Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Silvia keby to bolo take lahucke ze niekto ma nador a zozenie si B-17 a je vylieceny...takto to nefunguje. Ide o zlozity pristup, zmena vsetkeho..
vedec,
tie testy na ludoch urobil, robil, robieval to,dokazal Dr. KREBS.
sylviia,
ako ten vyskum ide dalej sa nedopatras, nakolko su to veci ak nie tajne tak urcite verejnosti nepristupne.
skoda.
Jasne ze B-17 je ucinna molekula, to bolo dokazane uz vela krat in vitro, ale stale nie su jasne testy na ludoch...ale o tom sme uz popisali dost...
Nadmerny prisun kyslika je toxicky pre rakovinove bunky, ktore nevedia metabolizovat kyslik ako normalne bunky. Len je problem ho dostat k tym nadorovym bunkam. Robi sa to na zaklade specifickych povrchovych antigenov. Ked sa navrhne sonda, ktora vyhladava len svoju specificku dvojicu, ktora sa nachadza na rakovinovej bunke. Po naviazani dojde k aktivacii signalnej kaskady a sonda moze niest toxicku latku pre bunku...
A preco zomiera len rakovinova bunka pri B-17? Ide o pritomnost ci absenciu enzymu ktory utilizuje CN v bunke. Rakovinove bunky nemaju enzym ktory by degradoval(utilizoval) CN na rozdiel od normlanych buniek. AJ ked neviem ci to plati vo vseobecnosti pre vsetky typy buniek...
inak damian, je zvlastne, ze kosa,co tvrdi aka je rakovina banalna a lahko liecitelna a to v ktoromkolvek stadiu dovolil aby jeho mamicka podlahla!!ved jej stacilo pohrozit NONONO a pridat B17!ktory je na vsetky typy a v ktoromkolvek stadiu a mamicka by si isto dala po druhykrat povedat a nejedla by nanuky. inak nasa teta mala agresivny nador prsnika s vela metastazami v uzlin v podpazusi a potom neskor aj do kosti, bola operovana a liecena chemo. davali jej par tyzdnov a zila potom este vyse roka a to len silou vole a na naplastiach od bolesti, ziadne obmedzenia, specialna strava, nic, vedela ze umrie,a uzivala zivot so vsetkym.umriet chcela az ked uz naplaste od bolesti nepomahali. aky nador mala kosova mamicka. ? fakt mi je luto, ze jej nepomohol...
diky vedec za vysvetlenie.
takze pripustas teda,ze B17 lieci rakovinu?a to kazdu.
a co kyslik-ozonoterapia?teda liecba kyslikom-zabija nadorove bunky?
no a pri B17 ak zomiera rakovinna bunka, tak ta zdrava to prezije?
Silvia, kyanid je velmi toxika latka. Vo forme soli je netoxicka, ale kedze mame v zaludku kysle prostredie, dochadza k uvolnovaniu CN-ionov a tie sa potom viazu na hemoglobin namiesto kyslika. kyanovodik ma vonu prazenych mandli, staci sa trochu nadychnut na par sekund a uz sa dusis a zomieras. Ta vazbe CN a hemoglobin je silnejsia ako kyslik a hemoglobin.
Pri B-17 je CN stale viazany a dochadza k jeho uvolneniu az v bunke a bunka zomiera (rakovinova)...
vcera som nahodou vecer mala zapnutu JOJ-ku a tam ktosi umrel/v zahranici/a ked ho pitvali citili zapach po horkych mandliach a tak usudili, ze sa otravil kyanidom a po preskumani aj tak bolo.hovorili ze pri otrave kyanidom dochadza ku smrti udusenim, pricom ta smrt moze byt velmi pomala a nenapadna-telu postupne chyba kyslik. tak ma to zaujalo.ak sa rakovinove bunky ozaj daju liecit prisunom kyslika a nemaju radi kyslik, tak by to ale znamenalo,ze bodavanie B17 vlastne rakovine pomaha a nie ju nici!!!
tak ako to vlasne je?!
dost ma to vcera zarazilo,ked o tom v telke hovorili.....
Kosa, mal si nejake reci ohladom prevencije rakoviny a rozpoznavania rakoviny. Viem, ze sa to da z rozboru krvi, co je ale trochu narocnejsie. Mohol by si ale pustit konecne tu informaciu ako sa to da urobit aj inac?
Vdaka ti, ak sa rozhodnes to urobit co najskor.
KOSA dakujeme,ak nas budes cim skor informovat
pocuvajte, a ako sa da dopatrat k tomu, ako pokracuje vyskum ceskych objavitelov lieku na lymfom a leukemiu, ktory sa uskutocnuje v USA?
RNG ty nevies ak si tam?