco ine-protikladne a kazdy hajite svoju pravdu, a obe skupiny vyzerate dost presvedcivo!!! tak včul si vyber! fajn
vedec,
mylis sa.
molekula B17 bola uz DAAAAVNO patentovana, a PRETO ju velke koncerny pantentovat NEMOZU.
...myslela som tym, jak hlasaju, co mame a co nemame jest,pit-jak je to zdrave, potom nezdrave, ja neviem, napr. mlieko, alebo blahodarne ucinky kavy na rozne ochorenia a potom zas jak je nezdrava, takisto aj s cokoladou, atd atd...a tak nejak to bude asi aj s liecebnymi postupmi. ludia vedia figu borovu, alebo fakt asi povedia to za co zhrabnu praxy-zubny lekar v reklame na orbit a podobne, alebo znama herecka v reklame na jogurt/ktory si mozno ani v zivote nekupila/ale co nespravis za peniaze?
vedec,
vitamin B 17 nie je laicke pomenovanie.
Nazvu vitamin totiz NEVYMYSLELI laici.
Alebo podla teba: LAICI sa zaoberali vyskumom atd atd?
Mila silvia. Jednoducho nie vzdy je dostatok informacii a ani za 10-15 rokov trialov sa niekedy neda zistit ze ucinna molekula moze nat aj neaiduce ucinky. Napr. HAK, je povazovana za nesskodnu a a ucinnu antikoncepciu...ale bohvie co bude o 10 rokov, mozno sa zisti ze to ma vplyv na nejake procesy v tele zeny...
a co presne su tie izotiokyanaty,?
...inak, casto sa nazory vedcov-a spolocnosti menia, raz citam o comsi,ze je to zdrave, o par rokov zas jak je to hrozne teratogenne-a presne to iste. a to vo vela pripadoch. tak comu clovek verit ma?mnoho ludi doveruje takym informaciam a riadi sa nimi,ale robi vobec dobre? co ak je to celkom inak, a v snahe robit co najlepsie, si vlastne sam sebe skodi/iba preto ze doveruje/
...no ja neviem,ale v lete som v nasom casaku zdravie napr. citala o 30-rocnej perspektivnej biochemicke, co "objavila" "objavene" v kapustovej zelenine latku 3-indol k. udajne zabija rakovinove bunky/v skumavke/ vyskumala, ale u nas na trhu je uz davno pripravok indonal, ktory pochadza dakde z ameriky,odkial ho stiahli-asi ako neucinny?ci preco?a posunul sa sem k nam. hoc mne pomohol na cystu,alebo si to myslim,mohlo mí pomoct aj daco ine,ale uzivala som aj indonal. ozaj sa v tom nevyznam, a potom pride ktosi s prevratnym objavom-clankom o tej istej latke...hm? zvlastne, zeby sa o tom nevedelo? preco to teda v amerike stiahli, ked nasledne nato na slovensku objavili, ze je to ucinne na nadorove bunky?a hovoria dokonca o nobelovej cene... fakt nerozumiem
Este dodatok k ccc ohladom prac. Vitamin B17 je len laicke pomenovanie, preto mozno pre odbornika je skor treba uviest odbrny nazov laetrile alebo amygdalin. A prac ohladom laetrile je pomerne dost...takze su tu aj vedecke poznatky ze je ucinny, teda aspon in vitro urcite..
Damian, silne pochybujem, ze zato ze niekto opublikuje Case Report o vitamine B17 ako ucinnej latky, je hned vyrazeny z prace...to je velmi daleko od pravdy. Ved aj nove prace z roku 2007 poukazuju ze je ucinny na urcite rakovine bunky in vitro. VEd co je aj pravda...je to ucinna molekula...ale jednoducho kontrolovane trialy nevychadaju tak ako in vitro testy...a nikdo nebude vyrabat molekulu ktora nie je spolahliva a ma vedlajsie ucinky, resp, zabera iba u niektorych ludi...