Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
ako uz raz bolo napisane, eksistuje okolo 27,000 slovom DVADSATSEDEM TISIC roznych sposobov, kotre zastavuju rast buniek.
Statistika JASNE dokazuje ( ta nezverejnena) ze ludia ktori mali CHOR ( jednotlivo ci v kombinacii) zili KRATSIE ako ludia, kotri sa CHOR-u nepodrobili.
aj nedavno jeden znamy v nemecku sa priznal ze v maji mal operaciju nakolko mu nasli ( ci to je pravda neviem, a on to posudit nevedel) metastazy na kosti, dostal Rt,
koncom augusta sa jeho zdravotny stav rapidne zhorsoval.
Je v nemocnici a ci zije uvidim.
Ale ak mam povedat pravdu, tak je jednoznacne ze ak este nezomrel, tak do konca roka bude ponom.
A lekar mu povedal ze este pozije a umierat bude az za 70.
Co sa takym lekarom nemeckym?...
myslis ze ten lekar hovoril pravdu alebo klamal?...
kosa, zial , nemohla som to skusit, lebo vtedy som o tom prd vedela. a ako vsetci, povazovala som to tiez za smrtelnu chorobu-co vlastne este v sucastnosti vseobecne stale plati.nemala som ani sajn o tychto veciach co su tu popisane.
urcite by som jej o tomto fore tu povedala a aj o strave a vit. B17.
inak, myslela som ze staci vit. B17 a netreba byt az tak prisny v stravovani...
ODBORNICI A VEDCI, kotri sa nebali a odhalili klamstvo ohladom rakoviny:
Dr. KREBS Sr.
Dr. L. PAULING.
dakujem vedec...za tvoju trpezlivos, vies ja niesom z vasej brandze a nerozumiem mnohym veciam :)
vedec,
bud simply chlap.
kosa, to mi je ozaj luto...
co je to sucrosa?
na aku formu rakoviny trpela ked ju liecili lekari? a ako-CHOR?
B17 odmietala?
nedoverovala ti?moholsi jej to pridavat do stravy tajne,nie?
je mi to luto
silviia,
skusit si to mohla, a az potom si mohla napisat tvoj nepodareny komentar o tom ze viem o rakovine v principe vsetko a som jej nepomoho....
az vtedy by si pochopila aku silu maju ine ZIVOTU PROSPESNE organizacije, kotre ucia vsetko len nie dolezite veci...
ale co sa dalo urobit zo stranky nasej ( mojich znamych, nakolko to co viem je vdaka ludom ako Dr KREBS, Dr CONTRERAS, a masa inych kotri sa ODHODLALI A PREJAVILI ICH SKUTOCNY LUDSKY CHARAKTER), to sa urobilo, a mozem ti povedat, ze sami lekari sa cudovali ZE ESTE ZIJE.....
a na zaver ale tiez dolezite, nam trebalo bojovat na dvoch frontoch: Z NEVZDELANOV ZENOV, A Z NEVZDELANYMI V OBLASTI RAKOVINY LEKARMI.
asi tak.
kosa, neviem preco sa snazis stale nejako vyhrocovat situaciu, zato ze mam iny nazor ako Ty nemusis hned davat vety typu "peroxid vodika popisali pred vedcom skutocni vedci". Nevies o mne nic...snazim sa sylvii ozrejmit zopar jej otazok...
silviia,
ten peroxid vodika popisali pred vedcom skutocni vedci.
este raz silviia,
to ze mamicka podlahla nezalezalo na mne.
zalezalo to len na nej. a vcelku dobre robila vsetko, az na to ze si sem tam ujedavala z jedal co pre choreho na rakovinu ( anielen ) nie su urcene....
meso, rozne zaprazkove veci, sucrosu a derivaty z sucrosy,....
samozrejme ked uz bola mrtva tak sa nedalo nic robit ( vtedy uz lekari mali vyhovorku-je mrtva)...
ked bola ziva tak lekari klamali ze jej davali vsetko za co som zaplatil ( nedavali jej to).
nuz, urobil som aspon jednu dobru vec, ze ked uz lezala v truhle, tak sa mi podarilo zobrat vzorky ( musel som ju najprv rozobliect v oblasti abdomena, rozrezat pankreas, zobrat vzorky, a zasit).
trvalo mi to necelu hodinku, a som rad ze mi tuto tragikomedialnu situaciju pomohol zvladnut dobry priatel.