Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

acilpirin sa zacal vyrabat pred prvov eurovojnov, nielen v nemecku, ale aj v amerike, britaniji, kanade....
tak si predstav co z tym ked mali toho masy....
taky maly neviny priklad.
ten acilpirin.

silviia

hmmmmm, kosa, tak ja do toho nevidim, acylpirin? ja neviem, mozno ho potrebovali na zrazanlivot, na teplotu, ci n co, ja neviem. ved vsetko znacia do chorobopisu, pokusi robit mozu len proti podpisu a suhlasu

kosa

silviia,
dokazy su nezvratne, na kinofilme, teda 35mm film.
a to co jej davali ludia v bielom....nuz bi si sa cudovala kolko tych co zomrelo na rakovinu mali podobne ''primesi'' do jedla...
ako napriklad...hm....acilpirin.

silviia

kosa , ake fotky?to ako si nafotil? ved to co dostavala od lekarov je standardizovane predsa,dali cio bezne pri tom nadore pouzivali a je to aj v chorobopise zaznacene, a to co si jej dal ty, to vies

silviia

nie kosa nededia, ved i ty si toho dokazom, deti su nutene sa stravovat ako im rodicia ponuknu,ale v dospelosti to zalezi od mnohych faktorov a samozrejme aj od vzdelania a penazenky

kosa

silviia,
inac neboj sa.
mam fotky na kotrych je jasne nafotene co dostala odo mna, a co dostavala od jej lekarky atd atd.
A mozem ta ubezpecit,ze ludia a odbornici kotri vedia alebo chapu priciny tohto problemu tak jednoznacne mi davaju zapravdu.

kosa

silviia,
DAMIAN jasne napisal, co nam VEDCI a SKUTOCNI ODBORNICI zanechali, ako to funguje.
ludia dedia SPOSOB STRAVOVANIA OD RODICOV....
a je to fakt