Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

v dnesnej dobe uz AJ laici vidia ze VD Gabcikovo/ Nadmaros ma VIAC VYHOD ako nevyhod.
samozrejme tito samozvani tzv.''odbornici na VSE-KONOMIKU'' si NEPRIZNAJU ZE JEDNODUCHO NEVEDELI.

tak je to aj v pripade z rakovinov.
Tym co zarabaju na LUDSKOM UTRPENI sa nemoz cudovat ze neustale nas psychozia tzv.''neliecitelnostov''rakoviny.

kosa

silviia,
precitaj si pribej tej pani.
Aj jej mama zomrela na dijagnostikovanu rakovinu, aj v rodine zomreli na dijagnostikovanu rakovinu.
Takze tunak je dalsi pribeh NIEKOHO kto ODMIETOL VSEOBECNE PRIJATU a UZNAVANU aksijomu, ci ako to nazveme, ze rakovina je udajne ''neliecitelna''.
Ta pani jednoducho si povedala ze A CO AK SA MYLIA? - ROZUMEJ sak nist nerobia aby ludom pomohli- a jednoducho tento cely problem SAMA PORIESILA.
nepotrebovala na to MILIARDY ( z vackov nic netusiacich okradanych zakaznikov) a nepotrebovala sa pritom ani SKERIT ze aka je ona ....biochemicka ci co.
TA PANI SI ZASLUHUJE UCTU ZA JEJ CHARAKTER.
su ludia kotri uctu neprejavuju lebo to ohrozuje ich poziciju. nuz....
je to vsetko na tebe. tak pisal aj ZDS.

kosa

silviia,
takze odpoved si dostala. a nie raz.
skus nehladat to co brzdi.
skus hladat to co rozvija..( sori ze uz nenapisem OBJAVOVAT, nakolko naozaj len hladas to co uz daavno niekto objavil) .
ale aj tak je dobre :)

S uctov,
kosa

silviia

no vies...diagnosticke metody vtedajsej doby...co ja viem, ci sa da na to spolahnut, ze to co vyliecila hroznom bola ozaj rakovina...
to odmietla operaciu,ci inu vtedajsiu liecbu?alebo jej nik nic neponukol a zamerne ci nahodne jedla hrozno, ci mala vedomost o lieleni a vylieceni rakoviny hroznom...? vies,to neni len tak, spomenut pripad zo zaciatku minuleho storocia,kedy mnohi tu este neboli a ta pani uz tu nieje. nieco aktualnejsie a co sa da skonfrontovat a dokazatelne

kosa

neustale omielanie o tzv.''neliecitelnosti'' rakoviny, neustale pripominanie aj prachacov, kotri zomieraju na rakovinu- vid PAPAROTTI, ci HARRISON of BEATLES alebo Steve MCQUEEN-kotry bola dostupnych materialov bol udajne zavrazdeny PO USPESNEJ operaciji kotra odstranila uz nezhubny nador ( zaujimave, ze uz sa tak nespominaju ti prachaci kotri na rakovinu nezomru...xix )
len napomaha uvadzanie ludi do stavu psychozy, kedy mozna urobit z ludmi prakticky vsetko-...

kosa

silviia,

ano ta pani pred x rokami ( teda okolo roku 1916).
tvoja otazka ci to NAOZAJ bola rakovina len POTVRDZUJE,ze MOJE SPOCHYBNOVANIE kvalit SUCASNYCH zamesnancov zdravosystemu (CEST VYNIMKAM) je absolutne na mieste.

aj CCC, a myslim ze aj ANDIE, tunak potvrdili ze rakovina ako ochorenie bolo zname us v starom EGYPTE,...takze hovorit o tom ze je to nieco co sa zacalo akurat pred 20 rokmi nie je namieste(a zavadzajuce :)....

silviia

kosa, myslis to pred tymi 70 rokmi? len som nedostala odpo ci to vobec bola rakovina, ci sa podrobil clovek operacii a histologiii a ci len tym hroznom sa liecil. a ta diagnostika vtedy, hm, no co ja viem...