Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
acilpirin sa zacal vyrabat pred prvov eurovojnov, nielen v nemecku, ale aj v amerike, britaniji, kanade....
tak si predstav co z tym ked mali toho masy....
taky maly neviny priklad.
ten acilpirin.
historija acilpirinu je paralelna z historijov 1. a 2. eurovojen.
v principe.
hmmmmm, kosa, tak ja do toho nevidim, acylpirin? ja neviem, mozno ho potrebovali na zrazanlivot, na teplotu, ci n co, ja neviem. ved vsetko znacia do chorobopisu, pokusi robit mozu len proti podpisu a suhlasu
silviia,
dokazy su nezvratne, na kinofilme, teda 35mm film.
a to co jej davali ludia v bielom....nuz bi si sa cudovala kolko tych co zomrelo na rakovinu mali podobne ''primesi'' do jedla...
ako napriklad...hm....acilpirin.
silviia,
ale dedia, ale dedia.
ale ako si spravne povedala, mozu sa toho zleho dedicstva zbavit.
kosa , ake fotky?to ako si nafotil? ved to co dostavala od lekarov je standardizovane predsa,dali cio bezne pri tom nadore pouzivali a je to aj v chorobopise zaznacene, a to co si jej dal ty, to vies
nie kosa nededia, ved i ty si toho dokazom, deti su nutene sa stravovat ako im rodicia ponuknu,ale v dospelosti to zalezi od mnohych faktorov a samozrejme aj od vzdelania a penazenky
ja ale neustale zdoraznujem ZE TO NIE JA!
su to ludia ako Dr. KREBS Sr
Dr. KREBS Jr.
Dr. L. PAULING,
PhD MOSS
silviia,
inac neboj sa.
mam fotky na kotrych je jasne nafotene co dostala odo mna, a co dostavala od jej lekarky atd atd.
A mozem ta ubezpecit,ze ludia a odbornici kotri vedia alebo chapu priciny tohto problemu tak jednoznacne mi davaju zapravdu.
silviia,
DAMIAN jasne napisal, co nam VEDCI a SKUTOCNI ODBORNICI zanechali, ako to funguje.
ludia dedia SPOSOB STRAVOVANIA OD RODICOV....
a je to fakt