Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

kosa, nebola to moja teta,ale dobra teta a teda nemala by som na nu priamy vplyv,ale ak by som mohla-keby som vtedy bola vedela, urcite by som ju informovala o tomtotu a aj o B17,aj ked som s nou nebola v takom vztahu aby som si mohla dovolit ju donutit,ale myslim si, ze ked ponuknes topiacemusa slamku,tak sa jej chyti!

silviia

vedec, a rakovina je telu vlastna ci nevlastna? aku ulohu tu zohrava gen p53?ten peroxid vodika by mal byt potom neskodny ako to popisujes.
ba priam prospesny pri rakovine.
a prosim ta co ten INDONAL/3-indol/?alebo izotiokyanaty?

kosa

silviia,
podlahla lebo NEVERILA, ze sa to da.
a to uz nebudeme spominat o tom ze prave ti v ''bielych plastoch'' jej hovorili VSETKO len nie to co treba.
A bola v stadiju kde ani B17 NIE JE POTREBNY...( veru tak su rozne stadija a ako uz bolo spominane eksistuje minimalne 27,000 roznych sposobov ako liecit rakovinu)).
NIELEN DAMIAN spomenul,
ZALEZI LEN A LEN NA POSTIHNUTOM ci sa vyliecit chce alebo nie.
a nielen DAMIAN vie na co specificky tymto narazam.
:)

( z toho vyplyva ze tvoja teta sa vyliecit nechcela hoci mohla....)

vedec

RNG - este dotaz k tym gluakanom. Ak sa prijmaju v purifikovanej forme, teda cisty ucinny polysacharid, domnievam sa ze netreba az tak vysoke davky ako pises.
Za A) vacsinou ide o korpuskularne glukany, takze po prijmany oralne, posobia na lumen creva, kde cez receptor Dectin-1 aktivuju bunky (makrofagy,...) a nedostavaju sa do krvi
Za B) ludske telo nema enzym ktory by stiepil Beta -D-dlukany, to znamena ze prechadzaju telom nedegradovane, t.j. netreba ich davat vo velkych davkach, kdeze sa nedegraduju...

vedec

Silvia, nie je to take lahke..ako sa zda. Telo je domyselne a mysli na vsetko. Akonahle sa objavi nieco co je tlu nevlastne zacina sa proces eliminacie, ci uz ako prve zlozky komplentu (nespecificke reakcie) alebo na baze bunkovej a protilatkovej imunity...

vedec

peroxid vodika? Domnievam sa ze je to podobne ako je pri kysliku. Kedze zivocisne bunky obsahuju enzym katalazu, ktora degraduje peroxid na vodu a kyslik. Je velmi ucinny za 1 sekundu az 5 mil. molekul H2O2 rozstiepi...takze sa uvolnuje kyslik a ten uz vies ako posobi...

silviia

vedec, inak zvlastne ze ak to s tym kyslikom ozaj funguje, nexapem, ze sa este nenasiel mozog-kapacita-co by dokazal ten kyslik ucinne dopravit k nadorovym bunkam

silviia

zaujimave s tym kyslikom vedec. a co peroxid vodika? ten spominal aj RNG, a tiez ze sa kdesi nim lieci rakovina-boli tu niekde na to odkazy na webe.
co si myslis o pripravku INDONAL?-vytazok z kapustovitej zeleniny-udajne ucinny na nadorove bunky, co skumali aj u nas v biochem.labaku tusim v blave-pisali v zdravi...