Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

silviia,
je to dole ''vcera 14.21''
ta pani neskor aj vycestoval do SSSA, kde sa snazila o verejnu propagaciju svojich vedomosti....
a UZ VTEDY narazila na ODPOR zo strany '''odbornikov na rakovinu'''...

kosa

zds,
sorry.
RNG to s tym hroznom pekne vysvetlil po lopate, a pre vetsinu laikov na tomto fore viac treba len...konzumovat to hrozno.

gratulujeme k jubilejnemu prisvekvu!

silviia

lebo tu ktosi spominal, ze vraj sa niekto vyliecil z rakoviny LEN tym ze jedol hrozno, ale nic blizsie o tom... hm

zds

siliva, cervene je lepsie, ma viacej bioflavonoidov, co su dost ucinne antioxidanty.
tie su pri rakovine zvlast dolezite, kedze (aj) pri nej vznika velmi vela volnych radikalov.
ak je ti tazko po hrozne tazko na creva (casto naduvanie) tak je to dieticka chyba (napr. ovocie je najlepsie same) alebo kvasinky v crevach (vteda treba aj sladke ovocie nacas vynechat) alebo nedostaocne travenie v zaludku.
kosa, co (mi) naznacuje rng, to je ok, mne to uz !naznacil" zivot aj predtym.
myslel som to tak, ze hrozno moze byt dobrym pomocnikom, ale musi byt ok crevna mikroflora a zaradenie dalsich nevyhnutnych opatreni (spravidla stravovaich a zivotneho stylu).
vyzera to ako fraza, ale bez tohoto sa neda vyznamnejsie pohnut v lieceni ani rakoviny.

silviia

ved acylpirin je aj u nas do 12 veku zakazana. lenze aj brufen sirup pre babatka obsakuje kys.salycylovu ! tak neviem ci aj brufen je karcinogen. a inak starsim ludom bezne doporucuju brat anopyrin koli prevencii pred infarktom, a aj ludom s vyssim krvnym tlakom!ale len 100mg denne. tak ja uz neviem.je to skodlive? mamina to berie roky.ja som to zas uzivala cele tehotenstvo-anopyrin,lebo som mala poruchu zrazanlivosti...moze to mat v buducnosti dopad na dietatko?co mam teraz robit??????????????!!!

kosa

zds,
rozumiem. je to vsetko tak komplikovane ze laik, ci priemerne vzdelana a informovana osoba sa jednoducho straca v tomto.

RNG hrozno trochu popisal,dufam ze ti to aspon naznaci moznosti vyliecenia rakoviny hroznom.
Inac ta pani v juznej Afrike ( och boze nedavno cierni tam obrabovali matku mojej kolegyne-sliedili za nou domov, napadli a cely dom ''vybielili''..)

aspirin- je dokazane ze je to karcinogen. zial, v dnesnej dobe ho produkuju tolko ( pomer investicija-zisk sa tam splha do tisicov)ze NIKTO na dany moment nepovie otvorene ze acilpirin ( a rozne jeho derivaty) SU karcinogene.
Ale objavila sa v GB prva lastovicka-supermarkety maju taku malilinkatu cedulku upozornujucu rodicov, ze deti do 16 rokov smu pouzivat acilpirin LEN s vedomim a suhlasom osetrujuceho lekara.
Inac, su zname uspesne pokusy samovrazd, kde tou smrtiacou latkov bol.....ACILPIRIN.
takze asi tak

silviia

a su lepsie hrozna cervene, ci biele? supka je tiez protirakovinna?su z nej vyzivove vytazky?lebo ju nemozem, robi mi zle na creva,tak len odstavujem, alebo nejem drozno vobec, obcas len duzinu