Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
Trosku som sa odviazal, ale strasit som nechcel :-) To by ma mrzelo. Viem, ze niektore informacie zneju sokujuco, ak si o nich este nikdy predtym nepocula. Preto aj niekedy ludom hovorim, ze mozno je lepsie urcite veci nevediet a nepatrat po nich, lebo raz ked sa k nim clovek dostane, tak ho to zmeni natrvalo, zabudnut sa uz nedaju a pre slabsie povahy to moze sposobovat aj problemy so spankom po zbytok ich zivota :-)
Co sa tyka tvojej otazky ohladne tych ludi, ktori to cele kontroluju. Oni o tom vsetkom vedia a su velmi dobre o veciach informovani, aj co sa tyka alternativnych sposoboch liecby rakoviny. Ak oni sami, alebo ich rodina ochoreju touto chorobou, tak v tichosti idu za svojim rodinnym lekarom a ten ich opat v tichosti vylieci pomocou alternativnych prostriedkov. Len sa o tom nehovori a je to cele potichucky v tajnosti. Tito ludia, ktori to maju cele pod palcom a tazia zo systemu, to vacsinou nie su verejne znami ludia, su to rozni bankari, priemyselnici, predsedovia predstavenstiev roznych nadnarodnych firiem a podobni ludia. Co sa tyka znamych osobnosti ako politici alebo herci, tak ti su len take babky na manipulovanie a predvadzanie sa na verejnosti. Ak niekto z nich ochorie na rakovinu, potom zavisi ako je informovany a ako je pre, ja tomu hovorim system, dolezity. Ak je dolezity, daju mu/jej potichu ucinnu liecbu. Ak nie je az tak dolezity, pripadne je neinformovany alebo uz v beznadejnom stave (ako Pavaroti - znamy, neinformovany, no stary a obezny), tak toho nechaju zomriet a vyuziju to ako reklamu na sirenie strachu z rakoviny: "Pozrite sa, taky znamy a bohaty a aj tak zomrel". Inokedy zasa pouziju opacnu reklamu, ako napriklad u mladeho cyklistu Amstronga, ktory po chemoterapii nezomrel, vyliecil sa a jeho pribeh propaguju vsade: "pozrite, vyhral boj s rakovinou a 8x potom zvitazil v Tour de France. Bojujte aj vy, prijmite chemoterapiu ako on a mozno tiez vyhrate". Ale uz nikto nevie aku presne liecbu aj on dostal. Mozno dostal okrem chemoterapie aj inu prirodnu liecbu, o ktorej sa uz ale v mediach nedopocujes. Alebo taky Ronald Regan - ked chemoterapia nezaberala, pouzili u neho prirodnu liecbu a on aj uz vyse 70 rocny sa z toho dostal. O jeho prirodnej liecbe ale tiez nebolo pocut skoro nic, ututlali to. Takze asi tak...cele to je taka velka propaganda a dezinformacie co sa tyka biznisu s rakovinou. Ale ako som povedal, niekedy je lepsie sa v tom moc nepitvat, ak na to nema clovek silny zaludok, lebo mu to moze priniest stresy. Pravda totiz casto boli...
silviia,
co clovek ma alebo nema je...CHARAKTER.
ak clovek ma CHARAKTER tak sa dokaze ozvat.
DUBCEK mal charkter, CLEMENTIS tiez.
HUSAK charakter NEMAL.
taky maly priklad.
a lekari?...
nuz 99% tam nie je preto lebo chcu pomahat, ale preto lebo rodicia im to rokami dopredu nahovorili....( tunak je dobry priklad CCC a jej otecko-biochemik), takze oni nie su tam preto aby ludi uzdravovali ale aby ludi liecili. A ak si podrobne rozoberies tie dve slova tak uvidis ten ROZDIEL.
UZDRAVIT choreho vs. LIECIT CHRONICKY CHOREHO....
vedec,
ako je mozne ze si nepocul o pasterizaciji medu?....
BEZNE sa to robi uz minimalne 30 rokov ( presne kedy FDA nariadila pasterizaciju medu nezistujem).
Teda teplota pasterizacna na 30 minut, tento proces...DOES CHANGE THE PROPERTIES OF HONEY.....teda nicia sa TERAPEUTICKE vlasnosti medu...
vedec,
samozrejme ze ta pasterizacija je ( ci skor BOL) pojem neslychany pre vcelarov.
Zial, kedze zistili ze med tieto TERAPEUTICKE vlasnosti MA, tak robia vsetko pre to aby MINIMALIZOVALI aj tento dalsi LACNY A DOSTUPNY PRIRODNY LIEK....
Preto hovorim znamym: ZAPLATTE TOMU VCELAROVI ZA TU ROBOTU, ako by ste mali platit lekarovi v nemocnici pred operacijov...
Ale aj tomu vcelarovi prizvukujem: ROB KVALITNY MED!
Ak je ho dostatok, tak prosim predaj. Ak je ho nedostatok, netrap vcely....
Prave tym ze sa vcely zacali PREKRMOVAT CUKROM ( a nie medom....) tak su nachylnejsie na roznych parazitov atd....
Ved ich vlasna VCELIA POTRAVA sa stala kvalitativne HORSJA...a preto choreju aj vcely, a preto od ZLEJ POTRAVY CHOREJU AJ...ludia.
pasterizacija aka rychle kratkodobe zohriatie medu (je to okolo 70-85 stupnov Celzija).
A ako vies tak maksimalna temperatura z kotrov sa med moze dostat do styku(aby med mal zachovane terapeuticke ucinky) je temperatura aka je v uli.
Casom sa mozno ucinnost znizuje (aj preto ALTERNATIVA ma rozne skusenosti z tym istym medom- neni to nahodov tym ze ten med postal dlhsie, Alternativa?)
Terapeuticke vlasnosti su ale zachovane. Samozrejme ze berieme do uvahy ako ho ''skladuju'' vcely. A tie maju co rok to novy med. Za naturalnych podmienok, ale vcely med '' skladuju'' a to pre pripad, ze rok bude suchy. Preto aj vcely v minulosti prezivali bez cukru a bez vcelarov.
Kosa, stale neviem co si predstavujes pod pojmom pasteriacia medu. Nikdy som o tom nepocul....
Med je dobre skonzumovat tak do 1 roka, predsa len niektore zlozky, enzymy, vitaminy a ine sa mozu casom degradovat..
Co sa tyka kvality vcelstva, ovela viac nici vcelstvo MOR vcielieho plodu sposobene Peanibacillus larvae ale aj inymi Bacillus spp. Niektori sa snazia mat vyslachtenu kulturu, ktora je mozno odolnejsia voci chorobam, alebo produkuje viac ochrannych latok.
Na zamyslenie je tiez to, ze velkoproducenti medu skladaju med vo velkych kadiach, casto krat na Slnku, kde dochadza v letnych mesiacoch (vcelarska sezona)degradacii mnohych latok...
NORMALNY VCELAR, povie presne, aky mal rok.
Ak rok bol nedobry ( suchy), tak je minimalne mnozstvo medu, a nebude taky drzy ho brat od vciel. Ak je dobry rok, tak samozrejme je dostatok medu.
Med sa nasi predkovia naucili pouzivat ako TERAPEUTIKUM. zial, nemali dostatok casu aby vyuzili cas na rozvoj medoprodukcije. Aj moj pradedo aj moj dedo mali ule ( kazdy okolo 10) a to si sami vsetko robili. Toho medu bolo vzdy dost.Cukor kupovali, ale ne pre vcely.
Ako je uz dole napisane, ak bolo dost medu tak brali ho vcelam a doma sluzil ako TERAPEUTIKUM. vyhodov je aj to ze PRAVY MED NEPOTREBUJE ZIADNU PASTERIZACIJU ci co. Jednoducho vydrzi rokami...
Myslim ze prednedavnom bola informacija, ze nasli med zo stareho Egypta a bol pozivatelny!...
dokaz,ze med (NEPASTERIZOVANY) je tzv. SUPERFOOD.
frontman,
presne!
zial, niektori psychicky chori este aj ten med cukruju...
suhlasim s tebov ze ten cukor vcelam pomaha a tiez neni som proti pomoci.
Z toho co ale viem, tak davkovanie cukru NICI kvalitu vcelstva...
A tunak je to paralela zo zdravim ludi, cukor to zdravie ludi tiez nici.
No a to ze vcelarstvo sa stalo priemyslom ( ako si spravne napisal) je faktom na zamyslenie sa, ci my ako zakaznici dostavame MED zo vsetkymi jeho TERAPEUTICKYMI vlasnostami ( dokazane x raz, hoci na SK knizky o tom az tak nie su v zahranici sa daju este kupit),alebo len podporujeme ''podnikatelov'', cielom kotrych je...MAKSIMALNY ZISK ( co sa prejavuje na minimalnej kvalite medu)...